Ολιστική Φυσική Θεραπεία για τον Καρκίνο, ή το μονοπάτι προς την οδό της αιωνίου αναπαύσεως;

205

Το ίντερνετ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, μια ανεξάντλητη πηγή πληροφόρησης και επικοινωνίας. Το κακό είναι πως χρησιμοποιείται συχνά ως εργαλείο διάδοσης ψεύτικων πληροφοριών και ειδήσεων, με ολέθριες συνέπειες.

Μια από τις χειρότερες περιπτώσεις της δόλιας χρήσης του ίντερνετ, είναι η διασπορά ψευδών ιατρικών ειδήσεων. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν άρθρα που καταδικάζουν τη συμβατική ιατρική και ακόμη χειρότερα, άρθρα που προτείνουν εναλλακτικές μεθόδους θεραπείες. Και στις 2 περιπτώσεις, οι ισχυρισμοί είναι ανυπόστατοι και δυνητικά επικίνδυνοι.

Εντελώς τυχαία, πέσαμε πάνω σε μια ιστοσελίδα που προτείνει στους καρκινοπαθείς, τη διακοπή της χημειοθεραπείας και την αντικατάστασή της με δική της εμπνεύσεως μαντζούνια! Κάπου εδώ, οι Ιατρικοί Σύλλογοι θα έπρεπε να είχαν επέμβει ζητώντας τη συνδρομή των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο λόγος για το Ροδόκηπο των Φιλοσόφων που  αποτελεί »ένα ’Οραμα Ψυχής, να μπορέσουμε να σωθούμε από ένα σύστημα Απάτης, Διαφθοράς και Εκμετάλλευσης, όπου ο καθένας μας υποφέρει με πολλαπλό τρόπο, είτε λόγω Υγείας, είτε λόγω έλλειψης κατάλληλης Παιδείας, είτε λόγω ενός προβληματικού κοινωνικο-πολιτισμικού περιβάλλοντος».

 [icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Πρόκειται για μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Υπό την αιγίδα τους, λειτουργεί και η Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα. Εσωτερισμός, αποκρυφισμός και μυστικισμός συνθέτουν την ατζέντα τους. Κάπου εδώ θα έπρεπε να σταματήσουμε την ασχολία μαζί τους, διότι είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να εκφράζεται όπως επιθυμεί. Η »εταιρία» όμως φαίνεται πως μπαίνει σε »ξένα χωράφια», όταν ισχυρίζεται πως διαθέτει τη θεραπεία για το καρκίνο. Μόνο με 74,50 ευρώ, μπορείτε να θεραπευτείτε από το καρκίνο!

Τα προϊόντα τους μάλιστα είναι πιστοποιημένα, αγνά και φυσικά και έχουν και ISO!  Εφόσον  λοιπόν είναι εγγυημένα, που είναι η έγκριση του ΕΟΦ; Γιατί η συγκεκριμένη θεραπεία δεν υπάρχει σε κάθε νοσοκομείο; Μήπως πρόκειται για το μυστικό που οι φαρμακοβιομηχανίες σε θέλουν να μάθουμε; Γιατί για να τερματίσουμε το PC, πατάμε έναρξη; Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα και θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε παρακάτω.

https://archive.is/4aZLZ

 Ας δούμε ποια είναι αυτή η θαυμαστή θεραπεία του καρκίνου:

Με απλά λόγια, εάν αγοράσετε 2 Καναβέλαια (250ml), το Βερυκοκέλαιο (250ml), το Λινέλαιο (250ml), το Γαϊδουράγκαθο (250ml), το Μαύρο Κύμινο (50ml), και την πολυβιταμίνη Neurozan, σωθήκατε! Για ποιο λόγο μια τόσο απλή και αποτελεσματική θεραπεία, δεν είναι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Πολύ απλά επειδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Αυτοί που τα εμπορεύονται, δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια μελέτη που να στηρίζει τον ισχυρισμό.

Η ανάρτηση κάνει ορισμένους εξωφρενικούς ισχυρισμούς παραθέτοντας 3 σχετικά λινκ:

Το πρώτο λινκ (https://archive.is/EpgMt) μας πληροφορεί για ανακοίνωση του Πανεπιστημίου John Hopkins, πως η ζάχαρη και η βλέννα των γαλακτοκομικών τροφοδοτούν τα καρκινικά κύτταρα; Πρόκειται για μια ψευδοεπιστημονική θεωρία που έχει καταρριφθεί επανειλημμένως με εκτεταμένες έρευνες στη διεθνή βιβλιογραφία. Εννοείται πως το Πανεπιστήμιο έχει διαψεύσει πως έκανε αυτή την ανακοίνωση.

ellinikahoaxes.gr/2014/04/17/john-hopkins-hospital-ηοαχ-tα-καρκινικά-κύτταρα-τρέφοντ

Στο δεύτερο λινκ (https://archive.is/PzOPK) δεν ισχύει επίσης πως η χημειοθεραπεία είναι απάτη και ότι οι όγκοι αναπτύσσονται ταχύτερα μετά από αυτή. Η θεραπεία Gerson που παραθέτει, είναι αναποτελεσματική και δυνητικά επικίνδυνη.

terranovaincognita.gr/single-post/2016/08/23/Καταρριπτεται—«Η-Αλήθεια-για-τον-Καρκίνο-και-ΓΙΑΤΙ-οι-ιατροί-επιμένουν-να-την-αγνοούν»

ellinikahoaxes.gr/2014/07/24/η-σούπα-του-ιπποκράτη-ο-καρκίνος-και-5-κ/

Και φυσικά, η χημειοθεραπεία δεν είναι ο κακός δαίμονας που έχουν εμπνευστεί οι φαρμακοβιομηχανίες για να βγάλουν λεφτά σκοτώνοντας μας, όπως αναφέρει το 3ο λινκ (https://archive.is/xY3rA)

http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2014/03/24/dont-believe-the-hype-10-persistent-cancer-myths-debunked/

https://www.sciencebasedmedicine.org/chemotherapy-doesnt-work/

http://www.snopes.com/chemotherapy-doctor-blows-the-whistle/

https://www.sott.net/article/315476-5-conventional-cancer-myths-get-debunked

Ας τα δούμε τα επιμέρους συστατικά της »θεραπείας»:

Κανναβέλαιο

Δεν θεραπεύει το καρκίνο, αν και μελέτες έχουν δείξει πως μπορεί να καταπολεμήσει κάποια συμπτώματα και παρενέργειες. Εξυπακούεται πως πουθενά δεν έχει πάρει άδεια να χρησιμοποιείτε ως φάρμακο για το καρκίνο.

https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/hp/cannabis-pdq

Βερυκοκέλαιο

Περιέχει »βιταμίνη» Β 17 που υποτίθεται πως θεραπεύει το καρκίνο. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία μελέτη που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό. Επιπλέον, υπερκατανάλωση του προϊόντος μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες παρενέργειες, όμοιες με δηλητηρίαση από κυάνιο. Σχετική ανακοίνωση έχει κάνει και ο ΕΦΕΤ.

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=1597

ellinikahoaxes.gr/2014/05/05/κουκούτσια-βερίκοκων-ένας-πολύ-επικί/

https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/patient/laetrile-pdq#section/all

http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/cancers-in-general/treatment/complementary-alternative/therapies/laetrile

 

Λινέλαιο

Αποτελεί τη βάση της ψευδοεπιστημονικής δίαιτας Budwig, ή οποία ουδέποτε έχει αποδειχθεί πως θεραπεύει το καρκίνο στους ανθρώπους. Αν και μια έρευνα έδειξε πως ίσως να βοήθησε στη μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης σε άνδρες με καρκίνο του προστάτη, το συμπέρασμα ήταν ότι χρειάζονται πολλές ακόμη έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/cancers-in-general/cancer-questions/what-is-the-budwig-diet

Γαϊδουράγκαθο

Και σε αυτή τη περίπτωση, δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη θεραπευτική αξία του γαϊδουράγκαθου σε ανθρώπους με καρκίνο. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να δράσει επικουρικά στη χημειοθεραπεία, ωστόσο χρειάζονται περισσότερες μελέτες.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17548794

https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/hp/milk-thistle-pdq

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2612997/

Μαύρο Κύμινο

Μελέτες σε ποντίκια έχουν δείξει ογκοανασταλτική δράση. Σε ανθρώπους ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι ασαφή. Σε υψηλή δοσολογία, μπορεί να προκαλέσει ζημία στα νεφρά και το ήπαρ.

https://www.mskcc.org/cancer-care/integrative-medicine/herbs/nigella-sativa

http://www.livestrong.com/article/502091-black-seed-oil-cancer/

Neurozan

Το Neurozan απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Περιέχει τα κάτωθι:

 Ουδέποτε κατασκευάστηκε ως φάρμακο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή συνδυαστικά για να θεραπεύσει το καρκίνο.

https://www.vitabiotics.com/neurozan

Η ίδια θεραπεία για πάσαν νόσον…

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae141

Από τα ανωτέρω, προκύπτει πως η θεραπεία του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων είναι αναμφίβολα αναποτελεσματική και δυνητικά επικίνδυνη, ειδικά εάν κάποιος τους πιστέψει και διακόψει τη θεραπεία που του έχουν συστήσει οι γιατροί του.

via TNI

 • zalouse

  Θέλεις να μου εξηγησεις ποιο ακρι’βως ειναι το προβλημα? απο αυτα που με βαση την ερευνα που εκανες, δεν βρισκω κατι απο αυτα που προτεινουν να προκαλει ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο εφοσον οι δοσολογιες ειναι σωστες! και δεν καταλαβαινω το μενος. Λοιπον ακουσε με επειδη εχω μητερα καρκινοπαθη και τραβιεμαι με ολο αυτο το πανηγυρι που λεγεται χημειοθεραπεια! Ευχαριστως θα δοκιμαζα την συνταγη τους γιατι εχω δει το μυαλο της και το σωμα της να καιγονται απο τις θεραπειες με αναγνωρισμενα απο τον ΕΟΦ φαρμακα…. Τι χειροτερο μπορει να παθει λοιπον? Πες μου αν θές! δεν με νοιαζει εαν την ελπιδα μου την πουλανε 74 ευρω μονο…γιατι εχω αγοραζει ψευτικη ελπιδα χιλιαδων ευρω ηδη! Σταματηστε λοιπον οσοι ειστε εξω απο τον χορο να δινετε οδηγιες πως χορευεται ο καλαματιανος! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!

 • Panagiotis Dimitropoulos

  Eαν ειμαι εβραιος στο Θρησκευμα και χω καρκινο τι γινεται?

  • Antigonos Gonatias

   Σαπούνι!!! (μη βαράτε , είπα να την πετάξω την μα$%^&*ια μου! 🙂 )

 • George Limber

  Βλέπεις ‘ανυπόστατο/αναπόδεικτο και δυνητικά επικίνδυνο’ στις πρώτες 3 παραγράφους και ξέρεις ότι διαβάζεις άρθρο του κ. Επαχτίτη 🙂 Α και το τελευταιό ‘από τα ανωτέρω προκύπτει…’. Έχει μια σταθερότητα το στυλ 😀

 • John Smith

  Κατά τη γνώμη μου τα γράφει, λέει στην παρέα της να μπουν να τα δουν πριν απαντήσουμε και μετά τα σβήνει για να μη φαίνεται ότι πήρε απάντηση.

