Καταρρίπτεται – ΙΔΟΥ τα κατορθώματα των Γερμανών: 100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδιά τους!

4

Τα τελευταία χρόνια αναδημοσιεύεται συνεχώς άρθρο που υποστηρίζει πως 100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδιά τους. Παραθέτει μάλιστα και σχετική φωτογραφία βιασμένου σκύλου.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]
Το είδαμε στο makeleio.gr, το attikanea.blogspot.com και δεκάδες άλλα ιστολόγια.
Το αρθρο αναφέρει: 
[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΙΔΟΥ τα κατορθώματα των Γερμανών: 100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδιά τους![/custom_headline]

11

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπ@@ρδέλο ζώων στη Γερμανία.
Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
«Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων»
Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν …..απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.
Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000. [/content_band]
Τι ισχύει
Σύμφωνα με σχετικό νόμο, η σεξουαλική εκμετάλλευση ζώων, απαγορεύεται στη Γερμανία, όπως απαγορεύονται και τα πορνεία ζώων. Ο νόμος αναφέρεται στο σύνδεσμο bverfg.de. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων λέει: »es verboten ist, ein Tier für eigene sexuelle Handlungen zu nutzen oder für sexuelle – Μτφ: απαγορεύεται η χρήση ζώου για σεξουαλικές δραστηριότητες»,  και »Ordnungswidrigkeit mit einer Geldbuße bis zu fünfundzwanzigtausend Euro geahndet werden. – Μτφ: Πλημμέλημα που τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι € 25.000΄΄. Στον ίδιο σύνδεσμο γίνεται αναφορά στην απόρριψη της ένστασης ορισμένων Γερμανών κτηνοβατών, που επιθυμούσαν χαλάρωση του νομοθετικού πλαισίου. (Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο). Ο νόμος είχε περάσει από τη Κάτω Βουλή το 2012 και επικυρωθηκε από τη Bundestag, το 2013 (Πηγή: thejournal.ie – NYT)
Στη Γερμανία όπως και σε κάθε άλλη χώρα υπάρχουν κτηνοβάτες. Τα πορνεία ζώων στη χώρα, εφόσον υπάρχουν, δεν είναι νόμιμα και διώκονται ποινικά. Η »διαπίστωση» του άρθρου πως η σεξουαλική εκμετάλλευση ζώων στη Γερμανία είναι διαδεδομένη, απέχει έτη φωτός από τη πραγματικότητα. Ο αριθμός 100.000 προέρχεται από δήλωση του Michael Kiok, που αυτοανακηρύχθηκε επικεφαλής των κτηνοβατών της Γερμανίας και ισχυρίζεται (χωρίς να υπάρχει κάποια απόδειξη) πως εκπροσωπεί 100.000 ομοίους του…
Το άρθρο μας αναφέρει πως »θα τροποποιηθεί ο νόμος» και πως »η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου» κτλ. Όπως προαναφέραμε ο νόμος είναι εν ισχύ εδώ και αρκετά χρόνια και η προσφυγή της ΖΕΤΑ απορρίφθηκε ήδη από το 2014, κάτι που τα Ελληνικά ιστολόγια ξεχνούν να αναφέρουν, ανακυκλώνοντας την ίδια παραπληροφόρηση.
Όσον αφορά την επίμαχη φωτογραφία που απεικονίζει βιασμένο σκύλο στη Γερμανία, η αρχική πηγή είναι η γερμανική φιλοζωική οργάνωση Aktion Fair Play. Η προέλευσή της είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί δεδομένου πως κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2012. Ενδέχεται να προέρχεται από ιστοσελίδες της Νοτίου Κορέας. Ακόμη όμως και αν προέρχεται από τη Γερμανία, δεν επαρκεί για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του άρθρου.
13883796_314134888926686_1149197589_n

Με το ζήτημα της εμπορίας ζώων στο εξωτερικό έχει ασχοληθεί και ο γνωστός δικηγόρος Άγγελος Αγγελέτος. Ιδού τι δήλωσε σχετικά:

αγγελος

 

Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως 100.000 Γερμανοί είναι ζωόφιλοι δεν αποδεικνύεται πουθενά και ο ισχυρισμός πως στη χώρα υπάρχουν νόμιμα πορνεία, καταρρίπτεται.

 

terranovaincognita.gr

Διαβάστε επίσης

 

Καταρρίπτεται – Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αδέσποτων σκύλων, που τα μετέφεραν στη Γερμανία για κτηνοβασίες.

 

Τι δουλειά έχουμε σαν ελληνική φυλή με αυτά τα όντα που είναι κατώτερα από ζώα;

 

Καταρρίπτεται – ΕΜΠΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ

 

Καταρρίπτεται – Ελβετία: Τα 1709 έφτασαν τα κρούσματα κτηνοβασίας σε άλογα το 2014

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Γιάννης

  Και μόνο το γεγονός ότι κάποιος κάνει δημόσιες(;) δηλώσεις και αυτοαποκαλείται «εκπρόσωπος» των κτηνοβατών είναι ενδεικτικό της έκτασης του φαινομένου στη Γερμανία, αλλά και μιας στρεβλής αντίληψης ορισμένων περί «δικαιωμάτων», έστω και αν το άρθρο εμπεριέχει υπερβολές και ανακρίβειες.

 • John Smith

  Τι μανία είναι αυτή με τους Γερμανούς και την κτηνοβασία; Ντάξει ρε φίλε, είσαι πολύ ανώτερος από τους «κακούς Γερμανούς» που σου ζητάνε να τους δώσεις πίσω όσα σου δάνεισαν. Νιώθεις καλύτερα τώρα; Και μη μου πεις ότι δεν τα γράφεις για το λόγο που λέω, το ξέρεις ότι γι’ αυτό το κάνεις.

  • Jake Snake

   Κόψε κάτι απο τα δανεικά, γιατί δεν μας τα δάνεισαν ακριβώς. Ημιμάθεια=χειρότερη της αμάθειας.

   • John Smith

    Καλύτερα άστο το θέμα ποιος δάνεισε και ποιος δανείστηκε, γιατί δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι όταν υποτίθεται ότι ξέρεις ότι πρόκειται για τοκογλύφους αλλά πας και δανείζεσαι δεν σου φταίνε μετά αυτοί. Ας μην το έκανες.