TOP 4! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – Καταρρίπτεται

In Fake, Hoax, ΑΤΙΑ-UFO by Σπύρος Αυγερινόπουλος3 Comments

Κυκλοφορεί τις τελευταίες βδομάδες , σε αρκετά site , ένα άρθρο το οποίο ισχυρίζεται πως εάν το διαβάσουμε, θα δούμε 4 βίντεο που μας κρύβουν οι κυβερνήσεις και σχετίζονται με θεάσεις εξωγήινων.

hoax makeleio

 • ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο makeleio.gr στο tsekouratoi.gr και στο maiandros

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνει 3 βίντεο όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω

ΤΟP 4! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!! Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ που μας κρύβουν οι Κυβερνήσεις! Το τελευταίο θα σας…

 

Το πρώτο βίντεο με την υποτιθέμενη επίθεση UFO σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα, προέρχεται από ένα πραγματικό συμβάν με μόνη διαφορά ότι τον πανικό αυτόν δεν τον προκάλεσαν εξωγήινοι. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της dailymail ένα πετρελαιοφόρο τάνκερ ανατινάχτηκε (λογικά εξαιτίας κάποιων επιπλοκών που θα υπήρξαν) τον Οκτώβριο του 2012, στην επαρχία Hunan της Κίνας και υπήρξαν και 5 νεκροί. Σε φωτογραφίες και βίντεο που λήφθηκαν από τουρίστες, μπορούμε να δούμε ότι κανένα UFO δεν εμφανίζεται καθ’όλη τη διάρκεια του βίντεο.  Επίσης μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό, βλέποντας το παρακάτω πρωτότυπο βίντεο του 2012 πριν μπουν οι πλαστές προσθήκες με cgi το 2015.

Στο δεύτερο βίντεο μπορούμε να δούμε ότι στο 4:44 ο δημιουργός του, λέει ξεκάθαρα ότι το βίντεο δεν είναι αληθινό κι ότι δημιουργήθηκε με σκοπό να προμοτάρει το δωρεάν βιβλίο του Amaury Rivera Toro, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους. puerto rico

Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, μας παρουσιάζεται μία και μόνο εικόνα κι ο ισχυρισμός ότι προέρχεται από μία ομάδα επιστημόνων από την Αλάσκα το 1989 κι ότι δήθεν η εικόνα διέρρευσε από τη NASA. Άρθρα πριν το συγκεκριμένο βίντεο του 2012 κυκλοφορούσαν ήδη από το 2009 και το 2010.

Στην πραγματικότητα όμως η φωτογραφία αυτή δημιουργήθηκε για έναν διαγωνισμό photoshop του 2004, πολύ πριν προστεθεί το λογότυπο της NASA, με θέμα την αρχαιολογία, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κατασκευάσουν όσο το δυνατόν πιο «πειστικές» ανεξήγητες φωτογραφίες άμεσα συνδεδεμένες με την αρχαιολογία.810187_6c17

Ο δημιουργός της φωτογραφίας αυτής, με το ψευδώνυμο Brown Trout, έχει δημιουργήσει μερικές ακόμα εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ. Για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα και φωτογραφίες από εκεί συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να παρουσιάζονται ως αληθινές μέχρι και σήμερα.

Επομένως και τα τρία βίντεο, τα οποία υποτίθεται πως μας κρύβουν οι κυβερνήσεις, είναι πλαστά και έτσι η συγκεκριμένη είδηση καταρρίπτεται.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Φελέκι

  Δεν χρειάζεται να μας κρύψουν τίποτα φτάνει η άγνοια και η βλακεία μας για να καταστραφούμε. Όχι πως δε το αξίζουμε κιόλας.

 • John Smith

  Δε φτάνει που λείπει το τελευταίο βίντεο, λείπει και το τι θα πάθουμε όταν το δούμε. Μα και εδώ βάλανε χέρι οι κακές κυβερνήσεις και το εξαφάνισαν; Συναγερμός σύντροφοι, δγυαδοσται!!!

  Έχουν πάντως ένα δίκιο. Τόση βλακεία είναι όντως τρομαχτική.

 • tromokratio

  Σε όλες αυτές τις δημοσιεύσεις δυο πράγματα με ανησυχούν πραγματικά:
  Η ταχύτητα με την οποία εξαπλώνονται και
  Τα σχόλια του κόσμου…