Ποιοι είμαστε
Αρχική Κανένα μυστήριο με το φωτεινό ίχνος στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν.ΔΙΑΦΟΡΑ

Κανένα μυστήριο με το φωτεινό ίχνος στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν.

24 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Εμφανίστηκαν και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες άρθρα που κάνουν λόγο για ένα μυστηριώδες φωτεινό ίχνος στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν.

590_25c73f112d6f0e9ee4d67f089c3f898d

ΨΕΥΔΕΣ

Ας δούμε τι λέει το άρθρο από το enikos.gr και topontiki.gr,

Το μυστηριώδες φωτεινό ίχνος πάνω από το διεθνές αεροδρόμιο του Αζερμπαϊτζάν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φωτεινό ίχνος στο νυχτερινό ουρανό, πάνω από το διεθνές αεροδρόμιο του Αζερμπαϊτζάν κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων, υπάλληλοι μέσα από την πίστα και ενώ φόρτωναν τα αεροπλάνα. Η φωτεινή λάμψη πίσω από το σκάφος τράβηξε την προσοχή όλων, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι πραγματικά είναι αυτό που βλέπουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Το βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το Αζερμπαϊτζάν, επειδή το λέει το youtube δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Ας γυρίσουμε περίπου ένα χρόνο πίσω, όπου το ίδιο μυστηριώδες ίχνος είχε κάνει και πάλι την εμφάνιση του, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είχαν βρει πεδίο δόξης λαμπρό και θεώρησαν ότι είναι  απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων.

Δυστυχώς όμως (για αυτούς) δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, το βίντεο είναι τραβηγμένο από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι και δείχνει τον πύραυλο Atlas V ο οποίος είχε εκτοξευτεί από το ακρωτήριο Κανάβεραλ.

https://www.youtube.com/watch?v=vzUpRLe7CHM

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής