Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων Pt. 2: Το άλλο μονοπάτι προς την οδό της αιωνίου αναπαύσεως

173

Ήταν πριν λίγες ημέρες που ασχοληθήκαμε με το Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, μια αυτοαποκαλούμενη, μυστικιστική »εταιρία» που μεταξύ άλλων, θεραπεύει τον καρκίνο με μόλις 75 ευρώ. Εκτός από τα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας μαντζούνια τους, μάθαμε πως είναι θιασώτες της Νέας Γερμανικής Ιατρικής, του »σκιτζή»  »γιατρού»  Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer).

Ολιστική Φυσική Θεραπεία για τον Καρκίνο, ή το μονοπάτι προς την οδό της αιωνίου αναπαύσεως;

Ο Ροδόκηπος πουλά τις θεραπείες του μέσω του καταστήματος που έχει στη Θεσσαλονίκη και διαδικτυακά μέσω eshop. Συνολικά, διαθέτει 3 ιστοσελίδες, με την μια από αυτές, να εξυμνεί την ιατρική του Δρ. Χάμερ.

2 Καναβέλαια (250ml), το Βερυκοκέλαιο (250ml), το Λινέλαιο (250ml), το Γαϊδουράγκαθο (250ml), το Μαύρο Κύμινο (50ml), και την πολυβιταμίνη Neurozan, είναι υπέραρκετα για να σωθείτε! Για ποιο λόγο μια τόσο απλή και αποτελεσματική θεραπεία, δεν είναι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Πολύ απλά επειδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Αυτοί που τα εμπορεύονται, δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια μελέτη που να στηρίζει τον ισχυρισμό.

Στα ανωτέρω, προσθέστε μια πρέζα Νέας Γερμανικής Ιατρικής του Χάμερ και το αποτέλεσμα, δηλαδή η μετάβαση στην οδό της αιωνίου αναπαύσεως, είναι εγγυημένο…

 

https://archive.is/jS6gm

Ο Δρ. Ryke Geerd Hammer αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση θεραπευτή διότι απολαμβάνει παγκοσμίου φήμης με τα κατορθώματά του. Είναι ο εφευρέτης της Νεας Γερμανικής Ιατρικής. Ισχυρίζεται πως η συμβατική αντιμετώπιση του καρκίνου, είναι μέρος μιας σιωνιστικής συνομωσίας για την εξολόθρευση των μη εβραϊκών πληθυσμών! Εκτός από οπαδός ναζιστικών αντιλήψεων, υποστηρίζει πως οι Εβραίοι, δε παθαίνουν από καρκίνο. Το πόσο αστείος είναι αυτός ο ισχυρισμός, το αποδείξαμε με το άρθρο: »Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;».

Ο Hammer έγινε γνωστός για την εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του καρκίνου που λανσάρισε ο ίδιος και κατατάχθηκε στον χώρο της ψευδοιατρικής.Το 1986 ανακλήθηκε η άδεια του να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα όμως ο ίδιος συνέχισε να ασκεί το επάγγελμα.Φυλακίστηκε για απάτη και παράνομη εξάσκηση επαγγέλματος.Το 2007 οι Ισπανοί γιατροί τον καθιστούν υπεύθυνο για δεκάδες θανάτους οι οποίοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν,ο  Dr Ryke Geerd Hammer ζούσε στην Ισπανία εκείνη την περίοδο.

Έγινε παγκοσμίως γνωστός το 1995 με την υπόθεση της 6χρονης τότε Olivia Pilhar από την Αυστρία η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο και οι γονείς της φοβούμενοι τις συμβατικές μεθόδους ιατρικής κατέφυγαν στον Dr Ryke Geerd Hammer.

Καταρρίπτεται.Ο Δρ.Χάμερ “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ”…Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!

Όμως αντί η μικρή να καλυτερεύει,παρά τα τεράστια χρηματικά ποσά που ζητούσε ο Dr Ryke Geerd Hammer από τους γονείς της η υγεία της χειροτέρευε και ο όγκος είχε μεγαλώσει επικίνδυνα, η ζωή της μικρής τέθηκε σε άμεσο  κίνδυνο καθώς είχε γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιακής κοιλότητας και πίεζε τους πνεύμονες.

Με παρέμβαση της Αυστριακής κυβέρνησης και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονέων της μικρής οι οποίοι επέμεναν στη θεραπεία του Dr Ryke Geerd Hammer, η μικρή μεταφέρθηκε ξανά την Αυστρία όπου οι κανονικοί γιατροί με τις συμβατικές μεθόδους κατάφεραν να σώσουν την ζωή της μικρής και να την θεραπεύσουν παρά το μικρό ποσοστό,μόλις 10%,που έδιναν για να ζήσει η μικρή και αυτό εξαιτίας της εναλλακτικής θεραπείας του Dr Ryke Geerd Hammer.

Δείτε την περίπτωση της Olivia Pilhar στο παρακάτω σύνδεσμο μαζί με άλλους ασθενείς οι οποίοι δεν επέζησαν από τις εναλλακτικές μεθόδους του Dr Ryke Geerd Hammer

http://www.psiram.com/en/index.php/Victims_of_New_Medicine

149 περιπτώσεις θανάτων έχουν γίνει γνωστές και συνδέονται με τον Dr Ryke Geerd Hammer όπως φαίνεται και στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.ariplex.com/ama/ama_ham2.htm

Οι γονείς της μικρής τιμωρήθηκαν με ποινή 8 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

http://www.independent.co.uk/news/world/parents-on-trial-for-cancer-treatment-refusal-1357672.html

Η ιατρική του Χάμερ έχει χαρακτηριστεί αναποτελεσματική και δυνητικά επικίνδυνη. Ο ισχυρισμός πως ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα ψυχολογικού τραύματος δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική βάση.

http://assets.krebsliga.ch/downloads/01_02_hamer_e_neu.pdf

https://www.sciencebasedmedicine.org/another-cancer-tragedy-in-the-making/

Και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος. Σύμφωνα με το Χάμερ, ο καρκίνος είναι μια Εβραιοσιωνιστική συνωμοσία. Η χημειοθεραπέια είναι ανακάλυψη των Εβραίων για να εξοντωθούν όλοι οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί. Ο ίδιος ο Χάμερ μάλιστα, υποστηρίζει πως οι Εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο! Η διαπίστωση του Χάμερ προκάλεσε γέλια ακόμη και στους πιο στρατευμένους αντισημίτες.

terranovaincognita.gr/single-post/2016/04/30/Η-μπούρδα-της-εβδομάδας-Pt2-Γιατί-οι-Εβραίοι-δεν-έχουν-καρκίνο

Από τα ανωτέρω προκύπτει πως οι »θεραπείες» που προβάλλονται μέσω του Ροδόκηπου και λοιπών »πεφωτισμένων» συμπολιτών μας, είναι όχι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά και δυνητικά επικίνδυνες.

Σε κάθε περίπτωση, να συμβουλεύεστε το γιατρό σας.

Ακολουθεί γνήσιο Ροδοσταυρικό παραλήρημα από τη Μαρίνα Τόντη και τον Ορφέα. Είναι ξεκάθαρο πως και οι 2 διακατέχονται από γνήσιο αρχαιοελληνικό πνεύμα και παιδεία. Το εργαστήριο κατασκευής »θεραπευτικών» ελαίων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κηροπλαστείο πολυτελείας που ασχολείται με την αρωματοθεραπεία. Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας εργαστηρίου της τοπικής Περιφέρειας, πρόκειται επαγγελματικό εργαστήριο αρωμάτων, παρασκευασμάτων καλλωπισμού και κεριών με την επωνυμία «ΤΟΝΤΗ ΜΑΡΙΝΑ». Πως προέκυψαν οι θεραπείες του καρκίνου, παραμένει άγνωστο…

4

 • X-mind

  Βασικά εσύ είσαι αυτή που πρέπει να μας αποδείξεις πως οι θεραπείες σου δουλεύουν; Που είναι οι επιστημονικές έρευνες και δημοσιεύσεις; Που είναι τα πειράματα που κάνατε;

 • Θανος Επαχτιτης

  Βαλε και λιγο νεφτι και θα βγαλεις μαλλια και στις πατουσες…

 • paraxenos

  Με όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι χάνουμε την ουσία. Απευθύνομαι στην κυρία που εκπροσωπεί την εταιρία Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ως εξής: Προσωπικά, έχω όλη την καλή θέληση να σας πιστέψω και νομίζω ότι σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να διαψεύσετε όλα τα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν εδώ. Προσπερνώ τα περί εβραϊκής συνομωσίας κλπ και εύχομαι όντως να έχετε ανακαλύψει τη θεραπεία κατά του καρκίνου. Παρακαλώ λοιπόν να μου αναφέρετε τα εξής:
  1. Ποιες μορφές καρκίνου έχετε θεραπεύσει και με ποια μέθοδο – σκευάσματα
  2. Τρία υπαρκτά πρόσωπα που έχουν θεραπευτεί από τις μεθόδους σας, προκειμένου να διασταυρώσουμε την αξιοπιστία των όσων αναφέρετε.
  3. Εάν – στο πλαίσιο της αγωγής που προτείνετε – ενθαρρύνετε τα άτομα να απέχουν από τη συμβατική ιατρική.
  4. Με ποιο επιστημονικό – επαγγελματικό υπόβαθρο προτείνετε θεραπείες κατά του καρκίνου
  Ελπίζω να μου απαντήσετε σαφώς και εξειδικευμένα στα ερωτήματά μου και παρακαλώ να μην με παραπέμψετε αορίστως σε θεωρίες κλπ.

  • Φελέκι

   Δεν πήρες ακόμα απάντηση; Ξαφνιάζομαι :p

   • Marina Tonti

    Αφού είστε παιδάκια δημοτικού, πως να καταλάβετε διαλόγους πανεπιστημίου?

  • Marina Tonti

   Πόσες φορές πρέπει να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια, οταν έχει ήδη απαντηθεί? Οποιος θέλει ας πάρει τηλεφωνο να ενημερωθεί…Διάβασε την αγωγή πάρε το καθε βοτανάκι τι θεραπευτικές αξίες έχει… Βάλε λίγο κοινή λογική… Στρώνουμε και αποτοξινώνουμε τον οργανισμό σταματάμε την καρκινογένεση και χτυπάμε τα καρκινικά κύτταρα με φυσικό και ακίνδυνο τρόπο… Δεν το καταλαβαίνετε πραγματικά ή με δουλεύετε? Είναι δυνατόν να ρωτάτε αν θεραπεύεται ο κόσμος? Μα είναι δυνατόν να μην θεραπευτεί με αυτό τον τρόπο? Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην με δουλεύετε πως δεν καταλαβαίνετε… Αλλού αυτά… Σας είπα ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν τρώει κουτόχορτο… Θεραπείες για τον καρκίνο υπήρχαν πάντα, και όντως υπάρχει ένα σιωνιστικό λόμπι που εκμεταλλεύεται τον κόσμο και κυνηγαει τις φυσικές θεραπείες… Πάμε να σώσουμε τον κόσμο και εσείς επιτίθεστε, να καταλάβετε τι άνθρωποι είστε. http://www.ortf.eu/p.Olistiki-Fysiki-THerapeia-gia-ton-Karkino.847584.html

   • paraxenos

    ΟΚ, με καλύψατε απόλυτα και όχι μόνο στα τέσσερα ερωτήματα που έθεσα αλλά και σε ένα πέμπτο που δεν διατύπωσα. Ο νοών νοείτω! Case closed!

