Οι χημικοί αεροψεκασμοί σώζουν ζωές!

7

Μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Cornell δείχνει πολύ ξεκάθαρα με ποιο τρόπο οι χημικοί αεροψεκασμοί προστατεύουν τον πληθυσμό!

Η έρευνα είναι σχετικά απλή, διάρκεσε 5 χρόνια και έγινε σε ένα τεράστιο αριθμό ατόμων, πάνω από 150.000, ένα νούμερο που μας εξασφαλίζει σημαντική σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα.

Η ερευνητική ομάδα συνεννοήθηκε με την ICA (International Chemtrail Association) ώστε για 12 μήνες εκτελέστηκαν αεροψεκασμοί πάνω από 4 πόλεις των ΗΠΑ, Ντάλας, Νέα Ορλεάνη, Φοίνιξ και Ατλάντα.

Η έρευνα οργανώθηκε σε δύο φάσεις:

Φάση 1η: Αεροψεκασμοί
Οι αεροψεκασμοί έγιναν από το μεγαλύτερο δυνατό υψόμετρο ώστε να σκορπίζεται το ψεκαστικό υλικό απόλυτα ομοιόμορφα. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είχαν οργανωθεί 15 πτήσεις ανά ημέρα, κάθε μία από τις οποίες έριχνε αυστηρά 500 τόνους υλικό στην ατμόσφαιρα.

chem

Φάση 2η: Παρακολούθηση
Με το πέρας της πρώτης φάσης η επιστημονική ομάδα άρχισε την παρακολούθηση 150.000 παιδιών και ενηλίκων για 4 χρόνια. Οργανώθηκαν μηνιαίες εξετάσεις πάσης φύσεως αποκλειστικά και μόνο στο εργαστήριο, όπου συλλέγονταν αίμα, ούρα στα οποία γίνονταν όλες οι δυνατές εξετάσεις.

Αποτελέσματα:
Παιδιά (1-16 ετών): Στα παιδιά που έκαναν εμβόλια βρέθηκε πως οι αεροψεκασμοί μείωναν τη πιθανότητα εμφάνισης αυτισμού, από το 85% που είναι το συνηθισμένο σε μη ψεκασμένα παιδιά, σε κάτω του 20%, μια διαφορά όχι μόνο στατιστικά σημαντική αλλά και ηθικά.
Παράλληλα, οι αλλεργίες που προκαλούνται από τα εμβόλια σε ποσοστό 60%, μειώθηκαν σε κάτω του 15%.

εμβόλιο
Ενήλικες (17+ ετών): Στους ενήλικες που ψεκάστηκαν είχαμε χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης μοργκέλονς κατά 35%, ενώ τα ποσοστά καρκίνου έπεσαν στο εντυπωσιακό 12%. Το νούμερο αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί με ακρίβεια διότι δεν γνωρίζουμε ποιοι από τους ενήλικες είχαν πρόσβαση στο μυστικό φάρμακο κατά του καρκίνου και ποιοι όχι. Αυτή η πληροφορία όμως αναμένεται να συλλεχθεί στην επόμενη συνάντηση της ομάδας Μπίλντενμπεργκ, οπότε και θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.

Σε γενικές γραμμές η ερευνητική ομάδα δηλώνει εξαιρετικά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και πιστεύει πως με διαφορετικό μείγμα ψεκαστικού υγρού και συχνότητας ψεκασμού θα μπορούσαν να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέλος της ερευνητικής ομάδας, που προτιμά να μείνει ανώνυμο, είπε:

Είναι μια μοναδική επιτυχία για εμάς. Με αυτά τα αποτελέσματα θα μπορέσουμε να καταρρίψουμε μια σειρά από μύθους που μιλούν για τις επικίνδυνες συνέπειες των αεροψεκασμών, ενώ ταυτοχρόνως θα τους απενοχοποιήσουμε στο μυαλό του κόσμου και έτσι θα μπορέσουν να συνεχίσουν σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Θοδωρής Μαγουλάς

Θοδωρής Μαγουλάς

Αρθρογράφος - Ερευνητής at ellinika hoaxes
Θοδωρής Μαγουλάς

Latest posts by Θοδωρής Μαγουλάς (see all)

