Ποιοι είμαστε
Αρχική Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα!» (ΒΙΝΤΕΟ) – ΚαταρρίπτεταιHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα!» (ΒΙΝΤΕΟ) – Καταρρίπτεται

26 Νοε
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Εδω και λίγα χρόνια κυκλοφορεί στην Ελλάδα η είδηση πως ο διάσημος γιατρός Robert Gallo, παραδέχτηκε δημόσια πως κατασκεύασε το AIDS με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε:

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ,  lougantina.blogspotiokh.gr, .parapolitika.gr

Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

1a94112726e55e16042571c28b39e8114fed0c7f

Ποιος είπε πως όλα είναι παραμύθια όταν λέμε ότι τα πάντα γίνονται βάσει σχεδίου ! Ένα σχέδιο από κάποια αρρωστημένα μυαλά για δύο λόγους.

Ο πρώτος για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ο δεύτερος για τα χρήματα !

Άραγε πόσες είναι οι αρρώστιες που εμφανίζονται φυσιολογικά κατά καιρούς, σαν επιδημίες; Ποιος μπορεί να μας επιβεβαιώσει πως δεν μας ψεκάζουν τον ιό, για να μας πωλούν μετά τα εμβόλια και τα φάρμακα;

Μήπως συμβαίνει το ίδιο, όπως τους ιούς των υπολογιστών που κατά πληοψηφία δημιουργούνται από τους ίδιους που πωλούν και τα αντιβιοτικά τους; ( antivirus )

Δείτε και φρίξτε ο Dr Robert Gallo ομολογεί: Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα !

Ιστορια του HIV/AIDS

Η επιστημονική έρευνα ανακάλυψε ότι ο ανθρώπινος ιός της ανοσοανεπάρκειας (HIV) συνδέεται με τονιό της ανοσοανεπάρκειας των πιθήκων (SIV) καθώς υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο ιών. Ο HIV-1 είναι στενά συνδεδεμένος με ένα στέλεχος του SIV που βρέθηκε σε χιμπατζήδες, και ο HIV-2 είναι στενά συνδεδεμένος με ένα στέλεχος του SIV που βρέθηκε σε πιθήκους sooty mangabey. Το 1999, ένα στέλεχος του SIV (που ονομάζεται SIVcpz) βρέθηκε σε ένα χιμπατζή που ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με τον ιό HIV στον άνθρωπο. Οι ερευνητές που ανακάλυψαν τη σύνδεση αυτή κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι χιμπατζήδες ήταν η πηγή του HIV-1, και ότι ο ιός σε κάποιο σημείο πέρασε από τους χιμπατζήδες στους ανθρώπους μέσω του «κυνηγιού», είτε από την κατανάλωση κρέατος χιμπατζήδων, είτε από τη μόλυνση των κυνηγών μέσω τραυματισμών. Κανονικά, το ανοσοποιητικό σύστημα των κυνηγών έπρεπε να εξουδετερώσει τον SIV, αλλά σε μερικές περιπτώσεις ο SIV μεταλλάχθηκε και προσαρμόστηκε στο νέο ανθρώπινο ξενιστή του και έγινε ο HIV-1.
Το Σάρκωμα Kaposi (KS), ήταν μια σπάνια καλοήθης μορφή καρκίνου που εμφανίζονταν σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Αλλά το Μάρτιο του 1981 τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις μιας πιο επιθετικής μορφής του KS συνέβη μεταξύ νεαρών ομοφυλόφιλων ανδρών στη Νέα Υόρκη. Την ίδια περίπου εποχή σημειώθηκε αύξηση, τόσο στην Καλιφόρνια όσο και τη Νέα Υόρκη, των περιπτώσεων μιας σπάνιας λοίμωξης των πνευμόνων από Pneumocystis carinii (PCP). Τον Απρίλιο του 1981, παρατηρήθηκε αύξηση των κρουσμάτων της πνευμονίας PCP από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στην Ατλάντα. Μια τεχνικός φαρμάκων, η Σάντρα Φορντ, παρατήρησε μεγάλο αριθμό αιτήσεων για χορήγηση πενταμίνης, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της PCP. Ένας γιατρός ζήτησε το φάρμακο για τη θεραπεία ενός γκέι 20χρονου άντρα, ο οποίος είχε πνευμονία. Δύο εβδομάδες αργότερα, ο ίδιος γιατρός ζήτησε να του προμηθεύσουν και πάλι αυτό το σπάνιο φάρμακο για να αντιμετωπίσει κάτι ασυνήθιστο. Κανείς γιατρός δεν είχε ξαναζητήσει το φάρμακο μέχρι τότε γιατί οι ασθενείς συνήθως θεραπεύονταν με μία αγωγή 10 ημερών ή πέθαιναν.

Τον Ιούνιο του 1981, το CDC δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την εμφάνιση, χωρίς αναγνωρίσιμη αιτία, της πνευμονίας PCP σε πέντε άντρες στο Λος Άντζελες. Αυτή η έκθεση πολλές φορές αναφέρεται ως η “αρχή” του AIDS στις ΗΠΑ. Επειδή υπήρχαν ελάχιστα στοιχεία γνωστά σχετικά με τη μετάδοση αυτής που φαινόταν να είναι μια νέα ασθένεια, υπήρχε ανησυχία για το ενδεχόμενο μετάδοσης της ασθένειας από άτομα που δεν είχαν εμφανή συμπτώματα. Ορισμένες παραδοχές που έγιναν τότε, αποδείχθηκαν αβάσιμες λίγους μήνες αργότερα. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο του 1981 ο Δρ. Curran του CDC δήλωσε ότι δεν υπάρχει εμφανής κίνδυνος επιδημίας σε μη ομοφυλόφιλους. Μόλις πέντε μήνες αργότερα, το Δεκέμβριο του 1981, έγινε σαφές ότι η ασθένεια επηρέασε και άλλες ομάδες του πληθυσμού, όταν τα πρώτα κρούσματα πνευμονίας PCP αναφέρθηκαν σε χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή η πρώτη περίπτωση AIDS από χρησιμοποιημένες βελόνες και σύριγγες τεκμηριώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Ιανουάριο του 1983, έρευνες μεταξύ γυναικών που ανέπτυξαν AIDS χωρίς άλλους παράγοντες κινδύνου, έδειξαν ότι η ασθένεια μπορεί να μεταδίδεται και μέσω ετεροφυλόφιλου σεξ. Την ίδια εποχή, το CDC άρχισε να εξετάζει το ενδεχόμενο μετάδοσης του AIDS από παράγωγα πήξης του αίματος και μέσω μεταγγίσεων αίματος. Ο James Curran, επικεφαλής τότε της Task Force του CDC, δήλωσε: “Η αίσθηση του επείγοντος είναι μεγαλύτερη για τους αιμορροφιλικούς, γιατί αυτά τα άτομα εκτίθενται σε αίμα από σχεδόν 5.000 επιμέρους δωρητές αίματος κάθε φορά”.

Το Μάιο του 1983, οι γιατροί στο Ινστιτούτο Παστέρ της Γαλλίας, ανέφεραν ότι είχαν απομονώσει έναν νέο ιό, που θα μπορούσε να είναι η αιτία του AIDS. Οι ερευνητές Λυκ Μοντανιέ και Φρανσουάζ Μπαρ-Σινουσί είχαν βρει έναν ιό στον πρησμένο λεμφαδένα ενός ασθενή του AIDS. Τον ονομάζουν Ιό που σχετίζεται με λεμφαδενοπάθεια ή LAV. Εν τω μεταξύ, ο ερευνητής Jay Levy στο UCSF βρίσκει τον ιό ARV ή ιό σχετιζόμενο με το AIDS. Ο Μοντανιέ έλαβε το Νόμπελ Ιατρικής του 2004 για την ανακάλυψη του HIV. (Πηγή: hivaids.gr)
Ο Robert Gallo, ανεξάρτητα αλλά σχεδόν ταυτόχρονα με τους Γάλλους γιατρούς, επίσης απομόνωσε και αναγνώρισε τον HIV το 1983. Το 1986 όλοι συμφωνούν ότι αυτός είναι ο ίδιος ιός και τον ονομάζουν από κοινού HIV: ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας. Ο Gallo είναι σήμερα διευθυντής του Ινστιτούτου Ανθρώπινης Ιολογίας (IHV).
Οι υποστηρικτές της θεωρίας που λέει πως ο HIV είναι ανθρώπινο δημιούργημα, αφήνουν εκτός κάποια εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία. Η δημιουργία ενός συνθετικού ρετροϊού όπως ο AIDS, είναι εξαιρετικά δύσκολη ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα. Επισήμως, ουδείς το έχει καταφέρει. Ο Gallo κατηγορήθηκε από υποστηρικτές θεωριών συνομωσίας πως βοήθησε τη CIA να δημιουργήσει τον ιό και κατόπιν μόλυνε χιμπατζίδες στην Αφρική στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Δύο χρόνια αργότερα, ο ιός μεταλλάχθηκε, πέρασε στον άνθρωπο και τα πρώτα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Υόρκη.
Σε κάποια συνομωσιολογικά βίντεο που κυκλοφορούν, διατυπώνονται ισχυρισμοί πως ο HIV προήλθε από το συνδυασμό μορφών καρκίνου όπως το λέμφωμα και η λευχαιμία. Αυτό φυσικά που γνωρίζει ακόμη και ένας πρωτοετής μαθητής της ιατρικής, είναι πως αυτοί οι καρκίνοι δεν είναι ιοί (ή εστω ρετροϊοί) και φυσικά δε μεταδίδονται. Εξαιρούνται καποιες ελάχιστες περιπτώσεις, σύμφωνα με την American Cancer Society.
Και οι δύο υπότυποι του ιού, οι HIV-1 και HIV-2, πιστεύεται ότι προέρχονται από μη-ανθρώπινα πρωτεύοντα θηλαστικά της Κεντροδυτικής Αφρικής και ότι μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους (διαδικασία γνωστή ως ζωονοσία) στις αρχές του 20ού αιώνα. (Πηγή: WikipediaOrigins of the HIV and AIDS pandemic). Ενώ η ακριβής τοποθεσία και το μέρος όπου η πανδημία του AIDS ξεκίνησε αποτελεί ακόμη σημείο διαφωνίας για τους ειδικούς, τουλάχιστον μια έρευνα απέδειξε πως τη δεκαετία του 1920, στη Κινσάσα του τότε Βελγικού Κογκό, ο ιός είχε μολύνει εκατοντάδες, εάν όχι χιλιάδες ανθρωπους. Αναλύοντας μεταλλάξεις στο γενετικό κώδικα του HIV, ερευνητές των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Leuven κατέηξαν πως ο HIV υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Αφρικής τουλάχιστον 60 χρόνια πριν κάνει την εμφάνισή του στη Δύση.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι άνθρωποι που συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχετικές με τη χρήση του κρέατος αγρίων ζώων, είτε ως κυνηγοί είτε ως πωλητές του κρέατος, συχνά μολύνονται με τον SIV. Παρ’ όλα αυτά ο SIV είναι ασθενής ιός, που τυπικά καταστέλλεται από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα μέσα σε μερικές εβδομάδες από τη λοίμωξη. Πιστεύεται πως χρειάζονται αρκετές μεταδόσεις του SIV από άτομο σε άτομο σε γρήγορη εναλλαγή, ώστε να του δοθεί ικανός χρόνος για να μεταλλαχθεί σε HIV. Γενετικές μελέτες του ιού υποδηλώνουν ότι η εμφάνιση του πιο πρόσφατου κοινού πρόγονου της ομάδας Μ του HIV-1 χρονολογείται γύρω στο 1910, δηλαδή πολύ πριν η CIA ”αποφασίσει” να δημιουργήσει τον ιό για να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό. (Πηγή: nature.com).
Το βίντεο όπου ο Gallo ”παραδέχεται” πως δημιούργησε το AIDS
Βλέπωντας το βίντεο παρατηρούμε πως ο Gallo, χαριτολογώντας, παραδέχεται πως δημιούργησε το AIDS. Ο λόγος της συμπεριφοράς αυτής, είναι το γεγονός πως αυτός του του απευθύνει την ερώτηση για τη προέλευση του ιού, δεν είναι άλλος από τον Dr Leonard Horovitz. Ο τελευταίος, έχει κάνει περιουσία γράφοντας βιβλία που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη θεωρία. Στο βιογραφικό του αναφέρει: ”Dr. Leonard G. Horowitz is the world’s most prolific, best credential, and most controversial drug industry whistleblower”. Μτφ: ”Ο Dr. Leonard G. Horowitz είναι ο πιο διάσημος, διαπιστευμένος και ο πιο αμφιλεγόμενος άνθρωπος που αποκαλύπτει τα μυστικά των φαρμακοβιομηχανιών”.  Το 1996, έγραψε το βιβλίο Emerging Viruses: AIDS & Ebola–Nature, Accident or Intentional?. Σε αυτό διατείνεται πως το AIDS και ο Εμπόλα, εχουν κατσκευαστεί από τους ανθρώπους για να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη. Το 1996, ο πληθυσμός της Γης ήταν 5,821,016,750 ανθρωποι. Σήμερα, είναι 7,404,976,783. 20 χρόνια αργότερα και με έναν πληθυσμό αυξημένο κατά 1,8 δις ανθρώπους, κάποιοι εξακολουθούν να αγοράζουν το βιβλίο του. Για την ιστορία, ο αμφιλεγόμενος γιατρός, έχει εξειδικευθεί στην οδοντιατρική…

Στο βίντεο ο Horowitz ρωτά τον Gallo: ‘Συνδυάσατε τους ιούς SV 40, ρετροϊό Symian, ιό της λευχαιμίας της γάτας (Feline Leukemia Virus) και τον ιό της λευχαιμίας των πουλερικών (Avian sarcoma leukosis virus), για να μολύνεται εμβόλια που δόθηκαν σε εταιρίες κατασκευής εμβολίων”, Σε αυτό το σημείο ο Gallo, φαίνεται να περιγελά την ερώτηση και απαντά: ”Ειλικρινά δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεστε”(όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεσπούν σε γέλια). Στη συνέχεια ο Horowtz αναφέρεται σε μελέτες του Gallo και σε συνέδριο του ΝΑΤΟ όπου παρευρέθηκε, υποτίθεται για να λάβει μέρος στη συνομωσία. Ο Gallo διαψέυδει κατηγορηματικά τις μελέτες και το σκοπό του συνεδρίου λέγοντας: ”This is beyond NASA night!”, Συνεχίζει λέγοντας ότι η συνάντηση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα τη δεκαετία του ’60 πολύ πριν την ανακάλυψη της κλωνοποίησης γονιδίων και πριν ακόμη ο ίδιος ασχοληθεί με την ιολογία. (Η ομιλία του Gallo στο συνέδριο είχε ως θέμα την cellular transfer RNA, δηλαδή τη κυτταρική μεταφορά RNA. ”Έχεις μπερδεψει ανανάδες, κίουι, σταφύλια κεράσια και κάθε λογής φρούτο, δεν έγω ιδέα σε τι αναφέρεσε‘ λέει χαρακτηριστικά ο Gallo. Ο Horowitz επίμενει και τον κατηγορεί πως συνδύασε όλους τους παραπάνω ιούς και σε αυτό το σημειο, ο Gallo, με εμφανέστατο χιουμοριστικό ύφος απαντά: ‘Έχεις δίκιο, όλα δημιουργήθαν από εμάς δουλέυοντας στο εργαστήριο!‘.Και συμπληρώνει: ”Για αυτούς που έχουν μια έστω στοιχειώδη κατανόηση, υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πως ο HIV είναι αποτέλεσμα πειραματισμών στο εργαστήριο, και για αυτούς υπάρχουν δύο απαντήσεις: Κανείς επιστήμονας δε θα μπορούσε να το καταφέρει εκτός εάν είναι σούπερ-ευφυης και δέκα χρονια μπροστά από την εποχή του και ο ιός AIDS αποδεδειγμένα υπήρχε πολύ πριν τη μοριακή κλωνοποίηση (που θεωρητικά θα επέτρεπε τη δημιουργία του σε εργαστήριο). Δεύτερη απάντηση: Γνωρίζουμε το πλήρες γονιδίωμα του HIV από το 1985. Το γονιδίωμα δεν έχει καμία ομοιώτητα με κανέναν γνωστό ιό σε όλο το κόσμο, εκτός από τον SIV που ανακαλύφθηκε αργότερα. Δεν έχει καμία σχέση με γάτες, με σάρκωμα των πουλερικών και ο SV 40 προέρχεται από το DNA μικρών ζώων και σε καλλιέργιες φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τον HIV. Επιπλέον, ουδέποτε δουλέψαμε με αυτούς τους ιούς και ακόμη και αν το είχαμε κάνει, η όλη προσπάθεια θα ήταν άσχετη. Πιστευω πως πρέπει να αρχίσετε να ξαναμελετάτε τη βιολογία από την αρχή‘.

Αυτές ηταν οι ερωτήσεις που προκάλεσαν την δικαιολογημένη ”έκρηξη” του Gallo που ”παραδέχτηκε” πως δημιούργησε το AIDS. Στην ομίλια του όμως εξηγεί πως αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί και δικαιολογημένα περιγελά τον συνομιλητή του.

Με βάση τα ανωτερω, ο ισχυρισμός πως ο Δρ Gallo δημιούργησε το AIDS για να ”ξεκληρίσει” την ανθρωπότητα, καταρρίπτεται.

Fact-check for the sake of Democracy