Η Μετεωρολογική Υπηρεσια ΔΕΝ αποζημιώνει αλλά ΜΟΝΟ πιστοποιεί

In Facebook, Fake news by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Απάντηση στις φήμες πως η Μετεωρολογική Υπηρεσία αποζημιώνει για καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, κοινοποίησε ο Υποδιοικητής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς. 

Σωστή η ανακοίνωση του haf.gr οτι η ΕΜΥ χορηγεί πιστοποιητικά. Όμως ΔΕΝ αποζημιώνει (όπως κακώς έχει γραφτεί αλλού) https://t.co/oOdmIoYEKe
https://twitter.com/KolydasT/status/748807584388263936
Η ΕΜΥ ως επίσημος κρατικός φορέας εκδίδει πιστοποιητικά καιρικών συνθηκών , τα οποία οι πολίτες χρησιμοποιούν για να αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Επειδή παρατηρήθηκε διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της ιστοσελίδας haf.gr , σας πληροφορώ επισήμως ως Υποδιοικητής της ΕΜΥ , ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία ΔΕΝ αποζημιώνει αλλά ΜΟΝΟ πιστοποιεί και βεβαιώνει την εκδήλωση ενός έντονου καιρικού φαινομένου. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι έχουμε δεχθεί πάνω απο 1000 αιτήσεις για πιστοποίηση χαλαζόπτωσης που προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητα κατά την διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας. Παρακαλώ όλους (και κυρίως τους φίλους δημοσιογράφους) να κοινοποιήσουν το μήνυμά μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Θοδωρής.

41806

41807