Η Καλουιρα Γιωργία είναι ο νέος Μερισιώτης Βαγγέλης

In Fake news, Hoax, Αθλιότητες by Θοδωρής Δανιηλίδης1 Comment

Μια νέα κακόβουλη φάρσα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Άλλαξαν το όνομα του Βαγγέλη Μερισιώτη και την ποσότητα του αίματος που χρειάζεται και το ξαναδημοσίευσαν.  

  • ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο kwloxaneio.gr briefingnews.gr,  enimerosi-247.blogspot.gr, greekplanet.eu και nea-www.blogspot.gr

Το δημοσίευμα αναφέρει:

S.O.S. AΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Αν δεν μπορειτε να δωσετε εσεις αιμα παρακαλω κοινοποιηστε το το κοριτσακι χρειαζετε αμεσα αιμα ειναι πολυ ΣΟΒΑΡΑ !

Υπάρχει ένα Κοριτσακι 18 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 25 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με αυτοκίνητο, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.

Τα στοιχεία είναι: Καλουιρα Γιωργια, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Χρειάζεται επειγόντως αίμα ομάδας 0 Αρνητικό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε:

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΤΗΛ-ΦΑΞ :23210-35658 ΚΙΝ: 6946 434 659

Η παραπάνω δημοσίευση δεν είναι τίποτα περισσότερο από την παλιά (2009) ψευδή ανακοίνωση για αίμα με το όνομα Μερισιώτης Βαγγέλης. Άλλαξαν το όνομα, την ποσότητα του αίματος, η μηχανή έγινε αυτοκίνητο και το ξαναδημοσίευσαν.

Συγκρίνετε την νέα δημοσίευση με την παλιά δημοσίευση του Βαγγέλη Μερισιώτη.

Η παλιότερη δημοσίευση που βρήκαμε είναι από το kwloxaneio.gr στις 5 Μαΐου 2016

42501

Ο κύριος Διονύσιος Σταθόπουλος, γεωπόνος από τον Πύργο, κατήγγειλε το 2009 ότι άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του και τα τηλέφωνά του καλούν από το Διαδίκτυο τους πολίτες να προσφέρουν αίμα για την περίθαλψη δήθεν, ενός ανύπαρκτου τραυματία.

«Από τις αρχές του έτους (2009) κάποιοι για άγνωστους λόγους δημοσιοποίησαν μέσω του Διαδικτύου αυτή την ανακοίνωση, η οποία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και ΜΜΕ αναπαρήγαγαν δίχως να διασταυρώσουν την είδηση με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή μου κόλαση… Από τότε μέχρι σήμερα λαμβάνω κάθε μέρα τηλεφωνήματα απ’ όλη την Ελλάδα και έχω χάσει την ηρεμία μου. Το πιο εξωφρενικό όμως της υπόθεσης είναι ότι στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπως με ενημέρωσαν, έχουν συγκεντρωθεί 1.000 φιάλες με αίμα και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν…», λέει στην «Ε» ο κ. Σταθόπουλος και προσθέτει:

«Είναι εμφανές ότι κάποιοι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και το όνομά μου συγκέντρωσαν αυτή τη σημαντική ποσότητα αίματος. Απομένει στις διωκτικές αρχές να εντοπίσουν τους δράστες».

https://archive.is/1NJvR

  • Με τέτοιο rate απροσεξιας, που μας δέρνει, τα ατυχήματα πάνε και έρχονται. Οπότε, ξέρουν μια χαρά, τι να τις κάνουν τις φιάλες αίματος.