    • Marina Tonti

     1. Για όλες τις περιπτώσεις υπάρχει θεραπεία, ανάλογα την περίπτωση κυμαίνεται και ο χρόνος θεραπείας… Σύνηθες χρόνος 1-3 μήνες. Για την λευχαιμία δεν μπορούμε ακόμα να πάρουμε θέση, γιατί χρειαζόμαστε περαιτέρω έρευνα… Σε κάποιες περιπτώσεις ειδικά, όταν ψάχνουν για δότη, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αγωγή μας, γιατί χρειάζεται να έχουν πεσμένο ανοσοποιητικό για να δεχτεί το μόσχευμα… Αρα λοιπόν η κάθε περίπτωση χρίζει ειδικής προσέγγισης, και ειδικά όταν παράλληλα υπάρχουν και άλλα θέματα υγείας, πράγμα που δεν καλύπτει η νοοτροπία της ειδίκευσης της κλασσικής ιατρικής.
     2. Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα το γνωρίζεις πολύ καλά, και ακόμα και αν δημοσίευα ονόματα πάλι θα λέγατε πως είναι ψέματα. (Κάποιος άλλος δημοσίευσε οτι θεραπεύτηκε, και είπατε πως ήμουν εγώ, που το έγραψα, και ήταν ψέμα.) Πρόσφατα έκαναν παραγγελία και από το Υπουργείο Εξωτερικών. Λέτε όλοι αυτοί να είναι αφελείς, ή αν δεν θεραπευτούν δεν θα μας καταγγείλουν.
     3. Ενημερώνουμε πως η χημειοθεραπεία δημιουργεί μεγαλύτερη καρκινογένεση και υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που το αποδεικνύουν. Την ευθύνη όμως την παίρνει καθαρά ο ασθενής, εφόσον ενημερωθεί πρώτα σωστά. Είμαστε απολύτως εναντίον της χημειοθεραπείας, αλλά αν το επιλέξει ο ασθενής, να κάνει χημειοθεραπεία, τότε η αγωγή θα θεραπεύσει και από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Ενημερώνουμε άπαντες πως τα χημικά φάρμακα δημιουργούν μέγιστα προβλήματα, και όσο το δυνατόν να απέχουν και να βρίσκουν φυσικές λύσεις. Δεν τα έχουμε λύσει όλα, αλλά έχουμε θεραπείες απόλυτες χωρίς κανένα χημικό φάρμακο, σε ότι έχουμε δημοσιεύσει.
     4. Του Παν-επιστήμονα, όπως αποτελείται η Ομάδα μας, με πτυχία επιστημόνων, (φυσικής και χημείας) και γνώση που δεν υπάρχει στο ψευδο-ακαδημαϊκό περιβάλλον, μια και λείπει η γνώση τι είναι ο Ανθρωπος και πως θεραπεύεται ολιστικά… Υπάρχουν προσπάθειες από κάποιες ακαδημίες παγκόσμια να προσεγγίσουν την Αλχημεία και την Βοτανοθεραπεία, αλλά δεν υπάρχει η Γνώση της Ελληνικής Μυητικής… όμως επειδή η Γνώση πλέον είναι ανοιχτή ευχόμαστε όλο και περισσότεροι Επιστήμονες, να μορθώνονται ολιστικά και ολοκληρωμένα.

     Υ.Γ. Για πέσμου, ο Ιπποκράτης που είναι ο πατέρας της Ιατρικής, που σπούδασε? Ηταν κλασσικός γιατρός, συνεργάτης της Φαρμακευτικής Μαφίας? Δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι παίζετε ε? Καιρός να το ερευνήσετε…

     Ο νοών νοείτω! Case closed!

     • X-mind

      1.Ας δεχτούμε ότι είναι δύσκολο να καταγράψετε όλες εκείνες τις ασθένειες που ισχυρίζεστε ότι μπορείτε να θεραπεύσετε. Παρακάτω…
      2.Αποφεύγετε να κοινοποιήσετε, ονόματα και στοιχεία. Δεν σας καλύπτει κανένα ιατρικό απόρρητο, γιατί το κάνετε. Λέτε ότι έκαναν παραγγελία από το υπουργείο Εξωτερικών. Έστω ότι αυτό ισχύει (και ας θεωρήσουμε πως η παραγγελία έγινε για θεραπευτικό σκοπό και όχι επειδή τα προιόντα σας είναι προιόντα καλλωπισμού ή αρώματος βάση της παραπάνω αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο σας) γιατί δεν αναρτάτε το αντίστοιχο συνημμένο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σας; Το υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι καφενείο της γειτονιάς. Υπάρχουν έγγραφα πρωτόκολλα, υπογραφές, σφραγίδες. Που είναι αυτά;
      3. Ισχυρίζεστε πως η χημειοθεραπεία δημιουργεί μεγαλύτερη καρκινογένεση. Θα σας απαντούσα αλλά θα μου προτείνετε να το ψάξω στο διαδίκτυο. Θα ζητήσω από εσάς την επιστημονική έρευνα από πιστοποιημένο περιοδικό ( το link έστω ) που το αποδεικνυει.
      4. Το δικό σας πιστοποιητικό που είναι ως αναγνωρισμένη επιστήμονας, μιας και έχετε το ονοματεπώνυμο σας στη φόρα να μας πιστοποιησετε την τεχνογνωσία και την κατάρτιση σας.

      Υ.γ. Ο Ηρόδοτος, ο πατέρας της ιστορίας που σπούδασε; Ο Λεωνίδας, σε ποια στρατιωτική σχολή; Η σαπφώ; Ο Ομηρος;; Επιχείρημα είναι αυτό; Συγκρίνετε 2 διαφορετικές κοινωνικές δομές, και τα ελατώματα της μίας (αρχαία εποχή) τα μεταθέτετε στην άλλη ως τρόποι βελτιωσης της κοινωνικής δομής αυτής (συγχρονη εποχή).