 • Δεν βλέπω πουθενά να έχεις B.Sc, M.Sc και τα ρέστα σε μαγεία και μυστικιστικές τελετές… γιατί επιμένεις να μπερδεύεις σαχλαμάρες;

 • John Smith

  Τα πτυχία δεν έχουν καμία αξία εάν δεν χρησιμοποιούνται. Εφόσον παραδέχεστε ότι πουλάτε μαγικά σκευάσματα -έχω ήδη ανεβάσει το σχόλιο που το γράφετε- και δεν ξέρω μέχρι στιγμής κανένα σοβαρό πανεπιστήμιο να δίνει πτυχίο μαγείας, μπορείτε να επικαλεστείτε όσους άσχετους τίτλους θέλετε. Δεν εντυπωσιάζεται κανείς.

  Εάν πάλι είστε επιχειρηματίας αφήστε στην άκρη τα «μη κερδοσκοπικά σωματεία» ή τις «προσφορές για το κοινό καλό», γιατί αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Αλλά μην το κουράζουμε, έχετε ήδη δείξει αρκετές φορές το πραγματικό σας πρόσωπο, και από ότι καταλαβαίνω αυτή δεν θα είναι η τελευταία. Συνεχίστε ελεύθερα, απλά μας δίνετε και άλλα στοιχεία εναντίον σας.

 • Marina Tonti

  Επειδή είσαι χαμηλής νοημοσύνης και δεν κατανοείς πως υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, με την αγωγή που δημοσιεύσαμε, αν και έχει δημοσιευτεί τόσες φορές, γιατί λειτουργεί… Πάρε τηλ στο Ροδόκηπο να σου εξηγήσουν… Οσο για τα γιατροσόφια, αυτά σώζουν ζωές, ενώ η Κλασσική Ιατρική συνεργαζόμενη με την Φαρμακοβιομηχανία… σήμερα δολοφονεί εκατομμύρια κόσμο, και η Αλήθεια δεν μπορεί να φιμωθεί… Σε 10-20 χρόνια, εφόσον ο κόσμος ενημερωθεί και επαναστατήσει, όλα τα Νοσοκομεία θα λειτουργούν ΜΟΝΟ με φυσικές θεραπείες… Και εμείς θα παλέψουμε να γίνει γεγονός, αρχίζοντας από την χώρα μας, και προάγοντας την Αληθινή Ιπποκράτεια Ιατρική Παγκόσμια… Αναμένω για την Δημόσια Συγνώμη σας…

  • Το συνειδητοποιείς ότι απαντάς άλλα αντί άλλων, έτσι; Τί σχέση έχει αυτό που έγραψες με αυτό που σου είπα εγώ ο «χαμηλής νοημοσύνης»;

   • John Smith

    Καμία, αλλά πάλι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η κυρία είναι «υψηλής νοημοσύνης» οπότε ίσως να σκέφτεται διαφορετικά -πχ να λες καρέκλα και να καταλαβαίνει βάρκα.

  • John Smith

   Γιατί να πάρει τηλέφωνο; Εξηγήστε το εδώ να το δούμε όλοι. Φοβάστε κάτι μήπως;

  • Θανος Επαχτιτης

   Κυρα Μαρινα, εχεις καποιο σχολιο για τον απατεωνα Δρ. Χαμερ? http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/09/rodokipos-dr-hamer/

 • Marina Tonti

  Δεν εγκρίνονται από τον ΕΟΦ, οι κηραλοιφές… Πουλιούνται ελεύθερα… βλέπε Αγιος Ορος ακόμα… Ούτε τα Αρώματα περνάνε ΕΟΦ… Οποιος επιθυμεί μπορεί απλά να τα καταχωρήσει.

  • Εννοείται. Χρειάζονται ΕΓΚΡΙΣΗ όταν διαφημίζονται και πωλούνται ώς θεραπείες καρκίνου και μύριων όσων άλλων παθήσεων. Πραγματικά αναρωτιέμαι -ειλικρινά- αν γέρνεις προς τη βλακεία ή την άγνοια.

  • John Smith

   Εμένα τότε γιατί μου γράφετε ότι έχετε αριθμό καταχώρησης; Τελικά τα σκευάσματά σας έχουν άδεια ή όχι;

 • Marina Tonti

  Εχουμε ήδη αριθμό καταχώρησης στον ΕΟΦ, για το Εργο μας, αλλά και πάλι είναι όλα 100% φυσικά προϊόντα… Οι κηραλοιφές, πουλιούνται ελεύθερα, στις λαϊκες, στα σούπερμαρκετ, στα μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα, στα φαρμακεία, ακόμα και στο Αγιο Ορος… Για κοίτα ολα αυτά έχουν ΕΟΦ? Για να δεις πόσο απληροφόρητος είσαι… Είναι όλα μείγματα από πιστοποιημένα έλαια και αιθέρια έλαια, 100% αγνά και καθαρά, ακόμα και το μελλισοκέρι είναι πιστοποιημένο… Μείγματα Αρωματοθεραπείας είναι και δεν αποτελούν καμία επικίνδυνη θεραπεία, γιατί δεν περιέχουν χημικές ουσίες… Ολες οι πιστοποιήσεις είναι ήδη δημοσιευμένες.

  • John Smith

   Πιο πριν όμως λέγατε άλλα -ξέρετε, από αυτά που σβήσατε αλλά τα κρατήσαμε. Το ίδιο και ο φίλος σας ο κ. Ορφέας, που μιλάει για τρόφιμα, και εσείς συμφωνείτε μαζί του επικαλούμενη μάλιστα και ψεύτικες ρήσεις του Ιπποκράτη. Αποφασίστε επιτέλους, να ξέρουμε και εμείς για ποια απάτη να σας θεωρούμε υπόλογη.

   Και έτσι για την πλάκα της υπόθεσης, για δώστε μας και τους αριθμούς του ΕΟΦ να τους ελέγξουμε. Ή υπάρχει και εδώ κάποιο πρόβλημα;

   • Θανος Επαχτιτης

    Μην της κολλας γιατι θα σου κανει ξορκι με αυγο κοκκορα και χασισελαιο και θα σου πεσουν τα φρυδια!

    • John Smith

     Λες να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος;

  • ΟΛΑ τα σκευάσματα τα οποία πωλούνται με ισχυρισμό πως θεραπεύουν νόσους χρειάζονται έγκριση από ΕΟΦ, όχι απλά δήλωση. Ακόμα και αν, π.χ. η ρίγανη θεράπευε την Αλτσχάιμερ, για να πωληθεί με αυτή της την ιδιότητα θα έπρεπε να πάρει έγκριση – το οποίο θα σήμαινε, βέβαια, πολύχρονες μελέτες κτλ κτλ.

   Ένας πολύ σημαντικός λόγος γι αυτό (προφανώς τον γνωρίζετε, αφού είστε Πανεπιστήμονας και Φιλόσοφος και Ιππότης Αλαφροίσκιωτος) είναι πως στο κάθε τί εκτός από την αποτελεσματικότητα πρέπει να μετρηθούν και οι παρενέργειες αλλά και οι δοσολογίες. Με στοιχεία.

   Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα, αφού κατέχεις έτσι κι αλλιώς την Απόλυτη Ελληνική Γνώση (λέω να το κατοχυρώσω…).

 • John Smith

  Θα πάει μακρυά το αστείο με τον Ιπποκράτη; Ναι, ξέρω ότι οι μάγοι τους οποίους ακολουθείτε θεωρούν όλους τους γιατρούς ως μάγους, αλλά να είμαστε και λίγο λογικοί. Ή μήπως ζητάω πολλά;

  Αλήθεια, τι σημαίνει κατ’ εσάς η λέξη επιστήμη; Ότι πρέπει να εξαπατάτε τον κόσμο με μαγικές ψευδοθεραπείες και αμφιλεγόμενα σκευάσματα; Γιατί δεν νομίζω ότι τα λεξικά δίνουν αυτόν τον ορισμό.

  • Marina Tonti

   Είσαι αμόρφωτος και συκοφάντης, δεν έχει έννοια περαιτέρω διάλογος μαζί σου… Σου τα είπα τόσες φορές… Πήγαινε παιδί μου, κάνε μία έρευνα, να μορφωθείς ποιοί ήταν οι Πρόγονοί σου, και μετά έρχεσαι να κάνεις διάλογο μαζί μας… Μετά θα καταλάβεις πόσες βλακείες ήδη έχεις πει, κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο…

   • John Smith

    Πιστεύετε ότι δεν έχω κάνει έρευνα; Μην ανησυχείτε, ξέρω μια χαρά ποιοι ήταν οι πρόγονοί μου. Το ότι αυτό δεν συμβαδίζει με τις αποκρυφιστικές θέσεις σας δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Θα σας πρότεινα να ερευνήσετε σοβαρά, αλλά ξέρω ότι δεν είσαστε σε θέση να το κάνετε.

    Αλήθεια, πόσο μειώθηκε η πελατεία σας ώστε να ασχολείστε τόσο πολύ μαζί μας;

 • John Smith

  Πάντως φροντίσατε να τα αντικαταστήσετε με καινούρια, άρα μάλλον έχετε μόνιμη θέση στο «ηλίθιο επίπεδο διαλόγου» μας. Δε χρειάζεται να προσποιείστε, σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.

 • John Smith

  Ναι; Κρίμα μόνο που το κέντρο σας είναι το ίδιο με το εργαστήριο αρωμάτων σας, το οποίο είναι δηλωμένο ως κανονική επιχείρηση. Γιατί επιμένετε να αποδεικνύετε ότι λέτε ψέματα;

  ΥΓ: Μη σβήνετε τα σχόλιά σας, μπορεί να μπερδευτεί κανείς και να νομίζει ότι λέγατε κάτι το σοβαρό.

 • John Smith

  http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/09/rodokipos-dr-hamer/

  Χρειάζεται κάτι άλλο;

  • Marina Tonti

   Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ενημερωθεί άμεσα… Καλά ξεμπερδέματα.

   • John Smith

    Σοβαρά; Θα ρισκάρετε να ασχοληθεί η Δίωξη μαζί σας, μόνο και μόνο επειδή κάποιος έγραψε εναντίον σας; Μήπως να παίρνατε πρώτα τη βοήθεια του κοινού;

 • Marina Tonti

  Ποια αντιποίηση βρε βλάκα ιατρικού επαγγέλματος… Οι γιατροί κάνουν διάγνωση και χορηγούν φαρμάκια φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι το συστημά τους ραδίκι… Εμείς αυτό κάνουμε? Η διανοητική αναπηρία σας δεν έχει όριο…

 • Αφου ρε συ οι Ροδόσταυροι είναι παραδοσιακά οι μεγαλύτεροι εφευρέτες, πού κολλάς τώρα;

  • John Smith

   Αυτό να μου πεις. Πού να κάθομαι να αμφισβητώ τώρα τόση σοφία…

 • Marina Tonti

  Σκάσε ρε ραδίκι, που έχεις και άποψη…

  • John Smith

   Ευγενική όπως πάντα. Δική μου είναι η άποψη ότι παραδέχεστε ότι δεν είστε επιστήμονας αλλά αλχημίστρια;

 • Marina Tonti

  Βλάκα, τα γράφει ξεκάθαρα παραπάνω, αλλά είσαι διανοητικά ανάπηρος… και υπερβολικά ανήθικος… Μην με ξαναενοχλήσεις… Τέλος…

  • John Smith

   Το τι έγραφε παραπάνω είναι λίγο δύσκολο να το διαπιστώσω, διότι διαγράψατε τα σχόλιά σας. Ευτυχώς κάποιοι τα κράτησαν. Θέλετε να τα δημοσιεύσω;

   • Marina Tonti

    Διαγράφω τα σχόλια μου, διότι αποτελεί ντροπή να συμμετέχω σε τόσο ποταπές συζητήσεις… Αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλο τρόπο να απαντήσω, τα συκοφαντικά σχόλια σου… Τέλος λοιπόν, μην μας ξαναενοχλήσεις.

    • John Smith

     «Διαγράφω τα σχόλια μου, διότι αποτελεί ντροπή να συμμετέχω σε τόσο ποταπές συζητήσεις». Παρόλα αυτά συνεχίζετε κανονικά. Ξέρω ότι δεν έχετε συνηθίσει τον αντίλογο, αλλά νομίζω είναι καιρός να καταλάβετε ότι υπάρχουν στον κόσμο και άλλες απόψεις εκτός από τη δική σας. Και πιστέψτε με, στο χέρι σας είναι να μην σας ξαναενοχλήσω: πολύ απλά παραδεχτείτε ότι χάσατε και αποχωρήστε. Αλλά ξέρω ότι δεν το αντέχετε, οπότε μάλλον θα συνεχίσουμε.

     • Marina Tonti

      Βλάκα και Συκοφάντη το φόρουμ της ΑΜΡΑ, είναι γεμάτο διαλόγους όπου επί χρόνια δείχναμε πόσο αμορφωσιά υπάρχει… Δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι να ασχολούμαστε με αυτά τα παιχνίδια… Εχουμε πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας, όπως να σώζουμε ζωές… που ούτε στα όνειρά σου, δεν θα το καταφέρεις, γιατί είσαι ένας κακόβουλος ιδιοτελής.

     • John Smith

      Μετά από τη θρασύδειλη συμπεριφορά που επιδεικνύετε εδώ και μέρες στις συζητήσεις σας πιστεύετε σοβαρά ότι ένα forum στο οποίο έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο είναι σοβαρή απόδειξη ότι μπορείτε να διαλέγεστε αξιοπρεπώς; Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

      Και να είστε σίγουρος ότι έχουμε καταφέρει να σώσουμε ζωές: ζωές ανθρώπων που πιθανώς θα έμπλεκαν μαζί σας. Αλλιώς δεν θα είχατε τόση μανία να μας φιμώσετε. Περαστικά σας.

   • Marina Tonti

    Το έχουμε κατανοήσει πως είσαι το ίδιο λαμόγιο με τον αρθρογράφο… Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια σου, χρησιμοποιώντας το δικό μας όνομα για την δημοσιότητά σου…

    • John Smith

     Δηλαδή φταίω εγώ για το ότι διαγράφετε μόνη σας τα σχόλιά σας; Είναι λίγο αστείο να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο, αλλά πάλι δεν είναι το πρώτο τρελό που μας λέτε.

    • Θανος Επαχτιτης

     Ε οχι και λαμογιο κυρα Μαρινα! Με θιγεις

 • Marina Tonti

  Το μυαλό σου δεν δουλεύει… Γέμισε το διαδίκτυο από Αντικαρκινικές προτάσεις διατροφής.. Κυνήγα τους όλους… και στήριξε εγκληματίες της φαρμακοβιομηχανίας που δολοφονούν εκατομμύρια κόσμο…

  • John Smith

   Σοβαρή απάντηση ως συνήθως. Αλλά γιατί να περιμένω κάτι καλύτερο από σας;

 • John Smith

  Το ξέρω ότι δεν θα ακούσει, αλλά με εκνευρίζει το θράσος της. Δε θέλω να μείνει με την εικόνα ότι «μας βούλωσε» με βλακώδεις θεωρίες.

 • Marina Tonti

  Εσύ ως εβραίος φυσικά δεν τιμάς την Ελληνική Φιλοσοφία, ούτε την γνωρίζεις… γιατί αν ήσουν Ελληνας, δεν θα συκοφαντούσες και επιτεθόσουν σε ανθρωπιστικά έργα που σώζουν ζωές…

  • John Smith

   Αλήθεια, είμαι Εβραίος; Να το πω και στους άλλους Εβραίους, γιατί όταν συναντιόμασταν στα γραφεία των φαρμακευτικών για να καταστρέψουμε το κίνημά σας οι άλλοι λέγανε ότι είμαι Έλληνας και δε με παίζανε.

   Σοβαρά τώρα, δεν έχετε τίποτα καλύτερο; Είμαι «Εβραίος» γιατί δεν γνωρίζω την «Ελληνική Φιλοσοφία», δηλαδή τις αρλούμπες που εσείς αυθαίρετα ονομάζετε «ελληνική φιλοσοφία», και σώζετε ζωές χωρίς ούτε μια από αυτές να έχει το θάρρος να βγει και να σας υποστηρίξει… λυπάμαι, ούτε για σενάριο του Hollywood δεν κάνει. Μήπως είναι καιρός να δώστε κανένα σοβαρό στοιχείο, ή θα συνεχίσουμε να παίζουμε;

  • Ελάτε τώρα στη διάσημη Μαρίνα Τόντη, θα σας πει το DNA σας μέσω internet.

 • Marina Tonti

  Αυτό κάνουμε κοπέλα μου, δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Ροδόκηπο… είναι Αστικη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία… Τα έσοδα από την λιανική στηρίζουν την λειτουργία και το Εργο της Εταιρείας… Κάπως πρέπει να πληρωθούν τα έξοδα λειτουργίας της εταιρείας, φόροι, φπα, ενοίκια, αγορά προϊόντων… Δεν στηριζόμαστε σε δωρεές, δεν δεχόμαστε δωρεές, και πληρώνουμε τους φόρους στο κράτος και διπλάσια όπως κάθε εταιρεία που σήμερα απειλείται να κλείσει από ένα κράτος ληστή… Και παρόλα αυτά, βάζουμε χιλιάδες ευρώ από την τσέπη μας, να στηρίξουμε ένα Ανθρωπιστικό Εργο… Αρα λοιπόν, η συκοφαντία εδώ είναι τεράστια, και απολύτως άδικη, ειδικά, όταν τόσοι άνθρωποι έχουν ήδη σωθεί από εμάς, μέσω των μοναδικών παγκόσμια θεραπειών μας, όπως και για την σκλήρυνση κατά πλάκας…. Αντί λοιπόν για ένα ευχαριστώ, έχουμε και αυτά τα παρατράγουδα από πάνω, που βοηθάμε κόσμο… Ντροπή πραγματικά…

  • Καταστατικό; Οικονομικές καταστάσεις;

   A, ώστε και τη Σκλήρυνση με λαδάκια;
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16420779

   Πριν κατηγορήσεις κάποιον για συκοφαντία, φρόντισε να αποδείξεις αυτά που επικαλείσαι.

 • ponterossa

  Ελα άκου λίγο μουσικούλα κ μη χαλιέσαι,αφιερωμένο!Αγάπη μόνο ρε!

  https://www.youtube.com/watch?v=s_CC8rtr3ao

 • ponterossa

  Ελα άκου λίγπ μουσικούλα κ μη χαλιέσαι,αφιερωμένο!Αγάπη μόνο!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=s_CC8rtr3ao

 • Marina Tonti

  Αναρωτιέμαι σοβαρά τι είδους εκπαίδευση πρέπει να έχει κανείς για να περιγράφει το Θεό τόσο λάθος. – ΕΒΡΑΙΚΗ και ο χριστιανισμός είναι εβραϊκός δαιμονισμός… Ψάξτε τα, σας έχω δώσει μία ολόκληρη βιβλιοθήκη, για να δείτε, γιατί η Ελλάδα μας, είναι σκλαβωμένη εκατοντάδες χρόνια… και όλοι εσείς, πετάτε πέτρες σε ανθρώπους που εργάζονται αφιλοκερδώς, για να την Ελευθερώσουν… Ενημερωθείτε λοιπόν, και το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγνώμη… http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,870.0.html

  • Πέφτει μακριά ρε Μαρίνα η Αλεξάνδρεια, πού να τρέχουμε τώρα… άσε που είμαι σίγουρος πως οι φαρμακοβιομηχανίες και οι μασώνοι παρακολουθούν τα λεγόμενά μας και θα ρίξουν το αεροπλάνο.

  • John Smith

   Μη λέμε πάλι τα ίδια, ούτε η Ελλάδα κινδυνεύει επειδή δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς, ούτε εργάζεστε αφιλοκερδώς, ούτε τίποτα. Είστε πολύ απλά θρασείς και τσαρλατάνοι, που προσπαθούν να εξευτελίσουν όποιον τους ξεσκεπάζει.

   ΥΓ: Μην κάνετε τον κόπο να παραθέτετε links προς τις σελίδες σας, δεν πρόκειται να τα διαβάσω. Αν θέλω να ενημερωθώ για τα πιστεύω της σέκτας της οποίας το όνομα φέρετε, έχω σοβαρότερες πηγές από εσάς. Αν πάλι θέλω να ενημερωθώ για εσάς και το χαρακτήρα σας, μου αρκούν τα σχόλια εδώ.

  • Θανος Επαχτιτης

   Θα μιλησω στη γλωσσα σου διοτι διαφορετικα δε καταλαβαινεις. Εαν πιστευεις τις πιπες που λες, δλδ οτι ειστε ροδοσταυροι και θεραπευετε πασα νοσο και πασα μαλακια, εισαι για δεσιμο. Μηπως κανετε και τελετες με μαυρες ρομπες και σπαθια? Μηπως σφαζετε και παρθενες οταν εχει πανσεληνο? Τις ηλιθιοτητες σου πουλα τες εκει που βρισκεις. Εδω στη καλυτερη περιπτωση να εισπραξεις μπινελικια.

 • Noucca Galaktotrofousa

  Φαντάζομαι στα επιστημονικά συνέδρια (κάθε είδους, Ιατρικής, Φυσικής, Αστρονομίας, Χημείας) να βγαίνει ο ομιλιτής, να ανακοινώνει κάποια μεγάλη ανακάλυψη ή αλλαγή στους νόμους που χρησιμοποιούν, να ρωτά ο κόσμος από κάτω «Πώς φτάσατε Δόκτωρ σε αυτό το συμπέρασμα;» και να τους απαντά «Μα καλά, δεν έχετε ίντερνετ στα τάμπλετς σας; Ψάξτε το στο Google!».

 • Tatiani Melidoni

  Αν ο χαρακτηρισμός απευθύνεται σε μένα… σας ευχαριστώ θερμά…
  Αν πάλι παρανόησα… σας ζητώ +γνώμη…

  • Όχι, σε σένα πήγαινε, με σεβασμό για την έρευνα και την υπομονή σου στο θέμα!

 • Θανος Επαχτιτης

  Πατε καλα κυρία μου? Λετε οτι με 75 ευρω θεραπεύετε το καρκινο? Στο Google τις βρίσκετε τις μελέτες? Και μετά απορείτε γιατι σας κραζουν?

  • Marina Tonti

   Εσύ στο google δεν εμφανίζεσαι βρε βλάκα… Με την δική σου λογική, όλα είναι ψέματα που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο… Να δεις πόσο καμμένος είσαι…

 • John Smith

  Άρα παραδέχεστε ότι πρόκειται για ιδεολογία και όχι για επιστημονικές μεθόδους. Αλήθεια, η ιδεολογία των ροδοσταύρων υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα, ή είναι μεταγενέστερη προσθήκη;

  Για το θέμα της ενημέρωσης θα περιμένω να μας παρουσιάσετε επιστημονικές έρευνες που να αποδεικνύουν τα όσα λέτε. Εδώ είμαστε, ενημερώστε μας. Τόσες φορές σας το ζητήσαμε!

  Όσο για την υγεία μου, μην ανησυχείτε. Την έχω εμπιστευθεί στους πλέον ειδικούς: στους σοβαρούς γιατρούς, που δεν ισχυρίζονται ότι θεραπεύουν τα πάντα με αμφιλεγόμενα σκευάσματα.

  • Marina Tonti

   Θα σταματήσετε τις συνεχόμενες συκοφαντίες σας ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις? Αν ερευνήσετε τι είναι οι Ροδόσταυροι θα δείτε πως συνδοιάζουν μία ύψιστη γνώση και κατανόηση της πνευματικότητας με την Αληθινή Επιστήμη… Οσο για τον Ροδοσταυρισμό είναι ο Διαφωτισμός της Ευρώπης, κίνημα που στηρίχτηκε στην αναγέννηση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και στο οποίο οφείλεται που είμαστε σήμερα ελεύθεροι… όσο είμαστε… http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,214.0.html

   • John Smith

    Δεν πρόκειται για συκοφαντίες αλλά για πραγματικότητα, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχετε δώσει ούτε μία απόδειξη για τα όσα λέτε. Και μην ανησυχείτε, γνωρίζω πολύ καλά τι είναι οι ροδόσταυροι, γι’ αυτό και θέλω να ρωτήσω το εξής: αφού χρησιμοποιείτε το όνομά τους, φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι οι διδασκαλίες τους είναι σαφώς αποκρυφιστικές και περιλαμβάνουν και μαγικές πρακτικές. Να υποθέσω ότι συμμερίζεστε αυτές τους τις θέσεις;

    • Εννοείται. Εδω η «κυρία» πουλάει «μυστικιστικά» λαδάκια και εργαλεία μυστικιστικών τελετών, σε λίγη μαγεία θα κολλήσουμε;

   • Α, ένα κατεβατό του «Ορφέα» αποτελεί επιστημονική απόδειξη τώρα;

    Πω πω και να βλέπανε οι καθηγητές σου πόσο χαμηλά έχεις πέσει…

  • Marina Tonti

   Oσον αφορά τους σοβαρούς ειδικούς, ήδη ο εισαγγελέας έχει επεμβεί σε διάφορες περιπτώσεις δολοφονιών αφού πρώτα έχει γίνει οικονομική αφαίμαξη χιλιάδων ευρώ στους ασθενείς τους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. http://www.protothema.gr/greece/article/608620/eisaggeliki-ereuna-gia-tis-sunthikes-thanatou-tou-alexandrou-veliou/

   • John Smith

    Εξηγήστε μου, πού ακριβώς κολλάει το γεγονός που αναφέρετε με το ότι οι «θεραπείες» σας είναι από αναποτελεσματικές έως επικίνδυνες; Αν δεν το έχετε καταλάβει, το «υπάρχουν και κακοί γιατροί» δεν αποτελεί επιχείρημα υπέρ σας. Καλείστε να αποδείξετε ότι οι «θεραπείες» σας δουλεύουν, όχι ότι οι γιατροί είναι πουλημένοι.

   • ΤΙ ΣΤΟ @#*^%#@ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ/ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;

    Το έχεις χάσει παντελώς…

    • John Smith

     Γιατί, πότε το είχε για να το χάσει;

  • Marina Tonti

   Για το θέμα της ενημέρωσης θα περιμένω να μας παρουσιάσετε επιστημονικές έρευνες που να αποδεικνύουν τα όσα λέτε. Εδώ είμαστε, ενημερώστε μας. Τόσες φορές σας το ζητήσαμε! – Ελα φίλε δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι… Πήγαινε πίσω στο δημοτικό να φτιάξεις τον εγκεφαλό σου, χίλιες φορές σου απαντήσαμε… Τέλος.

   • John Smith

    Γιατί να περιμένετε; Ακριβώς πάνω από τα σχόλια έχει ένα άρθρο με πάμπολλες πηγές, τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχετε αναιρέσει. Να υποθέσω ότι ήταν τόση η βιασύνη σας να φιμώσετε τον αντίλογο που δεν το προσέξατε;

   • Αν θεωρείς το ότι να παραθέτει κάποιος επιστημονικές πηγές τον κάνει αργόσχολο, τότε πραγματικά όχι μόνο δεν κατάλαβες τίποτε από το σχολείο, αλλά και προφανώς δεν έχεις την παραμικρή σχέση με τον αρχαίο κόσμο που τόσο λατρεύεις.

 • John Smith

  Το μόνο για το οποίο παραπονιέμαι αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν τσαρλατάνοι που αφήνονται ελεύθεροι να παρασύρουν κόσμο, και μετά έχουν το θράσος να βρίζουν όποιον τους αποκαλύπτει. Και πιστέψτε με, τα «εκατομμύρια θύματα των φαρμακοβιομηχανιών» -για τα οποία ως συνήθως δεν έχετε αποδείξεις, άρα δεν έχω και εγώ λόγο να το πάρω στα σοβαρά- ωχριούν μπροστά στα θύματα των «εναλλακτικών» μεθόδων. Μήπως λοιπόν πρέπει να δώσετε λόγο για το ότι προωθείτε επικίνδυνες πρακτικές; Ή σας αρκούν τα κέρδη από τις «θεραπείες» σας;

  • Marina Tonti

   Εσύ από ότι καταλαβαίνω είσαι ένας αργόσχολος ιδιοτελής… Και φυσικά, ο λόγος σου δεν μετράει, εκτός αν μιλήσεις επώνυμα και μας δείξεις το Κοινωφελές Εργο σου, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει, γιατί αν υπήρχε δεν θα έκανες όλα αυτά τα σχόλια… και δεν θα έπεφτες σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο, να προσπαθείς να καταξιωθείς συκοφαντώντας ανθρωπιστικά έργα που σώζουν ζωές… Πιο ξευτίλα δεν γίνεται…

   • John Smith

    Εννιά απαντήσεις μαζεμένες, όλες από σας. Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο αργόσχολος.

    Πιστέψτε με, όσο και να προσπαθείτε να με προσβάλλετε δεν θα το πετύχετε. Αντιθέτως, οι ύβρεις προς το πρόσωπό μου είναι απόδειξη ότι κάνω αυτό που πρέπει -να ενημερώσω τον κόσμο ότι λέτε ψέματα- και εσείς ενοχλείστε που σας χαλάω τη δουλειά. Και αφού σας νοιάζει τόσο πολύ το κοινοφελές έργο, αφήστε με να κάνω το δικό μου.

    Πάντως έχει ενδιαφέρον η συμπεριφορά σας. Μπήκατε στο site, βρίσατε τους πάντες, όταν είδατε ότι δεν τα βγάζετε πέρα εξαφανιστήκατε διαγράφοντας τα σχόλιά σας, και όταν διαπιστώσατε ότι υπήρχαν αντίγραφά τους ξαναμπήκατε για να συνεχίσετε να βρίζετε. Θα συμφωνήσω, πιο ξεφτίλα δεν γίνεται.

  • Marina Tonti

   Ο Τσαρλατάνος και ο Απατεώνας είσαι εσύ, και ταυτόχρονα δειλός που συκοφαντείς πίσω από την ανωνυμία… Ανθρωπιστικά και Κοινωφελή Εργα που σώζουν ζωές… Νομίζεις πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει?

   • John Smith

    Τσαρλατάνοι και απατεώνες είναι όσοι πουλάνε επικίνδυνα σκευάσματα ως επιστημονικές θεραπείες. Εγώ δεν κάνω κάτι τέτοιο. Εσείς πάλι το κάνετε. Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τις λέξεις.

    • Marina Tonti

     Ολοφάνερα είσαι συκοφάντης και το κάνεις επίτηδες…. με σκοπιμότητα…

 • John Smith

  Δεν πρόκειται για θέμα σεβασμού όταν υπάρχει εξαπάτηση. Για να διαλέξει ο ασθενής μόνος του θα πρέπει να του εξηγήσετε ότι οι «θεραπείες» σας δεν έχουν καμία επιστημονική κατοχύρωση, και ότι τα σκευάσματά σας ενδέχεται να έχουν και παρενέργειες. Και αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει όποιος γνωρίζει.

  • Marina Tonti

   Να αποδείξεις εσύ Συκοφάντη, πως οι θεραπείες μας, δεν έχουν επιστημονική κατοχύρωση, όταν εμείς είμαστε που ξευτελίζουμε το σύστημα Υγείας γιατί εξαπατά, εγκληματεί και δολοφονεί κόσμο, χωρίς να έχει αληθινές και ακίνδυνες θεραπείες… Νομίζεις πως θα μπορούσαμε, να έχουμε τέτοια δράση χωρίς Μεγαλύτερη Γνώση και Κατανόηση των θεμάτων Υγείας? Μα τόσο ηλίθιος είσαι? Οταν εμείς θεραπεύουμε σκλήρυνση κατά πλάκας και δεν υπάρχει μέσα στο σύστημα Υγείας, θεραπεία, εσύ τι λες, δεν είμαστε Επιστήμονες? Ειλικρινά, όλοι όσοι διαβάζουν καταλαβαίνουν, πως ή υπάρχει μεγάλη σκοπιμότητα εναντίον μας, και σας το λέμε ευθέως δεν μπορείτε καν να μας αγγίξετε… ή απλά υπάρχει μία διανοητική καθυστέρηση… Αρα λοιπόν περαιτέρω διάλογος δεν έχει έννοια, και ο μόνος λόγος που απαντώ, είναι για τους ανθρώπους που διαβάζουν… να κατανοήσουν, τι λαμογιά ακόμα υπάρχει στη χώρα… Να σε κυνηγούν επειδή σώζεις ζωές… Και λέγεστε άνθρωποι εσείς ε? και μάλιστα και Ελληνες…

   • John Smith

    Δεν χρειάζεται να το αποδείξω εγώ. Το αποδεικνύει το άρθρο και οι πηγές του. Όταν και εάν αποφασίσετε να τις σχολιάσετε σοβαρά μπορούμε να συζητήσουμε ποιος είναι ο συκοφάντης.

