Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο πόνος που αντέχει μια γυναίκα κατά τον τοκετό. (Φωτό που κυκλοφορεί στο facebook)ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο πόνος που αντέχει μια γυναίκα κατά τον τοκετό. (Φωτό που κυκλοφορεί στο facebook)

7 Οκτ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Στον εικονικό κόσμο του facebook κυκλοφορεί μία φωτογραφία με έναν παράλογο ισχυρισμό.

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

 

Οι πιο προσεκτικοί θα έχετε ήδη καταλάβει το παράλογο του πράγματος στον ισχυρισμό της φωτογραφίας, αν ένα ανθρώπινο σώμα αντέχει 45 del πόνου, τότε η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος αλλά εξωγήινος.

Βέβαια ο ισχυρισμός πατάει επάνω στους πόνους που νιώθει η γυναίκα κατά τη διάρκεια του τοκετού και που σίγουρα δεν είναι ευχάριστοι, η φωτό με αυτό τον ισχυρισμό χτυπάει ευαίσθητες χορδές, τα like και οι κοινοποιήσεις θα χαριστούν απλόχερα.

Αλλά σας έχω νέα, μία φωτογραφία για τους άντρες, να απαντάτε κάθε φορά που θα βλέπετε αυτή την φωτογραφία ή κάποια φίλη σας θα  αναφέρει τον ανυπόστατο ισχυρισμό των 57 del. Στον ανυπόστατο αυτό ισχυρισμό, λοιπόν, μπορείτε να απαντάτε με τον εξής ανυπόστατο ισχυρισμό.

Ο πόνος που αντέχουμε από κλωτσιά στα γεννητικά όργανα φτάνει τα 9000 del που ισοδυναμεί με το πόνο 160 τοκετών ταυτόχρονα ή το σπάσιμο 3200 οστών.

the-pain-scale

 

Στη πραγματικότητα δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης πόνου del, κάπου στο 1950 είχε προταθεί σαν μονάδα μέτρησης το dol αλλά  η ιδέα αυτή δεν προχώρησε. Ο πόνος είναι κάτι το υποκειμενικό, τον ίδιο πόνο που κάποιος μπορεί να τον βαθμολογήσει με 5, σε μία κλίμακα από το 1 εως το 10, κάποιος άλλος μπορεί να τον βαθμολογήσει με 3 ή με 8 ανάλογα με την αντοχή του στο πόνο. Ακόμα και στη γέννα δεν βιώνουν όλες οι γυναίκες τον ίδιο πόνο, παράγοντες όπως το μέγεθος και η θέση του μωρού παίζουν ρόλο σε αυτό.

http://www.snopes.com/getting-hit-in-the-testicles-doesnt-measure-9000-del-units-of-pain/

http://factsfromfiction.blogspot.gr/2012/05/human-body-handles-45-dels-units-of.html

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής