Ποιοι είμαστε
Αρχική ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ, έχει πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ…» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΛΟΙΟ στο ΛΑΥΡΙΟ; – ΚαταρίπτεταιHOAXES FAKE NEWS LIKE FARMING

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ, έχει πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ…» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΛΟΙΟ στο ΛΑΥΡΙΟ; – Καταρίπτεται

29 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Στο makeleio,gr διαβάζουμε: ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ, έχει πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ…» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΛΟΙΟ στο ΛΑΥΡΙΟ;(ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR). Βουλιάζει στ’ αλήθεια πλοίο στο Λαύριο.

ΨΕΥΔΕΣ

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ, έχει πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ…» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΛΟΙΟ στο ΛΑΥΡΙΟ;(ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

Πριν από λίγο από αναγνώστη του makeleio.gr
“όπως βρισκόμουν στη δουλειά μου, είδα ένα από τα εμπορικά πλοία που αγκυροβολούν καθημερινά στην περιοχή του αγίου Νικολάου να έχει πάρει πολύ μεγάλη κλήση στο πίσω μέρος του, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό».

Τι ισχύει

Το πλοίο της εικόνας είναι το ολλανδικό ROLLDOCK STORM που σύμφωνα με το vesselfinder.com, και το marinetraffic.com όντως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λαύριο.

 Το συγκεκριμένο φορτηγό πλοίο διαθέτει το χαρακτηριστικό της προγραμματισμένης μερικής βύθισης για διευκόλυνση του φορτώματος και του ξεφορτώματος. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε το πλοίο να ”βυθίζεται” για να φορτώσει ένα μικρότερο πλοίο.

Περισσότερες πληροφορίες για το ημιβυθιζόμενο πλοίο στο www.ship-technology.com

Με βάση τα ανωτέρω, το δημοσίευμα για το πλοίο που βουλιάζει στο Λαύριο, καταρρίπτεται.

terranovaincognita.gr

Fact-check for the sake of Democracy