Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Σακίρα και το… σεξουαλικό βοήθημα!HOAXES

Η Σακίρα και το… σεξουαλικό βοήθημα!

21 Σεπ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Η Σακίρα φωτογραφήθηκε δίπλα από έναν δονητή; Αυτό γράφτηκε σε πολλά ξένα και ελληνικά σάιτ. Ήταν όμως στ’ αλήθεια τόσο απρόσεκτη η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια;

ΥΠΕΡΒΟΛΗ

Το είδαμε στο iefimerida.gr thepressroom.grtopontiki.gr και arouraios.gr

Η Σακίρα κάτι ξέχασε να κρύψει και «έπεσε» το Ίντερνετ! (Photo)

Η πασίγνωστη Κολομβιανή τραγουδίστρια, η Σακίρα, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook η οποία προκάλεσε πανικό στου Ίντερνετ.

Η γνωστή τραγουδίστρια απεικονίζεται να βάφει τα νύχια της αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Στο κάτω ράφι του κομοδίνου της διακρίνεται ένας μεγάλος μωβ δονητής, ο οποίος προκάλεσε πραγματική θύελλα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

14322440_10154674909289560_1304068319706564180_n
Τι ισχύει
Το σεξουαλικό βοήθημα που είδε το iefimerida.gr και τόσοι άλλοι, δεν είναι τίποτα περισσότερο από αντανάκλαση φωτός, όπως φαίνεται στη παρακάτω εικόνα:
shakira_sex_toy_fail
Στη φωτογραφία η σύζυγος και μητέρα των απογόνων του Πικέ βάφει τα νύχια των ποδιών της και ούτε στα πιο ανομολόγητα όνειρα της δεν θα μπορούσε να υποθέσει ότι το είδωλο από το neon φως -όπως αντανακλά επάνω στο μεταλλικό τραπεζάκι του studio αισθητικής– θα έκανε περισσότερους από 10.000 χρήστες να φαντασθούν ό,τι φαντάστηκαν.
Επιπλέον, η φωτογραφία που βλέπετε, δεν προέρχεται από το σπίτι της Σακίρα, αλλά από ινστιτούτο ομορφιάς. Το τελικό αποτέλεσμα (βλέπε: δονητής), είναι συνδυαστικό και οφείλεται στη μεταλλική βέργα της λάμπας, που συνδυάστηκε με την αντανάκλαση της λάμπα φθορίου και μας έδωσε αυτό το ”πικάντικο” αποτέλεσμα.
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae041-horz

Fact-check for the sake of Democracy