Ποιοι είμαστε
Αρχική Φιλήθηκαν ο πρωθυπουργός του Καναδά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;HOAXES FAKE NEWS

Φιλήθηκαν ο πρωθυπουργός του Καναδά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

22 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φιλήθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα, για να καταγγείλουν το φονικό που σκότωσε 50 ανθρώπους σε ένα γκέι μπαρ στη Φλόριντα;

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο liakonews.gr

Η ομοφυλοφιλία προβάλλεται με κάθε τρόπο, ακόμα και μέσα από το θάνατο των συνανθρώπων μας

41401

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό, και ο ηγέτης του Νέου Δημοκρατικού Κόμματος Thomas Mulcair, έκαναν την έκπληξη, για να καταγγείλουν το φονικό που σκότωσε 50 ανθρώπους σε ένα γκέι μπαρ στο Ορλάντο, της Φλόριντα.

Οι δύο πολιτικοί, γνωστοί για την απέχθεια του ενός προς τον άλλο, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου. Εξέπληξαν πλήρως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον κόσμο, με ένα νωχελικό φιλί μερικών δευτερολέπτων για να πολεμήσουν τις ομοφοβικές προκαταλήψεις και να καταγγείλουν την πρόσφατη βία εναντίον της ΛΟΑΤ κοινότητας.

“Αυτό που συνέβη στο Ορλάντο ήταν τόσο φοβερό, που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αντιδράσουμε έντονα,” είπε ο Mulcair, λίγο μετά το φιλί. “Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα να αποδεχθούν το απλό γεγονός, του να δουν δύο άντρες να φιλιούνται μεταξύ τους, και γι ‘αυτό το είδος της χειρονομίας είναι τόσο σημαντικό. Όταν ο κ Τρουντό μου τηλεφώνησε για να μου προτείνει ότι θα πρέπει να με φιλήσει, οφείλω να ομολογήσω ότι δίστασα λίγο. Ωστόσο, ο ίδιος γρήγορα με έπεισε ότι ήταν μια καλή ιδέα! Ήταν για καλό σκοπό, και για να είμαι ειλικρινής, ήταν και “πολύ” φιλί!”

Ο Τζάστιν Τρουντό κάλεσε όλους τους Καναδούς να τον μιμηθούν, να καταπολεμήσουν την προκατάληψη και το μίσος, που είναι υπεύθυνο για σφαγές όπως αυτή που έλαβε χώρα στη Φλόριντα, την Κυριακή το πρωί.

41402

Ο πρωθυπουργός του Καναδά κατήγγειλε επίσης τις δολοφονίες και εξήρε το θάρρος του αρχηγού των NDP, για την αποδοχή της πρόσκλησής του.

“Μετά από ένα γεγονός όπως αυτό, πραγματικά έπρεπε να αντιδράσουμε.” Ο Τρουντό είπε στους δημοσιογράφους. «Πλησίασα τον Tom να μάθω τι σκεφτόταν αλλά πραγματικά δεν περίμενα τόσο ενθουσιασμό. Έμεινα έκπληκτος όταν δέχτηκε, και θέλω να τον ευχαριστήσω που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω φιλήσει κάποιον με μουστάκι και γένια … αλλά νομίζω ότι κάθε άνδρας θα πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. ”

Αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν εξάρει το θάρρος και την τόλμη των δύο πολιτικών, και το φιλί τους προκάλεσε κάποιες έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο θετικές όσο και αρνητικές.

Με τόσους “σκληρούς” αγώνες και “ισχυρές” αντιδράσεις, δε χρειάζεται να απορεί κανείς, γιατί δεν γίνεται τίποτα, όταν σκοτώνονται παιδάκια και άμαχοι στη Συρία, τη Λιβύη, την Υεμένη και σε τόσα μέρη της γης, όταν βασανίζονται εκατομμύρια άνθρωποι σκλάβοι και όταν συμβαίνουν τόσες βαρβαρότητες παντού. Τα “παλικάρια” της πολιτικής έχουν άλλου είδους αγώνες να κάνουν.

Ο κόσμος καίγεται, αλλά για έναν ψυχοπαθή, που δυστυχώς σκότωσε κάποιους συνανθρώπους μας, που είχαν έναν συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, γίνεται τόσο μεγάλη προβολή των “έντονων” αντιδράσεων, ώστε μαζί με την καταδίκη του περιστατικού, να περνάει και το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και να μας επιβάλουν το παρά φύση, με κάθε ευκαιρία και με το ζόρι.

Και υποτίθεται ότι οι δυο πολιτικοί αντιπαθιούνται κιόλας! Φανταστείτε να είχαν και συμπάθεια τι θα γινόταν επί σκηνής!

41404

Ένας τρόπος για να καταλάβεις αν μια εντυπωσιακή είδηση είναι πραγματική, είναι να ψάξεις αν υπάρχει σε σοβαρά ειδησεογραφικά μέσα. Αν η είδηση δεν υπάρχει σοβαρά ειδησεογραφικά μέσα και το μόνο που βρίσκεις είναι η αναπαραγωγή του αρχικού δημοσιέυματος, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Η σατιρική σελίδα World News Daily Report δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει πως ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Thomas Mulcair, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου και φιλήθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα, για να καταγγείλουν το φονικό που σκότωσε 50 ανθρώπους σε ένα γκέι μπαρ στο Ορλάντο της Φλόριντα. Το άρθρο συνοδευόταν με μια κατασκευασμένη φωτογραφία των δύο ανδρών.

41403

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν η World News Daily Report, είναι κάτι σαν το δικό μας, “το κουλούρι”. Τα άρθρα σε αυτή τη σελίδα δεν έχουν ίχνος αλήθειας και βγαίνουν από τη φαντασία των αρθρογράφων της.

https://archive.is/IOqQJ

Ακόμη και στο about us (σχετικά με εμάς) κάνουν πλάκα.

https://archive.is/2sac4

35102

Η world news daily report είναι από τις πολύ γνωστές, πετυχημένες σατιρικές σελίδες και έχει καταφέρει να παραπλανήσει αμέτρητες φορές χρήστες και ιστολογία, που αναπαράγουν τα απίστευτα άρθρα της.

 

Μερικά παραδείγματα που έχουμε εντοπίσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη»

Μουσουλμάνα κάνει αγωγή σε εταιρεία με ταμπόν

Σαουδάραβες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι: «οι γυναίκες είναι θηλαστικά, άρα έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα»

Ο Ομπάμα είναι σαυρίτης εξωγήινος.

Snowden! Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός στις Μπαχάμες

Κρέας αρουραίου πωλείται ως φτερούγες κοτόπουλου χωρίς κόκαλα…

Μεταμόσχευση καρδιάς για 6η φορά για τον 99χρονο Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Ανακοίνωση Σοκ της ΝΑΣΑ,η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο

Γιόκο Ονο: Είχα μια ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον το ’70

Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή

Πειραματικό ναζιστικό υποβρύχιο ανελκύστηκε από τη λίμνη Οντάριο

Αυγό δεινοσαύρου 200 εκατ. ετών εκκολάφθηκε σε μουσείο του Βερολίνου.

Snowden! Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός στις Μπαχάμες

Η Nasa εξετάζει εικόνες πόλης 2,3 km κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής. 

Πρώην πράκτορας της CIA ομολόγησε λίγο πριν πεθάνει, ότι δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρόε

Τον βρήκαν ζωντανό μετά από 17 χρόνια επιβίωσης σε συντρίμμια λόγω σεισμού!

Πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια εμφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Φωτογραφίες

Γενετικά Τροποποιημένα μυρμήγκια θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν μέλισσες, οι ισχυρισμοί της Monsanto.

Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία

Αποφασίστηκε η ευθανασία αλόγου επειδή ήταν…. gay

Βρήκαν λείψανα του αιγυπτιακού στρατού από την έξοδο του Μωυσή

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ! Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχεται ότι κατέστρεψε χιλιάδες σκελετούς γιγαντιαίων ανθρώπων στις αρχές του 1900

FDA: Ενέκρινε νέο αναισθητικό πιστόλι με βελάκια για παιδιά. Κυκλοφορεί τον Αύγουστο στην Ελλάδα. Κόστος: 26 ευρώ

Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος

Ινδός, 179 ετών

Κάνναβη από το διάστημα.

Αυστραλία: Ανακαλύφθηκε αγόρι που το είχαν μεγαλώσει Καγκουρό! Δεν είχε δει ποτέ άνθρωπο!

Μωρό γεννήθηκε 18 κιλά και είναι μόλις τριών ημερών

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.