Ποιοι είμαστε
Αρχική H viral φωτογραφία της ελληνίδας μάνας είναι από τη Γεωργία.HOAXES

H viral φωτογραφία της ελληνίδας μάνας είναι από τη Γεωργία.

17 Αυγ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Μία φωτογραφία κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο, πρόκειται για τη φωτογραφία μιας μάνας που κυνηγάει το κανακάρη της στη θάλασσα για να φάει με τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για ελληνίδα μάνα. Εδώ που τα λέμε όμως κάλλιστα η φωτογραφία θα μπορούσε να ήταν από Ελλάδα, αν το πιάτο είχε κεφτέδες τότε σίγουρα θα ήταν από τα μέρη μας.

46a204e7fa.images.new_photo.SAERTO.zgva-batumi-deda-ahcmevs

Τη φωτογραφία, τη συναντάμε και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, όπως iefimerida.gr, το παρακάτω άρθρο είναι από το thetoc.gr

Απίστευτη ελληνίδα μάνα κυνηγάει στη θάλασσα το γιο της για να φάει-Φωτο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες μια απίστευτη φωτογραφία με καταγράφει με τον πιο γλαφυρό ίσως τρόπο το μεγαλείο της ελληνίδας μάνας.

Ο λόγος η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε τη συγκίνηση αλλά και το γέλιο των περισσοτέρων είναι προφανής, καθώς απεικονίζει μια μάνα να κυνηγάει μέσα στη θάλασσα το γιο της για να φάει κρατώντας ένα πιάτο.

Απολαύστε τη φωτογραφία:

 

 

Οπως είπα και στο πρόλογο, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ελληνίδα μάνα, ποιος ξέρει όμως, μπορεί και να είναι και να παραθερίζει στη Μαύρη Θάλασσα και στο Μπατούμι της Γεωργίας από όπου και φαίνεται ότι είναι η προέλευση της φωτογραφίας από το καλοκαίρι του 2015. Δείτε την ΕΔΩ.

 

Χωρίς τίτλο

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής