Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά νομιμοποίησε την κτηνοβασία;

6

Κυκλοφορεί ένα άρθρο που ισχυρίζεται πως το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά, νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Είναι όμως έτσι όπως τα γράφουν;

[icon_list style=»font-size:40px; color: #FBB917; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»external-link-square»]ΥΠΕΡΒΟΛΗ[/icon_list_item][/icon_list]

Το είδαμε στο makeleio.gr και katohika.gr

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]Δεν πάμε καλά !!! Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά νομιμοποίησε την κτηνοβασία![/custom_headline]
41201

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφάσισε πως είναι νόμιμο το $ex ανθρώπων με ζώα, αρκεί να μην υπάρχει διείσδυση από σεξουαλικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα…

Αυτά βλέπει ο Τσίπρας και κάνουν συνεχείς μεταρρυθμίσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Απόφαση ανώτατου δικαστηρίου Καναδά, όπου γίνεται αναφορά και στη νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, μεταξύ των σχετικών αποφάσεων…

Άντε, γρήγορα και στην αποικία Ελλάδα, για να «εκσυγχρονιστούμε» στα πάντα![/content_band]

Πράγματι, στις 9 Ιουνίου 2016 το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά, αθώωσε ένα άνδρα, από την κατηγορία της κτηνοβασίας. Την απόφαση μπορείτε να την διαβάσετε. ΕΔΩ.

Μετά από αυτήν την απόφαση εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα, δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως ο Καναδάς νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Οι δικαστές δεν αλλάζουν την υπάρχουσα νομοθεσία, ούτε ο Καναδάς ψήφισε κάποιο νέο νόμο που νομιμοποιεί την κτηνοβασία. Οι δικηγόροι του άνδρα που είναι γνωστός με αρχικά «DLW» για να προστατευτούν οι θετές του κόρες, βρήκαν ένα παραθυράκι στη νομοθεσία του Καναδά και κατάφεραν να τον αθωώσουν από την κατηγορία της κτηνοβασίας. Το παραθυράκι που βρήκαν στην νομοθεσία ήταν ο νομικός ορισμός της κτηνοβασίας, που σύμφωνα με το κώδικα του 1955, θα πρέπει να υπάρχει διείσδυση και δεν περιλαμβάνει κάθε σεξουαλική πράξη με ζώα.

Ο DLW είχε καταδικαστεί για 13 αδικήματα που αφορούν τις θετές του κόρες, μεταξύ των οποίων μια κατηγορία για κτηνοβασία και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης 16 ετών.

Όμως σύμφωνα με το reuters, ο Καναδάς θα εκδώσει νέο νόμο που καθορίζει την κτηνοβασία με όλα τα είδη της σεξουαλική δραστηριότητας, αλλά το νομοσχέδιο είναι ακόμη στα αρχικά του στάδια.

Ο Camille Labchuk, διευθυντής της ομάδας Animal Justice, μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων, που επιτράπηκε να παρέμβει στην υπόθεση, προέτρεψε το κοινοβούλιο να περάσει τη νομοθεσία γρήγορα.

Ο Καναδάς δεν έχει αλλάξει την νομοθεσία και δεν νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Αντιθέτως βλέπουμε πως επεξεργάζεται νόμο που θα καθορίζει την κτηνοβασία με όλα τα είδη της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Σόδομα και Γομάρια!

 • Konstas

  Υποστηρικτής του Τσίπρα δεν είμαι (το άκρως αντίθετο μάλιστα), αλλά κάποιος πρέπει να τους πει ότι ενώ ο Καναδάς έχει νόμο για την κτηνοβασία (έστω ελλιπή), στην Ελλάδα δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε εξ όσων γνωρίζω) ποινική διάταξη που να απαγορεύει την κτηνοβασία. Και η έλλειψή της δεν οφείλεται φυσικά στον Τσίπρα.

  Στην Ελλάδα (και όχι μόνο), η κτηνοβασία απαγορεύεται εμμέσως, ως βασανισμός ζώου. Δεν απαγορεύεται να πηγαίνεις με ζώο, απαγορεύεται να το βασανίζεις κάνοντας sex με αυτό. Λ.χ. εάν πάει μια γυναίκα με ένα άλογο, πιθανότατα θα κριθεί ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο σε αυτό. Αν πάει ένας άνδρας με μια κότα θα είναι βασανισμός ζώου.

  Η απαγόρευση της κτηνοβασίας per se, ουσιαστικά είναι ένας νόμος ηθικό-κεντρικός. Δηλαδή σου απαγορεύουν να κάνεις κάτι, όχι επειδή βλάπτεις το ζώο (για αυτό υπάρχει ούτως ή άλλως η νομοθεσία περί προστασίας τους), αλλά επειδή θεωρείται τόσο ανήθικο/υποτιμητικό για έναν άνθρωπο να πάει με ένα ζώο, που τον καταδικάζουμε σε φυλάκιση.

  • χριστινα

   Κάτι ήξερε η τσιτσιολινα ; )

 • leon06010

  Τί έχουν πάθει πια κι έχουν φαγωθεί να βρουν χώρα που να έχει νομιμοποιήσει την κτηνοβασία; Πιο ύποπτη μου φαίνεται αυτή η εμμονή

  • Phoenix

   Ψάχνουν οτιδήποτε είναι άρρωστο στην Χ/Ψ χώρα ώστε να το δείξουν με το δάκτυλο τους για να λένε μετά «Αυτά βλέπει ο Τσίπρας και κάνουν συνεχείς μεταρρυθμίσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ , «Άντε, γρήγορα και στην αποικία Ελλάδα, για να «εκσυγχρονιστούμε» στα πάντα»

   Έτσι συσπειρώνουν κόσμο κτλπ κτλπ

  • Ύποπτη λέει! Χαχαχαχα παθαίνω!