    Βλέπω επίσης ότι σας αρέσει αυτή η λέξη, γι’ αυτό και την έχετε χρησιμοποιήσει σε όλους. Μήπως όμως είναι καιρός να μάθετε και καμιά καινούρια;

 • John Smith

  Θεραπείες με 14 ευρώ υπάρχουν, αλλά αυτή που διαφημίζετε κοστίζει 75 ευρώ. Και δεν συζητάει κανείς αν θεραπεύσατε τον έρπη -πράγμα για το οποίο υπάρχουν ήδη επιστημονικές θεραπείες- αλλά αν θεραπεύσατε τον καρκίνο. Και αυτό δεν το έχετε πετύχει, τουλάχιστον όχι με τα σκευάσματα που πουλάτε -τώρα αν κάνετε και «θεραπείες» άλλου είδους δεν ξέρω. Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν μιλάτε στο κοινό σας, και πάψτε να μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε βλάκες και θα χάψουμε ότι πείτε.

  Όσο για το συγνώμη, έχετε δίκιο. Όποιος θέλει να λέγεται άνθρωπος οφείλει να το ζητάει όταν του αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάνει λάθος. Άρα όποτε θέλετε μπορείτε να το ζητήσετε, τόσο από όσους προσβάλλατε όσο και από όσους παρασύρατε με τις «θεραπείες» σας. Και μην ανησυχείτε, εμείς τουλάχιστον θα σας συγχωρήσουμε.

  • Marina Tonti

   Λάθος, δεν υπάρχουν θεραπείες ούτε για τον Ερπη ζωστήρα, μόνο επικίνδυνα χημικά σκευάσματα, που ταλαιπωρούν ανθρώπους, και οικονομικά και με αφόρητους πόνους… Από την πρώτη κιόλας βδομάδα υπάρχει θεραπεία για τον Ερμπη ζωστήρα, τουλάχιστον 80%, και έρχονται σε μας άτομα που ταλαιπωρούνται με μεθερπητική νευραλγία ακόμα και 3 χρόνια… Εχεις άποψη χωρίς να γνωρίζεις καν το αντικείμενο, και μιλάς ανώνυμα, φοβισμένος, να δηλώσεις την επωνυμία σου και την ιδιότητά σου… απεναντίας τα δικά μου στοιχεία είναι όλα δημοσιευμένα… Σταματήστε να παραπληροφορείτε το κόσμο, γιατί η συκοφαντική δυσφήμιση διώκεται από το νόμο…

   • John Smith

    «Δεν υπάρχουν θεραπείες ούτε για τον έρπη ζωστήρα, μόνο επικίνδυνα χημικά σκευάσματα». Να με συγχωρείτε, ξέχασα ότι μόνο η αλχημεία και η μαγεία είναι επιστημονικές θεραπείες.

    • Marina Tonti

     Αν υπάρχουν θεραπείες, γιατί οι ανθρωποι, έρχονται σε εμάς, ταλαιπωρημένοι ακόμα και 50 χρόνια, με ανίατα, γυρίζοντας όλο το κόσμο, και ξοδεύοντας περιουσίες να θεραπευτούν, και θεραπεύονται από εμάς, με ελάχιστα ευρώ και φυσικό τρόπο… Βαρέθηκα την βλακεία σου φίλε… σε παρατάω στον ύπνο σου…

    • Marina Tonti

     Βλάκα, δεν έχει έννοια ο διάλογος με έναν αμόρφωτο, σαν και σένα σου το είπα πολλές φορές… Μην ξευτελίζεσαι άλλο….

 • John Smith

  NaturalNews; Πρέπει να έγινε κάποια παρεξήγηση, εμείς σας ζητήσαμε σοβαρές πηγές.

 • John Smith

  Το κακό είναι ότι δεν θεραπεύει τον ανεγκεφαλισμό, και έτσι βρίσκονται αρκετοί να την πιστέψουν.

 • John Smith

  Μπα, γι’ αυτό το θέμα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει. Ψάξε προς Νοστράδαμο μεριά.

 • Tatiani Melidoni

  Μου κάνει εντύπωση ότι η κυρία αυτή, που αντιπροσωπεύει τους
  ροδόσταυρους, εμφανίζει τόσο έντονη δραστηριότητα, συνήθως «αμυνόμενη»
  εναντίον χριστιανικών sites, που την κατηγορούν για πολλά και ποικίλα…
  Έψαξα το facebook της και το LinkedIn της.
  https://www.facebook.com/marina.tonti?fref=ts
  https://www.linkedin.com/in/marina-tonti-a179a448
  και δεκάδες άλλα sites όπου παρουσιάζεται ως:
  α) Συνιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της εταιρεία MYSTICO, χονδρικής
  πώλησης μυστικιστικών προϊόντων και προϊόντων φυσικής θεραπείας (natural healing products).
  http://onbusinessbook.com/entry.php?eid=887024
  β) Συνιδρύτρια και Πρόεδρος της ΜΚΟ «Ο ροδόκηπος των φιλοσόφων»
  (The Rosegarden of Philosophers) και
  γ) Συνιδρύτρια και Διαχειριστής της AMRA «Αυθεντικής
  Μυστικιστικής Ροδοσταυρικής Αδελφότητας» (Authentic Mystical Rosicrucian Fraternity).
  Όλες τις παραπάνω δραστηριότητες τις συνεπικουρούν ο «αδελφός»
  Ορφέας κι εκείνη.
  Από τα παραπάνω και κάποια άλλα που μελέτησα, δεν με εντυπωσιάζει
  το γεγονός ότι εδώ έχουμε μια παραδοσιακή αποκρυφιστική ομάδα, που προσπαθεί να περάσει τις δοξασίες και τα «προϊόντα», της ως μετοχή στην κάθαρση της χώρας μας από τα πολλά και ποικίλα προβλήματά της. Δεν με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι θεωρεί ότι εφαρμόζει «αγνό και αδιάφθορο» αποκρυφισμό, ενώ όλοι οι άλλοι ομοϊδεάτες της είναι «κάλπικοι» και «εκφυλισμένοι»,
  ακόμη κι οι άλλες ομάδες Ροδόσταυρων (AMORC κ.λπ.). Δεν με εντυπωσιάζει ότι «πιστεύει» και διαδίδει ότι τα «φυσικά» σκευάσματά της μπορούν να θεραπεύσουν «πάσαν νόσον…».
  Εκείνο που με αφήνει άναυδη είναι η γλώσσα της… η γλώσσα που χρησιμοποιεί, η κυρία αυτή και ο συνεργάτης της, εναντίον όσων αμφισβητούν την αυθεντία της… Τέτοια γλώσσα ούτε «αλήτες και μαουνιέρηδες» -όπως έλεγε ο συχωρεμένος, ο παππούς μου- δεν χρησιμοποιούσαν.
  Και θα με δικαιώσουν όσοι ψάξουν στο Google τα: «Μαρίνα Τόντη» και «Marina
  Tonti»…
  Δεν μπορώ να κρίνω αν οι Ροδόσταυροι μπορούν να συμπεριληφθούν στον χώρο του Σατανισμού ή όχι, όπως χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη σέκτα διάφορα χριστιανικά sites… έτσι κι αλλιώς όμως οι διδασκαλίες και οι πρακτικές τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την πίστη της Εκκλησίας μας… αλλ’ αυτό είναι «άλλο καπέλο»…

  • Marina Tonti

   H εκκλησία σας κοπέλα μου, είναι ο εχθρός που κατέστρεψε την χώρα, και ο θεός που υπηρετείτε ένας κατασκευασμένος αιμοδιψής δαίμονας μαύρων μάγων… Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά… Αν γνώριζες λοιπόν όσα γνωρίζουμε εμείς και δημουργήσαμε την 1η Ελληνική Σχολή Σοφίας μετά την πτώση της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, (γιατί αυτοί είμαστε και μπορούμε να θεραπεύουμε, έχοντας μία γνώση που δεν υπάρχει στο συμβατικό σύστημα παιδείας) θα κατανοούσες γιατί τόση αγανάκτηση με τον ύπνο, την ηλιθιότητα, την αμορφωσιά, και την αυτοκτονία μας, ως Ελληνες… Αυτοκτονούμε μέσα από την βλακεία μας…. Reboot λοιπόν μπας και δουλέψει το μηχανάκι… Πάρε και ένα λινκ να γνωρίσεις τον θεό σου… http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,865.msg7243.html#msg7243

   • Tatiani Melidoni

    Όλα τα παραπάνω, «κυρία» μου, επιβεβαιώνουν τα όσα έγραψα για σας…
    Ακόμη, αυτό που προκύπτει απ’ την απάντησή σας επιβεβαιώνει, στη καλύτερη περίπτωση, υπερφίαλο σύμπλεγμα μεγαλείου και ασυγκράτητη αλαζονεία (Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας κ.λπ.)… για να μην αναφερθώ στην ανάγκη παραδοσιακής ψυχοθεραπείας -κι όχι βέβαια με αλοιφές «διαβασμένες»-, αλλά με ψυχοφάρμακα, κρύα ντους και τα γνωστά…
    Άρα, εσείς Reboot μπας και δουλέψει το δικό σας μηχανάκι…

    • John Smith

     Πάντως δεν μπορείς να πεις, έκανε κόπο να μαζέψει ένα σωρό λεξούλες για να κάνει τα όσα λέει να ακούγονται σπουδαία. Άραγε η εν λόγω κομπλεξική συμπεριφορά της ήταν και αυτή ίδιον των αρχαίων Ελλήνων ή αυτό το πήρε από αλλού;

    • Marina Tonti

     Είμαι ψυχολόγος κοπέλα μου, αλλά στην ανηθικότητα, όπως την δική σου, δεν υπάρχει γιατρειά, πέρα από την Ελληνική Παιδεία… την οποία δυστυχώς, είχες την ατυχία να μην γνωρίσεις… Ποτέ δεν είναι αργά… Μελέτησε και μορφώσου, αν θέλεις την Αλήθεια, και ύστερα θα καταλάβεις… ότι λες χαζομάρες…

     • Όπως ο ογκολόγος μπορεί να πάθει καρκίνο, έτσι και ο ψυχολόγος μπορεί μια χαρά να τρελλαθεί, δεν βρίσκω κάτι το περίεργο.

      Να σου πω, άσχετο λίγο, αλλά τα αποσιωπητικά τα παίρνεις με έκπτωση σε μεγάλες ποσότητες;

     • John Smith

      Θα πάει μακρυά η βαλίτσα με την «Ελληνική Παιδεία»; Καταλάβετέ το επιτέλους, δεν έχετε τίποτα το ξεχωριστό εκτός από το ότι πουλάτε «θεραπείες» αμφιβόλου ποιότητας. Ούτε έχετε κάποια «αλήθεια» που χρειάζεται κάποιος να μάθει για να καταλάβει. Εκτός αν «αλήθεια» εννοείτε το να πιστέψει τις θεωρίες σας ώστε να μη σας θεωρεί τσαρλατάνους -όχι ότι παύετε να είστε, απλά δεν μπορεί πια να το καταλάβει.

     • Tatiani Melidoni

      Λάθος στο ψυχο… όχι ψυχολόγος, «ψυχοβγάλτης»… κατά τα άλλα, επαναλαμβάνεται το αρχικό post… «Μου κάνει εντύπωση ότι η κυρία αυτή, που αντιπροσωπεύει τους
      ροδόσταυρους…»…

     • Tace-t

      Να ρωτήσετε στον ΑΝΤ1 που κάθε χρόνο στις ειδήσεις είχε εκτενές αφιέρωμα σε εκδήλωση των ροδοσταυρων

    • ponterossa

     Πάλι θεά…

   • Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάει ο θεός και τα θεία εδώ πέρα, εκτός κι αν μιλάμε για γνώση από τον Όλυμπο που σου παραδώθηκε από τους Ελ σε μία εκδρομή που έκανες στη Λούτσα.

    Για πες λοιπόν, εγώ που είμαι αθειστής, μπορώ να σωθώ από όλα τα κακά ή πρέπει να περπατήσω στον κήπο των αλχημιστών για να έχω ελπίδα;

 • leon06010

  Άκου Μαρινάκι (επίτρεψέ μου τον ενικό γιατί όπως βλέπεις κανείς δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά) και μόνο το γεγονός ότι επιτίθεσαι σε όλους και μιλάς με άσχημο και προσβλητικό τρόπο σε σχολιαστές που το μόνο που ζητάνε είναι αποδείξεις για τα λεγόμενά σου, δείχνει ξεκάθαρα το ποιόν σου και την απάτη σου.
  Το ίντερνετ είναι γεμάτο σκουπίδια και το να μας παραπέμπεις εκεί για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου είναι εντελώς άτοπο. Καθένας γράφει ό,τι γουστάρει, οπότε ασφαλώς και θα βρεθούν ένα σωρό αηδίες που υποστηρίζουν τα χαζά σου. Είναι έτσι;
  Σου εύχομαι μόνο μην βρεθείς εσύ καρκινοπαθής γιατί σε βλέπω να το κλείνεις το κηπάκι-μαγαζάκι με τα τριανταφυλλάκια και να κάνεις αυτά που κατηγορείς. Εκτός αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας, έχεις;

 • John Smith

  Μα ασχολούμαστε με τα κοινά, με το να εμποδίζουμε τσαρλατάνους -ονόματα δε λέμε- να κάνουν περιουσία παίζοντας με τις ζωές των συνανθρώπων μας και πουλώντας τους αμφιλεγόμενες «θεραπείες». Δεν φτάνει αυτό;

 • John Smith

  Αν «η πληροφορία βρίσκεται στο google, για όποιον θέλει να ερευνήσει», γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να δώσετε έστω και ένα στοιχείο υπέρ σας;

 • John Smith

  Και θα την σώσετε εσείς και οι «θεραπείες» σας να υποθέσω; Ελάτε λοιπόν, ω φιλόσοφε των ροδοσταύρων, διαφωτίστε μας σχετικά με τους μαγικούς τρόπους που θα σώσετε τη χώρα από τον κίνδυνο που αποτελούν τα άρθρα εναντίον σας.

  Και για να μην μπείτε στον κόπο, θα απαντήσω εγώ: δεν θα σώσετε καμία χώρα, γιατί πολύ απλά αυτό που ονομάζετε «σωτηρία» είναι το να πείσετε τον κόσμο να σκέφτεται όπως εσείς. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν ονομάζεται σωτηρία, αλλά καταστροφή. Άρα μάλλον θα πρέπει να θεραπεύσετε τα νεύρα σας αλλιώς. Όσο για το αν δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται, για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε.

  • Marina Tonti

   Αμόρφωτε και συκοφάντη, που θέλεις να λέγεσαι και Ελληνας, μάθε πρώτα πως ο Ιπποκράτης, στον οποίο ορκίζονται όλοι οι γιατροί του πλανήτη Γη, ήταν ένας Μάγος, φυσίατρος, αστρολόγος, και μύστης Ελληνικών Μυστηρίων, όπως και εμείς… Αυτός γνώριζε τι σημαίνει Μαγεία, υψηλή πνευματική επιστήμη, που θεραπεύει και σώμα και ψυχή… Το σημερινό όμως σύστημα παιδείας στο χώρο Υγείας, είναι εβραϊκό, για αυτό και δολοφονεί κόσμο… Το λόμπι των Φαρμακοβιομηχανιών είναι υπεύθυνο για εκατομμύρια θανάτους παγκόσμια… https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/600297980143037?pnref=story

   • John Smith

    Κοίτα ρε τι μαθαίνει κανείς από το internet. Ο Ιπποκράτης «ήταν ένας Μάγος, φυσίατρος, αστρολόγος, και μύστης Ελληνικών Μυστηρίων». Και φυσικά η μόνη πηγή που δίνετε για όλα αυτά είναι το προφίλ σας στο facebook. Γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι τα βγάζετε απ’ το κεφάλι σας;

    Αλλά ας κάνω μια παραχώρηση: ο Ιπποκράτης δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Άρα, αν όλα όσα λέτε ισχύουν, θα υπάρχουν και πηγές ανεξάρτητες από εσάς και τη σέκτα σας που να τα στηρίζουν. Μήπως αυτή τη φορά μπορούμε να δούμε καμιά από αυτές, ή ζητάω πολλά;

    • Marina Tonti

     Δυστυχώς φίλε είσαι πολύ αμόρφωτος για διάλογο… μαζί μου, παραιτούμαι…

   • Ο Ιπποκράτης, μάγος…

    Ωιμέ, το τερματήσαμε και για σήμερα. Κατακαημένε Ιπποκράτη…

    Οκ, άρα υποθέτω ότι το λές ξεκάθαρα πως πουλάς μαγικά μαντζούνια, έτσι;

    • Marina Tonti

     Αυτά που έχουμε δημοσιεύσει είναι καθαρά Αλχημιστικά θεραπευτικά, με μία γνώση που δεν έχει κανείς βοτανολόγος… ακόμα και να γνωρίζουν τι περιέχει δεν μπορούν να το αναδημιουργήσουν γιατί κάθε θεραπεία έχει κώδικα βασισμένο στα 4 στοιχεία… Οσον αφορά τα μαγικά σκευάσματα που θα αλλάζουν τις συχνότητες συνείδησης επηρεάζοντας δραστικά την αλλαγή της ζωής μας, αυτά θα ακολουθήσουν στην συνέχεια… και θα γίνουν ανάρπαστα, διότι θα είναι Αληθινά… Και μην τολμήσει κανείς να πει πως δεν είναι επιστημονικά… διότι οι μεγαλύτεροι εφευρέτες και επιστήμονες, ήταν Ροδόσταυροι…

 • John Smith

  Βασικά δεν ενδιαφέρομαι να τις βρω, καθώς τα ίδια ακριβώς τα έχω ακούσει από δεκάδες άλλους υπέρμαχους τέτοιων θεωριών, και οι «μελέτες» αυτές είτε έχουν ήδη αναιρεθεί είτε προέρχονται από «εναλλακτικούς» και άρα δεν είναι αξιόπιστες -παραδείγματα υπάρχουν και στο site. Ο μόνος λόγος που επιμένω να τις δώσετε είναι για να μην μείνει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι μας κοροϊδεύετε. Αν τώρα νομίζετε ότι το παιχνίδι τελείωσε, το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: ναι, τελείωσε και χάσατε. Πηγαίνετε να πείσετε το στενό σας κύκλο, αυτοί θα σας πιστέψουν.

  ΥΓ: Αν δεν σας κάνει κόπο, γράφτε τα σχόλιά σας φυσιολογικά. Τα αποσιωπητικά δύο και τρεις φορές μέσα στην ίδια πρόταση δεν κάνουν τα λεγόμενά σας να μοιάζουν πιο βαθυστόχαστα, απλά κουράζουν εμάς που τα διαβάζουμε.

 • 2xeria3podia

  Χαζομαρες.ο καρκινος συμφωνα με πολλες επιστημονικες ερευνες θεραπευεται αν ο ασθενης πιει την πρωτη περιοδο τσιγγανας λεχωνας.ολα τα αλλα περι χημειοθεραπειων ειναι αθλια ψεματα των φαρμακοβιομηχανιων κι εσεις που τα υποστηριζετε βαλτοι.

 • Marina Tonti

  Σε τι να μας καταγγείλουν άνθρωπέ μου… όταν υπάρχουν τόσες σοβαρές επιστημονικές μελέτες στις οποίες έχουμε βασιστεί για τις δημοσιεύσεις μας? Νομίζουν πως είμαστε ακόμα στο μεσαίωνα που καίνε μάγισσες διακατεχόμενοι από εβραιογενιτσαρική παιδεία, χωρίς ίχνος Ελληνικού Ιδεώδους και Σοφίας… Οι εποχές άλλαξαν… και ο μεσαίωνας βρίσκεται στο χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας…

  • John Smith

   «Όταν υπάρχουν τόσες σοβαρές επιστημονικές μελέτες»… τις οποίες δεν δείχνετε, αντιθέτως ζητάτε να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας προκειμένου να τον «ενημερώσετε» -ήτοι δεν θέλετε δημόσιο διάλογο για να μην φανεί η πραγματικότητα. Και όσο για το γιατί να σας καταγγείλουν, και μόνο τα σχόλιά σας εδώ, όπου καθυβρίζετε κάποιον που εξέφρασε αντίθετη άποψη χωρίς ούτε ένα σοβαρό στοιχείο υπέρ σας, νομίζω ότι είναι αρκετά.

  • Α νάτη και η Ρωμιοσύνη!

   Τις επιστημονικές μελέτες, θα μας τις δώσεις ή τις καταπνίγουν κι αυτές τα συμφέροντα των φαρμακευτικών;

   • John Smith

    Δεν είναι καν Ρωμιοσύνη. Αρχαία Ελλάδα και όπισθεν ολοταχώς, διότι εκεί σταμάτησε η επιστήμη, και από τότε δεν σημειώθηκε καμία πρόοδος. Μόνο κακές φαρμακευτικές, που σκοτώνουν τους πελάτες τους γιατί είναι κακές μουαχαχαχα (προφέρεται με φωνή τρελού επιστήμονα).

  • Rosa Eskenazy

   μαρινα κι εισαι επικινδυνος και τσαρλατανος. το καλο που σου θελω κοφτο

   • Marina Tonti

    Να το αποδείξεις πρώτα, ειδάλλως είσαι συκοφάντης…

    • John Smith

     …είπε αυτή που έχει προσβάλλει τους πάντες κατηγορώντας τους ως «συκοφάντες», «αμόρφωτους», «λιβελογράφους» και άλλα χαριτωμένα, χωρίς φυσικά ούτε μια απόδειξή πέρα από το «το λέω εγώ άρα έτσι είναι».

     Υποψιάζομαι ότι πρέπει το άρθρο να χτύπησε κάποιο νεύρο, αλλιώς δεν θα αντιδρούσατε τόσο, ούτε θα αφιερώνατε τόσο χρόνο για να προσβάλλετε τον καθένα σχολιαστή ξεχωριστά.

 • Marina Tonti

  Ναι γιατί κυκλοφορούν Νοθευμένα λάδια στην αγορά με σπορέλαια, χαμηλά σε θεραπευτική αξία… Αλλά μάλλον δεν διάβασες όλη την ανακοίνωσή μας, και ως συνήθως βιάζεστε να συκοφαντείτε… με ανήθικο τρόπο… Αντί να προσπαθήσετε να γίνετε εσείς χρήσιμοι στην κοινωνία σας, πετάτε πέτρες σε ανθρωπιστικά έργα…

  • ponterossa

   Αυτα τα νοθευμένα πίνετε εκεί στο λαχανόκηπο κ δεν ξέρετε τι λέτε μετά.. Παίζετε με τον ανθρώπινο πόνο κ μας αποκαλείτε ανήθικους κ συκοφάντες!Τσαρλατάνοι κ φιλόσοφοι της φακής!

  • Rosa Eskenazy

   γιατι επιμενεις; πες το «ψαχνω κοροιδα να μου σταζουν 75 ευρωπουλα για αθλια ματζουνια» και θα νιωσεις αμεσως καλυτερα.

 • Marina Tonti

  Διάβασε βρε αμόρφωτε, στο διαδίκτυο, το κάθε βότανο τι θεραπευτική αξία έχει, και με κοινή λογική κατάλαβε, πως όταν ενδυναμώνεται ο οργανισμός ολοκληρωμένα και ολιστικά, ενεργοποιείται η αυτοίαση… Μα τόσο πια μας λείπει η κοινή λογική? Δημοσιευμένες είναι οι επιστημονικές έρευνες, το τι θεραπεύεται και πως… Και ύστερα μετά που καταλάβεις, πέρασε από ΕΟΦ, το ελαιόλαδο, γιατί θεραπεύει τις καρδιακές παθήσεις… Τελικά ως Ελληνες είμαστε έξυπνος λαός, ή εξάγαμε τους εγκέφαλους, και έμειναν αρκετά ραδίκια στην χώρα?

 • Marina Tonti

  Ποια δουλειά μας χάλασε βρε συκοφάντη, την δωρεάν και εθελοντική? Δεν ντρέπεστε που από τον καναπέ σας, περιμένετε να σωθεί η χώρα… και όσοι αγωνίζονται, προωθώντας Ελληνική Παιδεία, και διασώζοντας ανθρώπους, τους πετάτε και πέτρες…

  • John Smith

   Πείτε μου τώρα ότι σοβαρά περιμένετε να σωθεί η χώρα επειδή όλοι θα αγοράζουν -τονίζω το αγοράζουν, οπότε μην μας παραμυθιάζετε ότι δήθεν είναι δωρεάν- τις «θεραπείες» σας… επίσης οι ύβρεις προς τους συνομιλητές το μόνο που αποδεικνύουν είναι το χαμηλό επίπεδό σας, οπότε μάλλον είστε λίγο ακατάλληλοι να μιλήσετε για ελληνική παιδεία.

   Αλήθεια, υπάρχει κάποια «ολιστική θεραπεία» για τα νεύρα; Γιατί αν υπάρχει θα πρέπει να τη δοκιμάσετε. Αν πάλι δεν υπάρχει, έχω ακούσει ότι το ξύδι κάνει καλό και είναι και φυσικό προϊόν.

  • Noucca Galaktotrofousa

   Αν ήταν δωρεάν η δουλειά σας, δεν θα πουλούσατε τα φάρμακα. Θα προτείνατε τις θεραπείες, θα υποδεικνύατε τα σκευάσματα εκείνα που είναι κατάλληλα κι ανόθευτα, αλλά δεν θα είχατε μαγαζί να τα πουλάτε μόνοι σας.
   Καταλαβαίνετε ότι κάνετε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορείτε τις φαρμακοβιομηχανίες; Βγάζετε μια διάγνωση και μετά ΠΟΥΛΑΤΕ την θεραπεία.

   • John Smith

    Τώρα γιατί της το λες αυτό; Μετά δεν θα μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.

   • Marina Tonti

    Ακουσε φίλε, έχουμε επιχείρηση για να βγάζουμε το επιζείν, ο Ροδόκηπος είναι ένα Ανιδιοτελές Οραμα Ψυχής, που στηρίζουμε… Δεν έχουμε σπόνσορες, ποιος θα πληρώσει τα έξοδα… Για αυτό δεν προχωράει η χώρα τελικά, λείπει δραστικά η νοημοσύνη… Και αυτοκτονούμε από την πολύ εξυπνάδα μας…

    Καταλαβαίνετε ότι κάνετε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορείτε τις φαρμακοβιομηχανίες; – Τι λες βρε βλάκα… Εχουμε φάρμακα χημικά, που κοστίζουν 35,000 ευρώ το χρόνο και καταστρέφουν το dna? (βλέπε stelara). Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι να μην βγάζει κανείς χρήματα, και να μην γίνεται κανένα έργο… Αυτός είναι ο χριστιανικός σας παράδεισος, να ζήσετε στον άλλο κόσμο και να αυτοκτονήσετε στη ζωή… Εμείς όμως είμαστε Ελληνες… αυτή είναι η διαφορά… και θέλουμε να κάνουμε την Επίγεια Ζωή Παράδεισο, και το χρήμα είναι χρήσιμο για ΕΡΓΑ… Αλλά που να τα καταλάβεις τώρα αυτά… Εσύ θεωρείς πως κλινικές, ακαδημίες, κοινότητες χτίζονται με αστρόσκονη, όχι με κεφάλαια…

 • Marina Tonti

  Γιατί δεν προσπαθείς… Εσύ φίλε πόσους ανθρώπους έχεις βοηθήσει στη ζωή σου, να σωθούν, και έχεις το θράσος να εκφέρεις και άποψη, χωρίς να γνωρίζεις για το Εργο μας? Μάθετε πρώτα, και μετά τοποθετείστε…

 • Marina Tonti

  Δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη χώρα και σωστή Ελληνική Παιδεία, να επεμβεί εισαγγελέας, στο χώρο της Υγείας για το πόσους δολοφονούν κάθε χρόνο οι Φαρμακοβιομηχανίες… Αρα λοιπόν, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, και το μόνο που μας σώζει όλους μας, είναι η προσωπική ενημέρωση και η Αληθινή Ελληνική Παιδεία… Ενημερωθείτε λοιπόν, το google είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη γνώσης, με πλήθος επιστημονικές αποδείξεις, τι θεραπεύει και πως, ανάμεσα σε πλήθος ψευδο-επιστημονικές μάρκετινγκ ανακοινώσεις των Φαρμακοβιομηχανιών. Η Σοφία αποκτιέται με πνευματική εργασία… και όχι με πιθηκισμό…

  • Μπλαμπλαμπλα Ελληνική παιδεία μπλαμπλαμπλα οι φαρμακοβιομηχανίες σκοτώνουν μπλαμπλαμπλα γκουγκλ (πόσο γέλιο πια με αυτά που λες)… τα ονόματα των γιατρών;;;

 • leon06010

  Για τη βλακεία δεν έχει τίποτα;

  • Marina Tonti

   Ελληνική Παιδεία!

   • leon06010

    Αν κρίνω από το πως απάντησες και το ύφος σου μαζί με τη γλώσσα σου, μάλλον δεν πιάνει ούτε η Ελληνική Παιδεία. Όχι σε σένα τουλάχιστον.

 • Marina Tonti

  Θάνος Επαχτίτης είσαι τόσο γελοία Αμόρφωτος, και εγκληματικά συκοφάντης, ή εξυπηρετείς συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών, και είσαι βαλτός? Μάλλον όμως πρέπει να είσαι πολύ παλιάνθρωπος, για να γράφεις τέτοιου είδους συκοφαντικά σχόλια, και να αποπροσανατολίζεις ανθρώπους να σωθούν… Το λιγότερο που μπορώ να πω για το άτομο σου, είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Για τους υπόλοιπους αναγνώστες που τυχόν διαβάζουν αυτές τις γελοιότητες, ενημερώνουμε, πως έχουν ήδη σωθεί από το Ροδόκηπο, χιλιάδες άτομα, από θεωρημένες ανίατες παθήσεις, και συνεχίζουμε… Εχουμε συνεργασία με πάρα πολλούς γιατρούς, που συμφωνούν απόλυτα με το Εργο μας, και ήδη έχουν θεραπευτεί αυτοί και οι συγγενείς τους από ανίατα, που ο χώρος της φαρμακοβιομηχανίας αδυνατούσε να βοηθήσει, και ειδικά όσον αφορά τον Καρκίνο, όλοι οι Αληθινοί Γιατροί, που μας έχουν ήδη ενημερώσει και για τα αποτελέσματα της θεραπείας, συμφωνούν απόλυτα μαζί μας… Οτι πληροφόρηση χρειάζεστε με αποδείξεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ροδόκηπο, και να μην πέφτετε θύματα, του κάθε ανίδεου ή παλιάνθρωπου, που έχει συμφέροντα να σας αποπροσανατολίσει. Θα σας δώσουμε και επώνυμα ονόματα γιατρών που έχουν ζητήσει συνεργασία μαζί μας, και συμφωνούν απόλυτα με το Εργο μας… – Μαρίνα Τόντη Πρόεδρος του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων http://www.ortf.eu

  • leon06010

   Απόδειξε εδώ και τώρα, δημόσια με ονόματα, φωτογραφίες και ΑΦΜ ποιοί σώθηκαν από το θαυματουργό ζουμ… σιρόπι σας.
   Αν δεν το κάνεις είσαι και συ γελοία Αμόρφωτη, και εγκληματικά συκοφάντις, ή εξυπηρετείς συμφέροντα απατεώνων, και είσαι βαλτή! (διατηρώ τη σύνταξή σου)

   • Μα είναι «χιλιάδες», πού να γράφει τώρα το Μαρινάκι…

    • Marina Tonti

     Πάνω από 25000 για να σας λυθεί η απορία…

     • Ok, περιμένουμε με αγωνία.

     • John Smith

      Ρώτα την επίσης αν τα πάνω από 1.862.500 ευρώ που έβγαλε -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της και την τιμή που χρεώνει τη «θεραπεία» της- την κατατάσσουν στα μεγάλα φαρμακευτικά καρτέλ, γιατί αν είναι έτσι τότε έχει δίκιο: υπάρχει τουλάχιστον μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία που πουλάει θεραπείες αμφιβόλου ποιότητας για να αυξήσει τα κέρδη της.

     • Marina Tonti

      Εχω δημοσιεύσει το μήνυμα του ανθρώπου που θεραπεύτηκε από εμάς, και το δημοσίευσε ο ίδιος, και δεν θέλετε να το εμφανίσετε… Αρα λοιπόν, είστε απατεώνες… και κρύβετε την γνώση πως θεραπεύουμε…

     • To ξέρεις, προφανώς, αφού είσαι τέτοια λάτρης του Google, πως μπορείς να το ποστάρεις και αλλού, σωστά;

      Αχα, ώστε έχουμε ΕΝΑ μήνυμα ανθρώπου που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ θεραπεύτηκε από εσάς;

     • John Smith

      Πριν αναφέρατε ότι θεραπεύσατε πάνω από 25.000, τώρα μας λέτε ότι έχετε «το μήνυμα του ανθρώπου που θεραπεύτηκε» -μόνο ένα να υποθέσω. Εγώ νόμιζα ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν καλοί στα μαθηματικά. Εσείς πάλι γιατί δεν είστε;

      Αλλά επειδή ο διάλογος έχει χάσει πλέον κάθε σοβαρότητα, λέω να διασκεδάσω λίγο. Το γεγονός ότι γράψατε «το μήνυμα του ανθρώπου που θεραπεύτηκε» και όχι «ένα μήνυμα από έναν από όσους θεραπεύτηκαν» ήταν σύμπτωση, ή παραδέχεστε ότι έχετε μόνο μια περίπτωση που «θεραπεύτηκε»;

      Όσο για το ποιος κρύβει «τη γνώση πως θεραπεύετε», είναι δεκάδες τα μηνύματα που σας ζητούν να δημοσιεύσετε τα περιστατικά «θεραπειών» σας, αλλά εσείς αρνείστε να το κάνετε. Πιστέψτε με, δεν χρειάζεται να κρύψουμε τίποτα. Μόνοι σας κρύβεστε. Γιατί άραγε; Μήπως έχει να κάνει με το ότι μας δουλεύετε;

     • Marina Tonti

      Υπάρχει ένας μόνο τρόπος να διαπιστώσεις αν θεραπεύουμε ή όχι… Να κάνει κάποιος την θεραπεία που προτείνουμε. Σήμερα διαπίστωσα, πως κάποιος που μας συκοφαντούσε πως δεν έχουμε θεραπεία για την Ηπατίτιδα, και έχει κάνει τα πάντα, και πως είμαστε απατεώνες, και ήθελε να του φέρω αποδείξεις ποιος θεραπεύτηκε, έκανε παραγγελία σε εμάς, να κάνει την θεραπεία… Μας κυνηγάτε, μας συκοφαντείτε, και πάλι ζητάτε στο τέλος την βοήθειά μας…

     • John Smith

      Δηλαδή χρειάζεται να πάθει κάποιος κακό για να σταματήσετε να εξαπατάτε τον κόσμο; Και ποιος είναι αυτός που έκανε όσα λέτε; Γιατί δε βγαίνει ο ίδιος να μας το πει; Θα πέσει η μύτη του; Ή μήπως πάλι λέτε ψέματα;

     • Marina Tonti

      Δεν πρόκειται κανένας ποτέ να πάθει κακό, γιατί όλες οι αγωγές είναι ακίνδυνες και φυσικές… ηλίθιε…

     • Marina Tonti

      Απατεώνες σαν και σένα δεν είμαστε… ‘Η μηπως είσαι τραγικά διανοητικά ανάπηρος… Αλλά ότι και να είσαι μακριά από εμένα… Διάλογος ΤΕΛΟΣ. Αρκετό χρόνο σου χάρισα… μπας και καταλάβεις, αλλά είναι στη φύση σου… η λαμογιά…

     • Marina Tonti

      Το έχω δημοσιεύσει και το σβήνουν… – George Chamilothoris Δεν ξερω αν ολα αυτα ισχυουν που γραφει ο ροδοκηπος ουτε θελω να διαφημισω ουτε εχω καποιο συμφερον να το κανω. Θα αναφερω μονο οτι εχω λευκη στα χερια εδω και 5 χρονια και πηρα την κηραλοιφη τους. Πραγματικα σε 2 μηνες μεσα εχει μειωθει κατα τα μισα και συνεχιζω την θεραπεια εως να εξαφανιστει εντελως. Ολοι οι γιατροι μου εδιναν αλοιφες οι οποιες ειχαν κορτιζονη μεσα και δεν ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασια. Δεν ειχα να χασω τιποτα και δοκιμασα. Αυτα απο προσωπικη μου εμπειρια. Ο καθενας μπορει να κανει οτι καταλαβαινει για την δικη του παθηση. Ας σεβαστουμε λοιπον και τις δυο πλευρες και ας διαλεξει ο ασθενης με δικη του ευθυνη

     • John Smith

      Κανείς δεν το σβήνει, εκεί που το γράψατε είναι. Μόνο που αυτό που γράψατε δεν είναι απόδειξη, είναι απλά ένα όνομα χωρίς κανένα στοιχείο που θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε το αν λέει αλήθεια, ή έστω αν υπάρχει.

      Αν είναι έτσι, να σας δώσω και εγώ μια τέτοια απόδειξη: «Είστε επικίνδυνοι τσαρλατάνοι, και θα έπρεπε να σας κλείσουν μέσα» – Γεράσιμος Σπανοδημήτρης.

     • Αποφάσισε αν είσαι ιδιοκτήτρια και δεν ξέρω γω τί άλλο αυτου του μορφώματος ή δεν έχεις κάποιο συμφέρον.

     • Θανος Επαχτιτης

      Ο γιατρος απο τη Πατρα γιατι εχει λουφαξει? Με το δολοφονο »δρ» Χαμερ, τι σχεσεις εχετε?

   • Marina Tonti

    Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα, και το ξέρεις πολύ καλά… Αρα ας τα αφήσουμε αυτά τα παιχνίδια…

    • Πω, πω, βολικό, ε;

     Εγώ θα πίστευα πως αν «πάνω από 25000» άτομα είχαν θεραπευτεί από καρκίνους με λαδάκια, τί στο διάτανο, το ένα πέμπτο από αυτούς δεν θα έβγαινε να το φωνάξει, και δεν θα συναινούσε στη δημοσίευση των ονομάτων τους; Και πολύ λίγους λέω, εννοείται…

     • Marina Tonti

      George Chamilothoris Δεν ξερω αν ολα αυτα ισχυουν που γραφει ο ροδοκηπος ουτε θελω να διαφημισω ουτε εχω καποιο συμφερον να το κανω. Θα αναφερω μονο οτι εχω λευκη στα χερια εδω και 5 χρονια και πηρα την κηραλοιφη τους. Πραγματικα σε 2 μηνες μεσα εχει μειωθει κατα τα μισα και συνεχιζω την θεραπεια εως να εξαφανιστει εντελως. Ολοι οι γιατροι μου εδιναν αλοιφες οι οποιες ειχαν κορτιζονη μεσα και δεν ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασια. Δεν ειχα να χασω τιποτα και δοκιμασα. Αυτα απο προσωπικη μου εμπειρια. Ο καθενας μπορει να κανει οτι καταλαβαινει για την δικη του παθηση. Ας σεβαστουμε λοιπον και τις δυο πλευρες και ας διαλεξει ο ασθενης με δικη του ευθυνη

     • Γιατί μιλάς για το Ροδόκηπο σε τρίτο πρόσωπο από τη στιγμή που είσαι «Co-Founder and President of «The Rosegarden of Philosophers» » και «Co-Founder and Owner» της Mystico? Πως δεν έχεις κάποιο συμφέρον να το κάνεις;

      Μπράβο, μας έφερες ένα (ατεκμηρίωτο) παράδειγμα θεραπείας. Δεν μπορώ να πω, αυτό τα εξηγεί όλα. Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, πληκτρολόγια, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ!!

    • leon06010

     Ναι, με ρούμπωσες τώρα. Κρύβεσαι πίσω από νομικίστικες σαχλαμάρες για να αποποιηθείς των ευθυνών σου. Εξ άλλου δε λέει πουθενά ότι είστε γιατροί ή δικηγόροι οπότε άκυρο το επιχειρηματούλι σου.

 • The Dutch

  Γιατί δεν γίνεται μια καταγγελία,ώστε να επέμβουν οι αρχές;!

 • Orfeas

  Όταν ημιμαθείς παριστάνουν τους αρθρογράφους, είναι προφανές ότι θα συρθούν σε παραλογισμούς – αν όχι σε ύποπτες προσπάθειες σπίλωσης και αποπροσανατολισμού.

  Αλήθεια λιβελογράφε, δεν γνωρίζεις ότι τα διάφορα σπορέλαια είναι τρόφιμα, οπότε δεν εμπίπτουν στην εποπτεία του ΕΟΦ; Γνωρίζεις μάλλον, αλλά η προσπάθεια κατασυκοφάντησης, λειτουργώντας ως εντεταλμένο όργανο των φαρμακοβιομηχανιών, σε απομακρύνει από το αυτονόητο.

  Το γεγονός ότι τα τρόφιμα είναι φάρμακα, αυτό το υποστήριξε ο Ιπποκράτης και επιβεβαιώνεται καθημερινά, για σένα όμως ημιμαθή παρωπιδιστή μάλλον αυτό είναι άγνωστο….

  Αγνοείς φυσικά ότι καρκινικά κύτταρα δημιουργούνται σε κάθε ηλικία και ότι ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει επιτυχώς ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

  Οπότε, αρκεί και μόνον η ενίσχυση και αποκατάσταση του ανοσοποιητικού για να αυτοϊαθεί ο οργανισμός και να μην έχει ανάγκη από τα χημικά σκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών, αλλά περί αυτού ΟΥΔΕΝ ελεεινέ συκοφάντη!

  Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ φαύλε παραποιητή, το μόνο που κάνει είναι να υπενθυμίζει τα από αιώνων γνωστά – τα οποία καθημερινά οι πραγματικοί και άδολοι επιστήμονες αποδεικνύουν – αλλά δεν συμφέρουν στα απάνθρωπα συμφέροντα και στα μίσθαρνα όργανά τους.

  ΑΙΣΧΟΣ….

  • Θανος Επαχτιτης

   Ναι Ορφεα μου, μπορεις να λες οτι θες κρυμμενος πισω απο ενα λογαριασμο του Disqus που δημιουργηθηκε σημερα με μοναδικο σκοπο αυτο το σχολιο.

 • Σκέψου απλά ότι έχω συναδέλφους νοσηλευτές, και κάποιοι από αυτούς, χρησιμοποιούν ομοιοπαθητικα σκευάσματα…

  Αν άτομα, που είναι υπεύθυνα για την προαγωγή υγείας των ασθενών, ακολουθούν παρόμοιες θεραπευτικές οδηγίες, που έχουν τελειώσει ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο, πόσο μάλλον οι όσοι έχουν άγνοια…