  • Marina Tonti

   paraxenos Με όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι χάνουμε την ουσία. Απευθύνομαι στην κυρία που εκπροσωπεί την εταιρία Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ως εξής: Προσωπικά, έχω όλη την καλή θέληση να σας πιστέψω – Κατίνες είστε εσείς που τα χώνετε χωρίς να γνωρίζετε ποιον έχετε απέναντι, και ποιο είναι το Κοινωφελές του Εργο… Αυτό και μόνο τα λέει όλα… Από ζηλοφθονία, μικρανθρωπιά, κτηνωδία, η γνωστή τακτική, να σταυρώνουμε όποια διάνοια εμφανίζεται στον τόπο μας, για να κρύψουμε την ανικανότητά, και την ανηθικότητά μας… Αυτή είναι η εβραιοχριστιανική παιδεία… Μας απέκρυψε την Ελληνική Γνώση, μας έφερε τον Μεσαίωνα, και έκανε τους Ελληνες ηλίθιους και κυνηγούς, της Αυτόχθονης Ελληνικής Κληρονομιάς… Για δείτε, πως αφορίζουν στις εκλησίες τους, την Ελληνική Φιλοσοφία, την Επιστήμη, την Παράδοσή μας? Τι περιμένατε, από τα εβραϊκά σχολεία, που φοιτήσαμε, να βγούμε Ελληνες? Ξέρετε τι σημαίνει Ελληνας? Είμαι σίγουρη πως όχι. Νομίζετε πως είναι ακόμα μία Εθνότητα, μόνο που ο Γκαίτε είπε πως είμαστε ο Νους και η Καρδιά, της Οικουμένης… Γιατί το είπε ο Ανθρωπος? Φυσικά και δεν γνωρίζετε, γιατί αν γνωρίζατε, δεν θα είχατε, ούτε αυτό το αμόρφωτο επίπεδο, ούτε θα κυνηγούσατε ευεργέτες της χώρας. Να μην πιστέψεις τίποτα… Στον Ροδόκηπο, δεν είμαστε πιστοί, είμαστε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. Και ότι έχουμε δημιουργήσει αποδυκνείεται στην πράξη… Δεν θα κάτσω όμως να σου εξηγήσω, γιατί το θεραπευτικό μείγμα, που κάναμε για την σκλήρυνση κατά πλάκας λειτουργεί ή για τον έρπη ζωστήρα, γιατί αυτή είναι η πνευματική μας ιδιοκτησία, και την προστατεύουμε, να μην πέσει σε λάθος χέρια… Οποιος θέλει να κάνει θαύματα όπως εμείς, ας πάει να μελετήσει τα βότανα, αλχημεία και μαγεία, και μετά θα μπορεί να γίνει και αυτός θαυματοποιός, με φυσική επιστήμη, γιατί εκεί μας κατάντησαν, μοιάζει σαν θαύμα η φυσική θεραπεία… Για μελετήστε πότε κυνήγησαν τις φυσικές θεραπείες και γιατί, και ποιοι ήταν αυτοί, και μετά θα καταλάβετε, πως είστε σε λάθος στρατόπεδο, είστε με τους πραγματικούς αγύρτες που δολοφονούν κόσμο με τα εγκλήματά τους… Και πάλι είπαμε δεν τα ακυρώνουμε όλα, ούτε λαμπρούς επιστήμονες γιατρούς, δεν είναι όλοι στυγνοί επιχειρηματίες… Υπάρχουν και άνθρωποι, και παλεύουν να σώσουν τον συνάνθρωπό τους… ΟΜΩΣ, πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθούν παγκόσμια, όλα τα χημικά φάρμακα, και να αντικατασταθούν με φυσικές και αληθινές θεραπείες, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ανθρωπότητα… Τα χημικά τους εγκλήματα απλώνονται, και η απληστία τους, έχει απλώσει μέγιστες οδύνες σε εκατομμύρια κόσμο… Αν δεν τα ξέρεις, ψάξε και θα βρεις τις αποδείξεις, και μην πιστεύεις τίποτα, ποτέ, αν δεν το ερευνήσεις, πρώτα ο ίδιος… Αυτή είναι η Φιλοσοφία μας… και είναι Ελληνική…

   • X-mind

    Αυτοαποκαλείστε διάννοια βλέπω. Μα τι σεμνότης…

 • John Smith
 • Dean Cotton

  Μα τι καθεστε και συζητατε κυριοι διαχειριστες του σαιτ; Δε βλεπετε οτι η κυρια χριζει ψυχιατρικής φροντιδας;

  • leon06010

   Μπα, τα απορρίπτει κάτι τέτοια διαβολικά. Λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας και ένας μεταξωτός ζουρλομανδύας είναι ταμάμ για τη μαντάμ.

  • Marina Tonti

   Σώπα ρε λαμόγιο, και εσύ εισαι ψυχίατρος που κρίνεις? Συνάδελφος δηλαδή? Πως το πάθατε αγαπητέ, εχετε καιρό?

 • Marina Tonti

  Σε καλόβουλους ανθρώπους απαντάμε πολιτισμένα… σε κακόβουλους, και κακοήθεις απαντάμε στην γλώσσα τους… Και αυτός είναι κανόνας όλων των νοημόνων όντων…

  • John Smith

   Εμείς πάλι απαντάμε πολιτισμένα και σε κακόβουλους και κακοήθεις -σε εσάς καλή ώρα. Άρα είμαστε καλύτεροί σας. Καταλαβαίνετε γιατί σας λέω ότι με κάθε σχόλιό σας εκτείθεστε ακόμα περισσότερο;

 • John Smith

  Και κάπου εδώ νομίζω ότι κλείνει πια το κεφάλαιο του αν έχετε έστω και ελάχιστη σχέση με την ιατρική. Όσο για το αν «θεραπεύετε», όχι δεν το κάνετε. Τουλάχιστον δεν το κάνετε με τα σκευάσματά σας.

  • Marina Tonti

   Εισαι ένας κακοήθης ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, και το γνωρίζουν άπαντες πάρα πολύ καλά… Για να πεις κάτι πρέπει να γνωρίζεις… Εσύ χωρίς να γνωρίζεις ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ, και απλώνεις ψευδές ειδήσεις… Τελικά είναι ολοφάνερο, πως θίγονται συμφέροντα… και προσπαθείς να συκοφαντήσεις το Εργο μας… Μάλλον ήμουν πολύ αφελής να θεωρώ, πως απλά είσαι κακόβουλος και έχεις πρόβλημα νοημοσύνης… Μετά από τόσες εξηγήσεις, και τόσες φυσικές θεραπείες που κυκλοφορούν ήδη παγκόσμια, το μόνο που μπορεί να κατανοήσει κανείς, είναι πως θίγονται τα συμφέροντά σας… Περαστικά σας… Χάσατε… και έχετε την παγκόσμια κατακραυγή όλου του Πλανήτη… Ηδη πάρα πολλοί γιατροί γυρίζουν την πλάτη θριαμβευτικά στο έγκλημα της Φαρμακοβιομηχανίας… https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/619605854878916?pnref=story

   • John Smith

    Φυσικά και θίγονται συμφέροντα: τα δικά σας. Γι’ αυτό και αντιδράτε σπασμωδικά, βρίζετε, απειλείτε με μηνύσεις, και όταν τα βρείτε σκούρα διαγράφετε τα σχόλιά σας για να μη φαίνεται ο χαρακτήρας σας. Μαντέψτε λοιπόν ποιος έχασε.

    • Marina Tonti

     Διέγραψα τα σχόλια μου, γιατί δεν θέλω να λαμβάνω μέρος σε ποταπά site, και απολίτιστους διαλόγους, και το γνωρίζεις πολύ καλά γιατί ήδη απάντησα σε αυτό… Δυστυχώς όμως, συνεχίζατε τις συκοφαντίες και τις απειλές σας, και έτσι λοιπόν, με αναγκάσατε να κάνω έρευνα ποιοί είστε πραγματικά, και γιατί συκοφαντείτε…

  • Marina Tonti

   Απίστευτο, ο παθολόγος που απευθύνθηκα για τη θεία μου, γιατί είχε παρουσιάσει κάποια λοίμωξη στους πνεύμονες, μου πρότεινε, να το αντιμετωπίσω με φυσικό τρόπο και όχι με αντιβίωση.
   Μου είπε, «Δεν έχετε κάτι που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εσείς, για να θεραπευτεί? Καλύτερα να αποφύγετε την αντιβίωση.»
   Τελικά τα πράγματα στο χώρο Υγείας, αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα, από ότι περίμενα…
   Σύμφωνα με τις έρευνές μας, αν πρόκειται για Ιωση, το αντι-ιικό μας, θεραπεύει σε 3 μέρες, και δεν χρειάζεται αντιβίωση…Αν καταφέρουμε και απαλλαχτούμε και από τις αντιβιώσεις, έχουμε κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα…

   https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/619605854878916?pnref=story

   • John Smith

    Άρα πήγατε σε παθολόγο; Νόμιζα ότι οι γιατροί είναι Εβραίοι και απατεώνες που προσπαθούν να εξοντώσουν τον κόσμο με την κακιά ιατρική. Γιατί λοιπόν δεν δώσατε στη θεία σας τα μαγικά σας σκευάσματα για να θεραπευτεί σίγουρα και υγιεινά;

    Αλλά έστω, να το δεχτώ και αυτό -θεία σας είναι, δεν θα θέλατε να πάθει κάτι το σοβαρό από τα σκευάσματά σας. Δώστε μας λοιπόν τα στοιχεία του παθολόγου σας για να επιβεβαιώσουμε ότι λέτε αλήθεια.

