Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Καλιφόρνια πέρασε νόμο υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους τους ενήλικες – ΚαταρρίπτεταιHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η Καλιφόρνια πέρασε νόμο υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους τους ενήλικες – Καταρρίπτεται

29 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

ΝΤΠ1

Έφτασαν και στην Ελλάδα τα συνομωσιολογικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλου του ενήλικου πληθυσμού στη πολιτεία της Καλιφόρνια. Μεταξύ άλλων, το είδαμε στοpentapostagma.gr, στο difernews.gr και στο thesecretrealtruth.blogspot.com.

 

ΨΕΥΔΕΣ

 
Ας δούμε τι λέει το δημοσίευμα:
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Η πολιτεία της Καλιφόρνια πέρασε νόμο υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους τους ενήλικες
Ο νόμος στην υπηρεσία της νέας τάξης πραγμάτων, θέλει να εμβολιάζονται πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι ενήλικες.
Η πολιτεία της Καλιφόρνια ψήφισε νόμο που αναγκάζει με κυρώσεις όλους τους ενήλικες που δεν θα  εμβολιάζονται  , καθιστώντας την άρνηση  ποινικό αδίκημα που  επισύρει ποινές φυλάκισης.
Η πολιτεία αυτή είναι  η πρώτη στην Αμερική, όπου είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια για ενήλικες με νόμο , ενώ σειρά θα πάρουν και άλλες πολιτείες, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .
Μετά από ένα   νομοσχέδιο που απαγόρευε στους γονείς την άρνηση του εμβολισμού στα παιδιά  για θρησκευτικούς λόγους, οι νέοι αυτοί κανόνες καθιστούν πλέον  παράνομη και  για τους ενήλικες την άρνηση  του εμβολιασμού.
Το προαιρετικά ετήσιο εμβόλιο της γρίπης, είναι πλέον υποχρεωτικό  για τους παρόχους ημερήσιας φροντίδας, εκπαιδευτικούς  της προσχολικής ηλικίας, καθηγητές, καταστήματα όπου ανταλλάσσονται χρήματα, φροντιστές πρώιμης παιδικής ηλικίας και  φροντιστές σχολικών  προγραμμάτων , παρόχους ημερήσιας  φροντίδας στο σπίτι  και  εθελοντές που φροντίζουν και επιβλέπουν τα παιδιά.
Ο νόμος SB792 θα εξαλείψει το δικαίωμα ενός ενηλίκου  να αποφασίζει για τον εαυτό του και να έχει το δικαίωμα να δεχθεί ή όχι στον εμβολισμό. Το νομοσχέδιο θα κάνει την Καλιφόρνια την πρώτη πολιτεία που απαιτείται δικαστική εντολή για μη εμβολισμό  ενηλίκου.
Είναι τελικώς τόσο επικίνδυνος ο επερχόμενος Ιός, που θα  μετατραπεί σε πανδημία, ώστε να απαιτείται  υποχρεωτικός  μαζικός εμβολιασμός;
Πώς θα καταφέρουν να πείσουν ολόκληρο τον κόσμο να εμβολιαστεί ;
Τι ρόλο θα παίξουν τα ΜΜΕ και οι Κυβερνήσεις όλων των κρατών;
Πώς θα συμπεριφερθούν στους “αποστάτες” που θα αρνηθούν να κάνουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;
Ποιά θα είναι η εταιρία που θα δημιουργήσει το εμβόλιο αντίδοτο στον ιό ;
Ποια ακριβώς σχέση με την παραγωγή του εμβολίου θα έχει ο  Μπίλ Γκέιτς ο οποίος ανοιχτά και σε πλήθος ανθρώπων δήλωσε πριν χρόνια πως για να επιβιώσει ο πλανήτης πρέπει να μειωθεί άρδην ο πληθυσμός του με την βοήθεια βιολογικών όπλων και θανατηφόρων ασθενειών και πώς ταυτόχρονα χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια τα ινστιτούτα που προσπαθούν να βρουν αντίδοτο σε διάφορους ιούς ;
Ενδεχομένως στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας κάποια στιγμή να μας  ζητούν να  προσκομίσουμε  την ανάλογη ιατρική διαβεβαίωση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε .
Η νέα τάξη πραγμάτων έχει τους τρόπους να «πείσει» εκατομμύρια ανθρώπους να γίνουν πειραματόζωα με την θέληση τους, το θέμα είναι ποιοι  θα αρνηθούν και πως θα τους ονομάσουν, μήπως τους πουν «τρομοκράτες»;

Για να διαψέυσουμε την είδηση, αναζητήσαμε το νόμο SB-792. Ο νόμος συντάχθηκε με σκοπό να καθορίσει υπό ποιές προϋποθέσεις, ενήλικα άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας (παιδικοί σταθμοί), δεν θα υποχρεούνται να είναι εμβολιασμένοι, όπως καθορίζει η ήδη υπάρχουσα νομοθεσία (SB-792 Day care facilities: immunizations: exemptions). Ο SB-792 θα τεθεί σε ισχύ από 1 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι εργαζόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν εμβολιαστεί εναντίον της γρίπης, του κοκκύτη και της ιλαράς. Διαφορετικά, θα πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα εάν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που κάποιος/α δεν είναι εμβολιασμένος/η (Medical safety, current immunity, declining the influenza vaccination, or the date upon which he or she was hired. The bill would require a day care center or a family day care home to maintain documentation of the required immunizations or exemptions from immunization in the employee’s or volunteer’s personnel record). Θα απαιτείτε επιπλέον, η προσκόμιση βεβαίωσης πως ο/η εργαζόμενος/η δε πάσχουν από φυματίωση (The bill would require any person hired as a teacher in a day care center to present evidence of a current tuberculosis clearance, as specified). Ο νόμος διευκρινίζει επίσης πως εξαιρούνται όσοι υποβάλλουν γραπτή δήλωση άρνησης εμβολιασμού, ΜΟΝΟ για το εμβόλιο της γρίππης (The person submits a written declaration that he or she has declined the influenza vaccination. This exemption applies only to the influenza vaccine).

ντπ2

Επειδή ο νόμος SB-792, αφορά μόνο τις προϋποθέσεις εμβολιασμού για εργαζόμενους σε παιδικούς σταθμούς και δεν έχει καμία σχέση με υποτιθέμενη υποχρεωτική επιβολή σε ενήλικες, τα σχετικά δημοσιεύματα καταρρίπτονται.

terranovaincognita.gr

Fact-check for the sake of Democracy