Ποιοι είμαστε
Αρχική 17χρονη στα Γιάννενα χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ αυνανιζόταν – Καταρρίπτεται.HOAXES

17χρονη στα Γιάννενα χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ αυνανιζόταν – Καταρρίπτεται.

16 Αυγ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Τα ιστολόγια αρέσκονται στο να παίρνουν ιστορίες από το εξωτερικό και να της παρουσιάζουν ότι γίνονται σε κάποιο μέρος της Ελλάδας, η ιστορία που θα δούμε, εκτός του ότι δεν έγινε στα Ιωάννινα, είναι και σατιρική.

17-xronh-sta-giannena-xtyphthike-apo-kerayno

 

Αν ενημερώνεστε από ιστοσελίδες όπως, το  AΡΠΑΚΤΙΚΟ (arpaktiko.gr), ΙΩΚΗ (iokh.gr), empisteytiko.gr και πιο παλιά στο deite-to.com σίγουρα θα το έχετε δει, οι υπόλοιποι αν θέλετε διαβάστε το.

ΣΟΚ! 17χρονη στα Γιάννενα χτυπήθηκε από κεραυνό καθώς αυνανιζόταν! Δείτε τι ήταν αυτό που τράβηξε τον κεραυνό…

Νεαρή κοπέλα από τα Γιάννενα χτυπήθηκε από κεραυνό καθώς αυνανιζόταν έξω από το σπίτι της, πίσω από ένα δέντρο.

“Δεν επιτρέπουμε στα παιδιά μας να αυνανιστούν στο σπίτι , και γιαυτό τον λόγο πιστεύω το έσκασε για να πράξει αυτήν την αμαρτία” δήλωσε ντροπιασμένος ο πατέρας της 17χρονης.

Σύμφωνα με ειδικούς Ιατρούς , η υγρασία που αναπτύχθηκε μεταξύ των γεννητικών της οργάνων και των δαχτύλων της τράβηξε τον κεραυνό και λειτουργησε σαν αγωγός του ηλεκτρισμού προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες στα νευρα που κατα πάσα πιθανότητα δεν θα θεραπευτούν ποτέ.

“Είναι πολύ τυχερή που χρησιμοποίησε μόνο 2 δάχτυλα κατά την πράξη αυτή, αν είχε χρησιμοποιήσει πιο πολλά ταυτόχρονα, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα” δήλωσε ειδική παιδο-νοσοκόμα. 

Την ιστορία αυτή την δημοσίευσε μία σατιρική ιστοσελίδα με την ονομασία STOP MASTURBATION NOW το 2014, δείτε την ΕΔΩ.
Χωρίς τίτλο
Δεν είναι η πρώτη φορά που μία σατιρική είδηση από αυτή την ιστοσελίδα παρουσιάζεται στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, είχαμε μάλιστα ασχοληθεί καθώς είχαν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το ότι δένουν-σταυρώνουν  τα 5χρονα παιδιά και τους εφήβους για να μην αυνανίζονται. Δείτε το αν θέλετε στο παρακάτω σύνδεσμο.
seems-legit-to-me_o_3433695
Μία φάρσα του διαχειριστή της ιστοσελίδας, ο Fappy το δελφίνι, υποτίθεται ότι είναι η μασκότ του κινήματος εναντίον του αυνανισμού, αποτέλεσε μία από τις φάρσες της χρόνιας του 2013 και μπήκε στη σχετική λίστα του Vanity Fair.
Η φωτό είναι από τη σχετική σελίδα στο facebook με την ονομασία  Fappy The Anti-Masturbation Dolphin.
1521683_347376355444371_8503236065034998745_n
Χωρίς τίτλο

Αρθρογράφος - Ερευνητής