Ποιοι είμαστε
Αρχική Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά νομιμοποίησε την κτηνοβασία;HOAXES FAKE NEWS

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά νομιμοποίησε την κτηνοβασία;

16 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφορεί ένα άρθρο που ισχυρίζεται πως το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά, νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Είναι όμως έτσι όπως τα γράφουν;

ΥΠΕΡΒΟΛΗ

Το είδαμε στο makeleio.gr και katohika.gr

Δεν πάμε καλά !!! Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά νομιμοποίησε την κτηνοβασία!
41201

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφάσισε πως είναι νόμιμο το $ex ανθρώπων με ζώα, αρκεί να μην υπάρχει διείσδυση από σεξουαλικά εργαλεία ή άλλα αντικείμενα…

Αυτά βλέπει ο Τσίπρας και κάνουν συνεχείς μεταρρυθμίσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Απόφαση ανώτατου δικαστηρίου Καναδά, όπου γίνεται αναφορά και στη νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, μεταξύ των σχετικών αποφάσεων…

Άντε, γρήγορα και στην αποικία Ελλάδα, για να «εκσυγχρονιστούμε» στα πάντα!

Πράγματι, στις 9 Ιουνίου 2016 το ανώτατο δικαστήριο του Καναδά, αθώωσε ένα άνδρα, από την κατηγορία της κτηνοβασίας. Την απόφαση μπορείτε να την διαβάσετε. ΕΔΩ.

Μετά από αυτήν την απόφαση εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα, δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως ο Καναδάς νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Οι δικαστές δεν αλλάζουν την υπάρχουσα νομοθεσία, ούτε ο Καναδάς ψήφισε κάποιο νέο νόμο που νομιμοποιεί την κτηνοβασία. Οι δικηγόροι του άνδρα που είναι γνωστός με αρχικά “DLW” για να προστατευτούν οι θετές του κόρες, βρήκαν ένα παραθυράκι στη νομοθεσία του Καναδά και κατάφεραν να τον αθωώσουν από την κατηγορία της κτηνοβασίας. Το παραθυράκι που βρήκαν στην νομοθεσία ήταν ο νομικός ορισμός της κτηνοβασίας, που σύμφωνα με το κώδικα του 1955, θα πρέπει να υπάρχει διείσδυση και δεν περιλαμβάνει κάθε σεξουαλική πράξη με ζώα.

Ο DLW είχε καταδικαστεί για 13 αδικήματα που αφορούν τις θετές του κόρες, μεταξύ των οποίων μια κατηγορία για κτηνοβασία και σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης 16 ετών.

Όμως σύμφωνα με το reuters, ο Καναδάς θα εκδώσει νέο νόμο που καθορίζει την κτηνοβασία με όλα τα είδη της σεξουαλική δραστηριότητας, αλλά το νομοσχέδιο είναι ακόμη στα αρχικά του στάδια.

Ο Camille Labchuk, διευθυντής της ομάδας Animal Justice, μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων, που επιτράπηκε να παρέμβει στην υπόθεση, προέτρεψε το κοινοβούλιο να περάσει τη νομοθεσία γρήγορα.

Ο Καναδάς δεν έχει αλλάξει την νομοθεσία και δεν νομιμοποίησε την κτηνοβασία. Αντιθέτως βλέπουμε πως επεξεργάζεται νόμο που θα καθορίζει την κτηνοβασία με όλα τα είδη της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.