Ποιοι είμαστε
Αρχική Τροχαίο του κ.Βαρουφάκη στη Κηφισίας – Καταρρίπτεται.HOAXES FAKE NEWS

Τροχαίο του κ.Βαρουφάκη στη Κηφισίας – Καταρρίπτεται.

25 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφορεί (24/6/2016) στα ιστολόγια άρθρο με τρανταχτούς τίτλους περί έκτακτης είδησης για υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα του κ. Βαρουφάκη στη Κηφισίας, η ψευδής αυτή είδηση μάλιστα κάνει λόγο για μεταφορά του στην εντατική.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο mikroskopio.gr, eimaste-edo.blogspot.gr, corfiatiko.blogspot.gr και allothema.com

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σοβαρό ΤPOXΑΙΟ στη Κηφισίας !! Στην εντατική ο Βαρουφάκης

Καταγραφή390

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε πριν λίγο ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών έπεσε θύμα τροχαίου, όταν μια πολυτελέστατη Πόρσε πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε τον Γιάνη Βαρουφάκη μαζί με την μηχανή του. Ο κ. Βαρουφάκης ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού το κράνος που φορούσε του έσωσε την ζωή.

Το ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.
Ο πρώην Υπουργός βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρά του βρίσκεται η σύζυγός του.
Υ.Γ. Η είδηση μεταδίδετε με καθε επιφύλαξη…

Χωρίς τίτλο

Το υστερόγραφο στο τέλος όπου μεταδίδεται η είδηση με κάθε επιφύλαξη είναι όλα τα λεφτά.

Ας γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω και συγκεκριμένα στις 1 Απριλίου 2015, όπου είχε εμφανιστεί και πάλι η, ας το πούμε, είδηση ως αστείο τιμής ένεκεν της ημέρας. Καλόγουστο ή κακόγουστο εξαρτάται την οπτική σας. Στις μέρες μας επανεμφανίστηκε ως πραγματική είδηση.

Στο xamogelategiatixanomaste.blogspot.gr διαβάζουμε σχετικά.

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο Υπουργός Οικονομικών έπεσε θύμα τροχαίου, όταν μια πολυτελέστατη Πόρσε πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε τον Γιάνη Βαρουφάκη μαζί με την μηχανή του. Ο κ. Βαρουφάκης ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού το κράνος που φορούσε του έσωσε την ζωή. Το ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.

Ο Υπουργός βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρά του βρίσκεται, εκτός από την σύζυγό του, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

(Καλή Πρωταπριλιά σε όλους!)

Οπως λοιπόν εύκολα καταλαβαίνετε δεν πρόκειται περί έκτακτου γεγονότος, όπως τα ιστολόγια γράφουν, βασικά δεν πρόκειται καν για είδηση.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής