Ποιοι είμαστε
Αρχική TOP 4! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΚαταρρίπτεταιHOAXES

TOP 4! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – Καταρρίπτεται

30 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφορεί τις τελευταίες βδομάδες , σε αρκετά site , ένα άρθρο το οποίο ισχυρίζεται πως εάν το διαβάσουμε, θα δούμε 4 βίντεο που μας κρύβουν οι κυβερνήσεις και σχετίζονται με θεάσεις εξωγήινων.

hoax makeleio

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο makeleio.gr στο tsekouratoi.gr και στο maiandros

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνει 3 βίντεο όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω

ΤΟP 4! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!! Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ που μας κρύβουν οι Κυβερνήσεις! Το τελευταίο θα σας…

https://www.youtube.com/watch?v=Qi-SZLtcZ2o

 

https://www.youtube.com/watch?v=PeZsSIa7EEc

Το πρώτο βίντεο με την υποτιθέμενη επίθεση UFO σε αυτοκινητόδρομο στην Κίνα, προέρχεται από ένα πραγματικό συμβάν με μόνη διαφορά ότι τον πανικό αυτόν δεν τον προκάλεσαν εξωγήινοι. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της dailymail ένα πετρελαιοφόρο τάνκερ ανατινάχτηκε (λογικά εξαιτίας κάποιων επιπλοκών που θα υπήρξαν) τον Οκτώβριο του 2012, στην επαρχία Hunan της Κίνας και υπήρξαν και 5 νεκροί. Σε φωτογραφίες και βίντεο που λήφθηκαν από τουρίστες, μπορούμε να δούμε ότι κανένα UFO δεν εμφανίζεται καθ’όλη τη διάρκεια του βίντεο.  Επίσης μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό, βλέποντας το παρακάτω πρωτότυπο βίντεο του 2012 πριν μπουν οι πλαστές προσθήκες με cgi το 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=PERZh2037Rw

Στο δεύτερο βίντεο μπορούμε να δούμε ότι στο 4:44 ο δημιουργός του, λέει ξεκάθαρα ότι το βίντεο δεν είναι αληθινό κι ότι δημιουργήθηκε με σκοπό να προμοτάρει το δωρεάν βιβλίο του Amaury Rivera Toro, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους. puerto rico

Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, μας παρουσιάζεται μία και μόνο εικόνα κι ο ισχυρισμός ότι προέρχεται από μία ομάδα επιστημόνων από την Αλάσκα το 1989 κι ότι δήθεν η εικόνα διέρρευσε από τη NASA. Άρθρα πριν το συγκεκριμένο βίντεο του 2012 κυκλοφορούσαν ήδη από το 2009 και το 2010.

Στην πραγματικότητα όμως η φωτογραφία αυτή δημιουργήθηκε για έναν διαγωνισμό photoshop του 2004, πολύ πριν προστεθεί το λογότυπο της NASA, με θέμα την αρχαιολογία, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κατασκευάσουν όσο το δυνατόν πιο “πειστικές” ανεξήγητες φωτογραφίες άμεσα συνδεδεμένες με την αρχαιολογία.810187_6c17

Ο δημιουργός της φωτογραφίας αυτής, με το ψευδώνυμο Brown Trout, έχει δημιουργήσει μερικές ακόμα εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ. Για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα και φωτογραφίες από εκεί συνεχίζουν να κυκλοφορούν και να παρουσιάζονται ως αληθινές μέχρι και σήμερα.

Επομένως και τα τρία βίντεο, τα οποία υποτίθεται πως μας κρύβουν οι κυβερνήσεις, είναι πλαστά και έτσι η συγκεκριμένη είδηση καταρρίπτεται.

Αρθρογράφος - Ερευνητής