Ο πόνος που αντέχει μια γυναίκα κατά τον τοκετό. (Φωτό που κυκλοφορεί στο facebook)

In Άλλα θέματα, Διάφορα θέματα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

Στον εικονικό κόσμο του facebook κυκλοφορεί μία φωτογραφία με έναν παράλογο ισχυρισμό.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

 

Οι πιο προσεκτικοί θα έχετε ήδη καταλάβει το παράλογο του πράγματος στον ισχυρισμό της φωτογραφίας, αν ένα ανθρώπινο σώμα αντέχει 45 del πόνου, τότε η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος αλλά εξωγήινος.

Βέβαια ο ισχυρισμός πατάει επάνω στους πόνους που νιώθει η γυναίκα κατά τη διάρκεια του τοκετού και που σίγουρα δεν είναι ευχάριστοι, η φωτό με αυτό τον ισχυρισμό χτυπάει ευαίσθητες χορδές, τα like και οι κοινοποιήσεις θα χαριστούν απλόχερα.

Αλλά σας έχω νέα, μία φωτογραφία για τους άντρες, να απαντάτε κάθε φορά που θα βλέπετε αυτή την φωτογραφία ή κάποια φίλη σας θα  αναφέρει τον ανυπόστατο ισχυρισμό των 57 del. Στον ανυπόστατο αυτό ισχυρισμό, λοιπόν, μπορείτε να απαντάτε με τον εξής ανυπόστατο ισχυρισμό.

Ο πόνος που αντέχουμε από κλωτσιά στα γεννητικά όργανα φτάνει τα 9000 del που ισοδυναμεί με το πόνο 160 τοκετών ταυτόχρονα ή το σπάσιμο 3200 οστών.

the-pain-scale

 

Στη πραγματικότητα δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης πόνου del, κάπου στο 1950 είχε προταθεί σαν μονάδα μέτρησης το dol αλλά  η ιδέα αυτή δεν προχώρησε. Ο πόνος είναι κάτι το υποκειμενικό, τον ίδιο πόνο που κάποιος μπορεί να τον βαθμολογήσει με 5, σε μία κλίμακα από το 1 εως το 10, κάποιος άλλος μπορεί να τον βαθμολογήσει με 3 ή με 8 ανάλογα με την αντοχή του στο πόνο. Ακόμα και στη γέννα δεν βιώνουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο πόνο, παράγοντες όπως το μέγεθος και η θέση του μωρού παίζουν ρόλο σε αυτό.

http://www.snopes.com/getting-hit-in-the-testicles-doesnt-measure-9000-del-units-of-pain/

http://factsfromfiction.blogspot.gr/2012/05/human-body-handles-45-dels-units-of.html

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Vlasis Petrakos

    Πόση ώρα κρατάει ο πόνος της γυναίκας και πόσους μήνες όμως και πόσο μια κλωτσιά στα αρχίδια βρε εξυπνάκια,που μπαίνεις στον κόπο για τέτοια ανάλυση….Τίποτα….Πρέπει να γαμήσεις επειγόντως.Επειγόντως όμως.