Ποιοι είμαστε
Αρχική Μπέρδεψε το σαμπουάν με την κρέμα αποτρίχωσης – ΚαταρρίπτεταιHOAXES

Μπέρδεψε το σαμπουάν με την κρέμα αποτρίχωσης – Καταρρίπτεται

31 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Μια φωτογραφία νεαρής Αμερικανίδας, που ισχυρίζεται πως η αδελφή της μπέρδεψε την αποτριχωτική κρέμα με το σαμπουάν, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο newmoney.grmakeleio.grnewsbomb.gr, piraeuspress.gr και protothema.gr

Το άρθρο αναφέρει:

Μπέρδεψε το σαμπουάν με την κρέμα αποτρίχωσης – Δείτε πώς έγινε

Σίγουρα τις επόμενες φορές που θα κάνει μπάνιο η κοπέλα της φωτογραφία θα διπλοτσεκάρει την ετικέτα από το σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσει αφού μπέρδεψε τα μπουκάλια του σαμπουάν με την αποτριχωτική κρέμα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.

Η Kayla Connors από την Μασαχουσέτη δημοσίευσε στο Twitter την συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για την αδελφή της που μπέρδεψε το αποτριχωτικό προϊόν Nair με το σαμπουάν της.

058

Σε άλλη φωτογραφία η αδελφή της Kayla κρύβεται πίσω από ένα μπουκάλι Nair.

059

Οι φωτογραφίες έχουν πάνω από 62.000 likes και 58.000 retweets.

060

Πάντως πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για hoax (διαδικτυακή απάτη).

Όπως αναφέρει το άρθρο στο τέλος, πολλοί χρήστες υποστήριξαν πως η φωτογραφία είναι ψεύτικη και κατασκευάστηκε με το fotoshop.

Η φωτογραφία είναι κατασκευασμένη, αλλά όχι με το fotoshop. Η Kayla Connors χρησιμοποίησε την εφαρμογή BaldBooth. Μια εφαρμογή του κινητού που επεξεργάζεται τις φωτογραφίες σας και σας κάνει φαλακρούς.

052-horz

Μπορείτε να δείτε τις ομοιότητες στην επιδερμίδα.

  1. Φωτεινό τμήμα.
  2. Κοκκινίλα
  3. Εξόγκωμα
  4. Λευκή γραμμή

054

Ο ισχυρισμός της Kayla Connors, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.