Ο Αλις Κούπερ τρολάρει και στην Ελλάδα παρουσιάζεται ως είδηση.

In Άλλα θέματα, Διάφορα θέματα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και σε ειδησεογραφικές σελίδες η υποψηφιότητα του Αλις Κούπερ για την προεδρία της Αμερικής.

scene_spotlight_alice_cooper_opener

 

Ο Alice Cooper δεν κατεβαίνει για πρόεδρος, με αυτό τον τρόπο σατιρίζει τις προεδρικές εκλογές και τους υποψήφιους, λεπτομέρειες στο άρθρο που εμφανίστηκε στην αμερικάνικη έκδοση του CNN.

http://edition.cnn.com/2016/08/19/politics/alice-cooper-elected-running-for-president/

Στην ιστοσελίδα του Αλις Κούπερ μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι Elected του 1972, το οποίο φαίνεται να αναβιώνει με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα, αλλά και να παραγγείλετε διάφορα αναμνηστικά, αφίσες, μπλουζάκια κλπ. Επίσης δηλώνει ότι κατεβαίνει και για πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας.

http://www.votealicecooper.com/

 

Ομως πολλές ιστοσελίδες, ειδησεογραφικές και μη, έπαιξαν την υποψηφιότητα ως αληθινή. Ας δούμε ενδεικτικά μερικές από αυτές.

ΕΡΤ (δελτίο ειδήσεων)

Alice Cooper for President

naftemporiki.gr.

Ο Alice Cooper ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ

 

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 11:55

Ο γνωστός Αμερικάνος τραγουδιστής Alice Cooper ανακοίνωσε πως πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, έκανε την ανακοίνωση μέσα από την προσωπική του σελίδα αναρτώντας παράλληλα και ένα πρόγραμμα δέκα σημείων για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσει.

Με σύνθημα «Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς», ο Cooper απευθύνεται σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν την Hillary Clinton ή τον Donald Trump λέγοντας: «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δική μου».

Οι θέσεις με τις οποίες κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, όπως τις περιγράφει στο «μανιφέστο» του, είναι η επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, η κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, η απαγόρευση των selfie (εκτός από μία ημέρα το χρόνο που θα καθοριστεί ως «ημέρα selfie»).Στην εκστρατεία του για τις ΗΠΑ, προτείνει επίσης στο χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων να μπει ο Groucho Marx, ενώ για το σκέλος της βρετανικής του εκστρατείας για την Downing Street η θέση μεταφράζεται στην εισαγωγή νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Peter Sellers.

Αρκετοί αναλυτές θεωρούν πως η κίνηση του 68χρονου καλλιτέχνη γίνεται για διαφημιστικούς λόγους καθότι δεν είναι ο μόνος διάσημος τραγουδιστής ο οποίος δηλώνει πως θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές.  

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Giorgos Zoulis

    Εδώ ο Tramp κοντεύει να βγει πρόεδρος των ΗΠΑ, μια ανθρώπινη πολιτική καρικατούρα του Αμερικανικού συντηρητισμού, πώς να μην πιστέψουν κάποιοι οτι ο Alice Cooper κατεβαίνει για Πρόεδρος των ΗΠΑ; Βέβαια χρειάζεται μια παντελλής έλλειψη αίσθησης του χιούμορ και μια σχετικά αργή μέρα δημοσιογραφικά αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.