Ο Μανώλης Στεφανουδάκης πήρε το πρώτο χρυσό στο clickbait

3

Κυκλοφόρησε είδηση πως ο παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους παραολυμπιακούς του Ρίο.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Το είδαμε στο star.gr και crashonline.gr

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]Ο Μανώλης Στεφανουδάκης πήρε το πρώτο χρυσό στους παραολυμπιακούς[/custom_headline]

Υπερήφανη η Κρήτη

stefanoudakis1-600x275

Η φράση πως, αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις, επιβεβαίωσε ο παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου και σφαιροβολίας, Μανώλης Στεφανουδάκης.

Επιθυμία του ήταν να απολαύσει την άγρια ομορφιά του Ψηλορείτη από την κορυφή του και το πέτυχε με τη βοήθεια του πιλότου Μιχάλη Ορφανού Βρέτζου, που τον μετέφερε εκεί με ελικόπτερο.

«Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις.Μην αφήνεις τίποτα για μια ιδιαίτερη ημέρα. Κάθε ημέρα στη ζωή σου είναι σημαντική. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μη το αναβάλλεις. Κάντο τώρα!Μια εβδομάδα πέρασε από τότε που ο φίλος μου, ο Michael Orfanos Vretzos συνωμότησε με το σύμπαν κι ένα όνειρο και μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου έγιναν πραγματικότητα. Θέλω, λοιπόν, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια χαρά που μου πρόσφερε. Ο Τίμιος Σταυρός να είναι προστάτης τους.Προσπαθήστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα όποια κι αν είναι. Γιατί δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω» γράφει σε ανάρτησή του στο facebook o αθλητής.[/content_band]

Καταγραφή569

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο τίτλος δεν έχει τη παραμικρή σχέση με το άρθρο. Η αφήγηση του άρθρου είναι αληθής και η ανάβαση του Στεφανουδάκη στο Ψηλορείτη, έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, όπως μας πληροφορεί το flashnews.gr.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου, στο ακόντιο που είναι το αγώνισμα του αλλά και στη σφαιροβολία με συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Όσον αφορά τον εξωφρενικό ισχυρισμό του τίτλου, δηλαδή πως ο Έλληνας παραολυμπιονίκης κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, υπάρχει το εξής πρόβλημα: Οι παραολυμπιακοί αγώνες του Ρίο, στους οποίους λαμβάνει μέρος και ο Στεφανουδάκης, ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου. Εκ των πραγμάτων δηλαδή, είναι αδύνατο να κέρδισε μετάλλιο σε αγώνες που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

rio

 • Konstas

  Όχι άλλο Κοέλιο, όχι, όχι .!!!!

  Ένα από τα καλύτερα meme που έχω διαβάσει έλεγε (κάπως έτσι) : «Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να βγάλει ο Κοέλιο χρήματα»

 • Giorgos Zoulis

  Ειδικά το Star μπορεί και προβλέπει το μέλλον με τόσους αστρολόγους που διαφημίζει. Μη σου πω οτι έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει την πραγματικότητα και αν εύχεται κάτι πολύ δυνατά.

 • Chronis

  Πλέον οι «ειδήσεις» θα πρέπει να διασταυρώνετε δυο και τρεις φορές !!!