 • Vasso Papaioannou

  Προσπαθώ να καταλάβω ως μάνα αυτιστικού παιδιού πως να χαρακτηρίσω ακριβώς τον τρόπου που γενικώς αναφέρεστε στα αυτιστικά άτομα. Προφανώς και δε γνωρίζετε ή μάλλον δεν έχετε ΙΔΕΑ τί σημαίνει αυτισμός. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως έχετε ΙΔΕΑ για όλα αυτά που γράφετε. …
  Είστε άκρως προσβλητικός και ρατσιστής.
  Επίσης διαβάζοντας διάφορα άρθρα και τις καταρρίψεις (που προφανώς θέλετε να αντιγράψετε την αμερικάνικη εκπομπή Myth busters) έχω καταλάβει πως είστε συλλογικά επιστήμονες, αποτελείστε από γιατρούς, φαρμακοποιούς, νομικοί, δικηγόροι, δικαστές, ψυχολόγοι κλπ κλπ. Βεβαίως και βρίσκετε πάρα πολλά hoaxes αλλά νομίζω πως έχετε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο. Νομίζω πως δημιουργείτε μια φανατική ομάδα και δεν αργεί η μέρα όπως αντιλαμβάνεστε που το site σας θα χαρακτηριστεί εμμονικό και αναξιόπιστο. Διατηρείστε λίγο τις επιφυλάξεις σας και δεν μιλώ για τους αεροψεκασμούς γιατί δεν έχω γνώση.

 • Panos Kourtis

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαστε απίστευτοι.
  Πάντως στην τελευταία σύναξη της λέσχης Μπόντυμπιλντενρμπεργκ αποφασίστηκε στους αεροψεκασμούς να συμπεριλάβουν έναν νέο παράγοντα που θα έχει επίδραση μόνο σεαυτούς που δεν αποδέχονται τους αεροψεκασμούς. Θα τους δημιουργεί μείωση της όρασης, ακοής, γεύσης καθώς και στένωση αλλά και ψωρίαση του μορίου τους (εάν είναι άντρες βεβαίως βεβαίως).
  Το τελευταίο συμβαίνει για να μειωθεί σταδιακά ο πληθυσμός που αντιστέκεται στα σκοτεινά σχέδια των κακόβουλων ελοχίμ νεφελίμ και λοιπών σκοτεινών δυνάμεων.
  Όλα τα παραπάνω δεν σηκώνουν αμφισβήτηση, μου τα είπε ο περιπτεράς μου που έχει μπατζανάκη έναν τριτοξάδερφο που ο πεθερός του έχει μια ταβέρνα που πήγαν οι Μποντυμπίλντενμπεργκ για κοψίδια μετά την σύσκεψη. Είναι καλό παιδί ο περιπτεράς δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.

 • Μάνος

  Και τόλιεγα. Τα ιellinika hoxes είναι πρακτόροι των ερπετόμορφώνε. Πρώτα λιέν πως δεν γίνουντι αεροψεκαζμοί και τώρα μας λιέν πως γίνουντι για το καλιόμς. Σι τα μας τώρα!!! Ξεβρακόθκαν Χαχαχαχαχα!!!!

 • Konstas

  Μέχρι τώρα είχα πειστεί ότι γίνονται οι αεροψεκασμοί και με αυτούς προσπαθούν να μας βλάψουν. Βλέποντας τα παραπάνω, ατράνταχτα, στοιχεία (έρευνα, την οποία δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω – αφού το λέει το internet είναι αλήθεια) άλλαξα γνώμη. Οι αεροψεκασμοί γίνονται για το καλό μας και ζήτω τους (και ζήτω μας).

  Τουλάχιστον είχα πέσει μέσα στο ότι γίνονται αεροψεκασμοί, κάτι είναι και αυτό. Αλλά βέβαια αυτό ήταν εύκολο να διαπιστωθεί γιατί και για αυτό υπάρχουν πολλά, επίσης αντράνταχτα, στοιχεία, τόσο ατράνταχτα σαν την παραπάνω έρευνα.

 • Kostas Mixail

  xaxaxaxa!!!!

 • tokoulourihoax.gr!

 • NFEEFE

  Εντάξει τρολλάρετε τώρα 😛 😛