Κανένα μυστήριο με το φωτεινό ίχνος στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν.

4

Εμφανίστηκαν και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες άρθρα που κάνουν λόγο για ένα μυστηριώδες φωτεινό ίχνος στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν.

590_25c73f112d6f0e9ee4d67f089c3f898d

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Ας δούμε τι λέει το άρθρο από το enikos.gr και topontiki.gr,

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»]

Το μυστηριώδες φωτεινό ίχνος πάνω από το διεθνές αεροδρόμιο του Αζερμπαϊτζάν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φωτεινό ίχνος στο νυχτερινό ουρανό, πάνω από το διεθνές αεροδρόμιο του Αζερμπαϊτζάν κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων, υπάλληλοι μέσα από την πίστα και ενώ φόρτωναν τα αεροπλάνα. Η φωτεινή λάμψη πίσω από το σκάφος τράβηξε την προσοχή όλων, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι πραγματικά είναι αυτό που βλέπουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

[/content_band]

Το βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το Αζερμπαϊτζάν, επειδή το λέει το youtube δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Ας γυρίσουμε περίπου ένα χρόνο πίσω, όπου το ίδιο μυστηριώδες ίχνος είχε κάνει και πάλι την εμφάνιση του, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είχαν βρει πεδίο δόξης λαμπρό και θεώρησαν ότι είναι  απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων.

Δυστυχώς όμως (για αυτούς) δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, το βίντεο είναι τραβηγμένο από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι και δείχνει τον πύραυλο Atlas V ο οποίος είχε εκτοξευτεί από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

 

  • Nikos Athanasiadis

    Οι πύραυλοι πηγαίνουν προς τα πάνω. Αυτός γιατί πάει οριζόντια?

  • leon06010

    Για ρώτα μια στιγμούλα τον ενικό ή το ποντίκι, ξέρουν κατά που πέφτει το Αζερμπαϊτζάν; Έτσι από περιέργεια…