Ποιοι είμαστε
Αρχική Γιατί δεν πρέπει να διαβάσετε αυτό που έγραψε ο Κίανου Ριβς.HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί δεν πρέπει να διαβάσετε αυτό που έγραψε ο Κίανου Ριβς.

6 Οκτ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες μέρες που είχαμε ασχοληθεί με τον Κίανου Ριβς και μπορείτε να δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

Οχι δεν το είπε ο Κίανου Ριβς.. «Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός κόσμου όπου οι άντρες ντύνουν τις γυναίκες τους σαν πόρνες…. »

Οπως και τότε έτσι και τώρα, κυκλοφορεί και πάλι μια φωτογραφία του με ένα υποτιθέμενο γραπτό του.

ribs

Το είδαμε στο makeleio.gr, newsone.gr, tonwtiko.com

Συγκλονιστικός για ακόμη μια φορά – Πρέπει να διαβάσετε τι έγραψε ο Κιάνου Ριβς για αυτή τη φωτογραφία του! (ΦΩΤΟ)

ribs

Ο βραβευμένος ηθοποιός δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας τα ακόλουθα ως περιγραφή:

ribs-1

Έγραψε:

«Βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου; Βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους και δεν δίνουν προσοχή σε τίποτα άλλο.

Κάποιες φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι με την καθημερινή μας ζωή που ξεχνάμε να κλέψουμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής. Είναι σαν να είμαστε ζόμπι.

Κοιτάξτε ψηλά και απομακρύνετε τα κινητά τηλέφωνα από τα αυτιά σας.

 Καλημερίστε ανθρώπους που συναντάτε στο δρόμο και, γιατί όχι, δώστε μια ζεστή αγκαλιά σε όσους μοιάζουν στεναχωρημένοι. Βοηθήστε κάποιον.

Θα πρέπει να ζείτε την κάθε σας ημέρα, σαν να είναι η τελευταία.

Αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για μένα, είναι ότι πριν από μερικά χρόνια υπέφερα από κατάθλιψη. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν. Έπρεπε να το ξεπεράσω μόνος μου. Ο άνθρωπος που με κρατούσε μακριά από την ευτυχία μου ήμουν μόνο ΕΓΩ.

Κάθε μέρα είναι πολύτιμη οπότε ας την αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Η αυριανή μέρα δεν είναι εγγυημένη, για αυτό ζήστε το σήμερα! Ελπίζω να μοιραστείτε αυτά τα λόγια και να διαδώσετε έτσι την αγάπη».

Δώστε έμφαση στο σήμερα και ποτέ μην ξεχνάτε να ζείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι το παρόν και ξοδεύουν τη ζωή τους σε πράγματα που τελικά δεν έχουν καμία σημασία.

Η συνταγή λοιπόν στο κόσμο του διαδικτύου είναι γνωστή, παίρνεις μία φωτογραφία διασήμου και του φυτεύεις λόγια που δεν είπε ποτέ, έτσι, γιατί μπορείς.

Η φωτογραφία αυτή με τα υποτιθέμενα λόγια του Κίανου Ριβς είχε κυκλοφορήσει και το 2015 σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, κάποιες από αυτές όταν κατάλαβαν ότι η φωτογραφία δεν ανέβηκε από τον ίδιο τον Κίανου Ριβς αλλά από κάποιο ανεπίσημο λογαριασμό που χρησιμοποιεί το όνομά του στο facebook, έδειξαν αντανακλαστικά και ενημέρωσαν το άρθρο τους.

Παράδειγμα η Collective Evolution.

Aυτό βέβαια δεν πτοεί καθόλου τις εγχώριες ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του με λόγια που ποτέ δεν είπε. Τα κλικς και οι κοινοποιήσεις του κοινού είναι το ζητούμενο και αν κρίνουμε από το τρόπο που οι χρήστες χειρίζονται το διαδίκτυο, αυτά είναι δεδομένα και χαρίζονται απλόχερα.

Ο Κίανου Ριβς δεν χρησιμοποιεί τα social media.

http://www.whoaisnotme.net/articles/2016_0311_kea.htm

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής