Καταρρίπτεται – Μουσουλμάνοι ασελγούν στο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας

2

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο facebook ανάρτηση που απεικονίζει 2 μουσουλμάνους να »ασελγούν» στο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

α1

Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας Armenia for Christ, έφτασε στην Ελλάδα η εν λόγω φωτογραφία. Οι αντιδράσεις των χρηστών του Facebook ήταν αναμενόμενες.

α2

Τι ισχύει

Η Παναγία είναι ιερή μορφή και για τους μουσουλμάνους. Μια από τις αναφορές του ονόματός της στο Κοράνι, είναι η ακόλουθη: »Και οι Άγγελοι είπαν, Μαρία, πράγματι, ο Αλλάχ σε έχει επιλέξει και εξαγνίσει να είσαι πάνω από όλες τις γυναίκες του κόσμου» (σούρα 3:42).

Στην εικόνα απεικονίζονται 2 διασώστες του Μεξικανικου Ερυθρου Σταυρού που ανέρτησαν την επίμαχη φωτογραφία το 2013. Κατόπιν, εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους. Σχετικα τοπικά δημοσιεύματα διαβάσαμε στο milenio.com και στο notus.com.mx.

Τέλος, στην εικόνα φαίνεται το σήμα του Ερυθρού Σταυρού στο μανίκι του ενός εκ των δύο ιερόσυλων.

α3

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως δύο μουσουλμάνοι ασελγούν στο άγαλμα της Παναγίας, καταρρίπτεται.

terranovaincognita.gr

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
  • Konstas

    Επειδή αναφέρει «ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ».

    Το ζήτημα δεν είναι αν δυο «τελειωμένοι» Μεξικανοί έκαναν μ…ς, το ζήτημα είναι αν δυο ισλαμιστές έκαναν την συγκεκριμένη μ…α. Και επειδή είναι μάλλον αδύνατο οι διασώστες του μεξικανικού ερυθρού σταυρού να ήταν ισλαμιστές (και σίγουρα δεν παρέχεται για αυτό καμιά απόδειξη), η είδηση ότι «»ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ», ασέλγησαν στο άγαλμα της Παναγίας καταρρίπτεται.

    (Το ίδιο θα καταρριπτόταν και η είδηση «ΔΥΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ…» ή «ΔΥΟ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ…» ή «ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ…»)

  • John Smith

    Η μόνη ένσταση που θα μπορούσε να έχει κάποιος είναι ότι τη στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά το θρήσκευμα των δύο μεξικάνων παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν όντως μουσουλμάνοι. Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί τις καφρίλες των δικών μας.