Η μυστική βάση στον Υμηττό… (βίντεο)

6

Ένα δημοσίευμα μιλάει για περίεργες μυστικές εγκαταστάσεις στον Υμηττό και κανείς δεν γνωρίζει τι είναι. Καιρός να μάθουμε.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Το είδαμε στο pentapostagma.grepirusblog.grvoicenews.gr, katohika.gr και makeleio.gr

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]Πανικός! Αυτά έχει μέσα η μυστική βάση στον Υμηττό… (βίντεο)[/custom_headline]

Στο ύψος της Βουλιαγμένης, Βάρης-Κορωπίου υπάρχει μια κρυμμένη περιοχή που ακόμα και στο google maps, πάντα υπάρχει σύννεφο επάνω της…

43702

Στο ύψος της Βουλιαγμένης, Βάρης-Κορωπίου υπάρχει μια κρυμμένη περιοχή που ακόμα και στο google maps, πάντα υπάρχει σύννεφο επάνω της.
Η πρόσβαση στους πολίτες είναι απαγορευμένη.
Είναι εγκαταστάσεις που πιθανόν κρύβουν πολλά ενώ δεν γνωρίζουμε πότε κατασκευάστηκαν και από ποιους.
Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για στρατιωτικές εγκαταστάσεις ενώ άλλοι κάνουν λόγο για καλοφτιαγμένο μύθο.

[/content_band]

43701

Το παραπάνω βίντεο για τις περίεργες εγκαταστάσεις, κυκλοφορεί και αναπαράγεται από το 2012 μέχρι και σήμερα, σε πολλές σελίδες και blogs.

Στο βίντεο ακούμε για εγκαταστάσεις που πάντα κρύβονται από τους δορυφόρους με ένα μικρό σύννεφο. Αλλά ο «ερευνητής» χρησιμοποιεί το google earth για να μας δείξει τις εγκαταστάσεις και να κάνει μετρήσεις. Ακόμη μας αναφέρει πως οι εγκαταστάσεις δεν έχουν σχέση με αεροπορία (αεροδρόμιο) και κανείς δεν έχει κάποια πληροφορία.

Η «μυστική βάση» του Υμηττού, είναι ένας σταθμός ραδιοπλοήγησης VOR (Very high frequency (VHF) Omnidirectional Range). Στην ελληνική γλώσσα ο όρος μεταφράζεται ως Πανκατευθυντικός (προς κάθε κατεύθυνση) Αεροναυτιλιακός Ραδιοφάρος πολύ υψηλής συχνότητας. Είναι ένα ραδιοναυτιλιακό βοήθημα (Ραδιοφάρος) το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα αεροσκάφη να ακολουθούν την πορεία τους από το αεροδρόμιο αναχώρησης, στο αεροδρόμιο προορισμού.

http://ourairports.com/navaids/ATV/Athinai_VOR-DME_GR/#lat=37.888480853946675,lon=23.803821086883545,zoom=16,type=Satellite

https://el.wikipedia.org/wiki/VOR

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

43703

https://archive.is/ni0wc

43704

 

43706

https://www.google.gr/maps/@37.8886367,23.8041996,366m/data=!3m1!1e3

Όπως καταλαβαίνετε οι ισχυρισμοί για μυστικές βάσεις και διάφορα άλλα συνωμοσιολογικά, καταρρίπτονται.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Φελέκι

  Μυστική βάση ψεκαστικών, ω Δια σώσε μας.

 • princeZK

  Εμενα HAARP μου μυρίζεται…

 • Hermes Geoj

  γκουγκλ ιρθ ….

 • Grenadieros

  Γιαυτο και δεν επιτρεπουν τον «περιπατο» σε ζευγαρακι οπως σε αλλα παρκα.Εδω και χρονια υπαρχει αυτη η θεωρια ντε και καλα υπαρχει υπογεια βαση γι αυτον τον λογο φυλασσεται και η Αστυνομια δεν επιτρεπει την διελευση κλπ.

 • Γιώργος Μεταξάς

  Εκεί ψηλά στον Υμηττό, υπάρχει και δεύτερο μυστικό… αν και προφανώς κεραία VOR.