Ψευτικη έρευνα του Σκλαβενίτη και του Βασιλόπουλου με «δώρο» κουπόνια 100 ευρώ.

In Scam by Θοδωρής Δανιηλίδης1 Comment

Γέμισε το facebook με την ψεύτικη έρευνα, (ΑΠΑΤΗ) που καπηλεύεται το όνομα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλου. 

44109b

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται την άγνοια των χρηστών και με δόλωμα ψεύτικα κουπόνια από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης εξαπατούν τους χρήστες και τους βάζουν να διαδώσουν την απάτη με κοινοποίηση στο προφίλ τους και σε 10 φίλους τους.

44102

44101

Για να γίνουν ακόμη πιο πιστευτοί, κάτω από την ψεύτικη ερευνά προβάλουν πλαστά μηνύματα χρηστών του facebook, που φαίνεται πως παρέλαβαν το «δώρο». Ακόμη όποτε και να μπείτε στην σελίδα της απάτης, η έρευνα πάντα ολοκληρώνεται σε 30 λεπτά και υπάρχει περιορισμένος αριθμός κουνουπιών.

44108

Αν προσέξετε τη διεύθυνση της σελίδας, δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές σελίδες από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης.

Οι πραγματικές σελίδες είναι: για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος η www.ab.gr και του Σκλαβενίτη www.sklavenitis.gr

Μια πραγματική έρευνα καταναλωτών δεν μπορεί να έχει μόνο 3 ερωτήσεις, και καμιά εταιρία δεν σας χαρίζει 100 ευρώ για να απαντήσετε σε τρεις άσχετες με καταναλωτική έρευνα, ερωτήσεις.

44103 44104 44105

Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο με τις ψεύτικες έρευνες ή διαγωνισμούς από αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο facebook. Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ονόματα μεγάλων εταιριών και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες

44106

Να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί και όταν βλέπετε μεγάλα δώρα προς όλους τότε να είσαστε σίγουροι πως είναι ακόμη μια απάτη. Οι εταιρίες δεν σας χαρίζουν εκατοντάδες ευρώ για μερικές κοινοποιήσεις.

Πάντα να προσέχετε τη διεύθυνση της σελίδας (url) και να είσαστε σίγουροι πως είναι η πραγματική σελίδα της εταιρίας και όχι μια σελίδα που προσπαθεί να σας εξαπατήσει.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Sir Maybach

    Το καλο στην συγκεκριμενη υποθεση ειναι πως ειδα την ειδηση κ σε αλλα σαιτ ενημερωτικου χαρακτηρα που παρακολουθω (προς Θεου οχι απο αυτα που αναφερετε κατα καιρους εδω!) Ελπιζω να αρχισει να υπαρχει μαζικοτερη ενημερωση προς τους καταναλωτες γι αυτες τις απατες, ωστε να μηδενιστουν τα ποσοστα εξαπατησης των αφελων… Καλη δουλεια παιδες γι ακομα μια φορα!