    • Marina Tonti

     Με το δικό μας σκεύασμα, την θεραπεύουμε… Πάλι λάθος συμπεράσματα έβγαλες, και δεν έχω ακυρώσει τα πάντα στην κλασσική ιατρική, χρειάστηκα την διάγνωση, που τελικά, δεν έλαβα… Γιατί δεν μου εξήγησε που οφειλόταν η πάθησή της, αν οφειλόταν σε βακτήριο, ιό, ή απλό κρυολόγημα… και ότι έπρεπε να την πάω για καλλιέργεια αίματος στο νοσοκομείο, στο οποίο θα κινδύνευε ακόμα μια φορά, είτε από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις είτε από μη σωστή φροντίδα ασθενή. Η είσαι τελείως και βαθιά νυχτωμένος, το τι γίνεται στην Ελλάδα, όσον αφορά τα θέματα υγείας, ή παντελώς το κάνεις επίτηδες. Ας το κλείνουμε να τελειώνουμε…

 • Marina Tonti

  Με προκαλείς να τοποθετηθώ… Βούλωστο να τελειώνουμε…

  • John Smith

   Αφού το θέλετε, ναι σας προκαλώ. Αποδείξτε ότι το άρθρο κάνει λάθος. Αφού ξέρουμε και οι δύο ότι το μόνο που θα κάνετε θα είναι να βρίσετε λίγο ακόμα.

   • Marina Tonti

    Το μόνο που μπορώ είναι να αποδείξω είναι πως όλες οι θεραπείες μας, είναι Αληθινές… και αποδεικνύεται στην πράξη… Ελληνικά μιλάω… Οσον αφορά την Φυσική Ιαση του Καρκίνου, σε 4 μόλις μέρες κατεβαίνουν οι καρκινικοί δείκτες… και μας έχουν δώσει τόσοι γιατροί συγχαρητήρια, και συμφωνούν απόλυτα μαζί μας…

    • John Smith

     Πού είναι οι αποδείξεις για όσα λέτε; Γιατί δεν τις δίνετε; Γιατί δεν έχετε έστω και μία μαρτυρία κάποιου που αποδεδειγμένα να θεραπεύτηκε από τα σκευάσματά σας; Γιατί δεν μας δείχνετε τους γιατρούς που συμφωνούν μαζί σας; Πολύ απλά γιατί λέτε ψέματα. Αλήθεια, οι αρχαίοι Έλληνες που τόσο θαυμάζετε έλεγαν συνέχεια ψέματα και έβριζαν;

     • Marina Tonti
     • John Smith

      Για δες, καιρό είχαμε να τα πούμε. Πώς έγινε και μας θυμηθήκατε; Δε σας έφτασε το πρώτο φιάσκο που δεν προλαβαίνατε να σβήνετε τα σχόλιά σας, θέλετε και δεύτερο γύρο; Έστω, να σας κάνω το χατίρι.

      Μπαίνοντας λοιπόν στο link, το πρώτο άρθρο που βλέπουμε είναι το «Ντοκιμαντέρ Καταγγελία κατά της Δολοφονικής Χημειοθεραπείας», με βίντεο που προέρχονται από το WAKEUPCyprus, μια σελίδα γεμάτη φούμαρα. Δε θα ασχοληθώ να εξηγήσω γιατί τα βίντεο που δίνει λένε βλακείες, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει σχετικά άρθρα από τα ellinikahoaxes.

      Δεύτερο άρθρο είναι η περίφημη «Δημόσια Καταγγελία κατά των ELLINIKA HOAXES», όπου -για όσους δε θυμούνται- αφού μας απειλήσατε ότι δήθεν μας έχετε καταγγείλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -και επειδή το παραμύθι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο- αποφασίσατε να γράψετε αυτή τη βλακεία, μήπως και πιστέψει κάποιος ότι όντως μας καταγγείλατε. Αλήθεια σας διάβασαν «οι Αρχές ή κάποιο Δικαστικό Όργανο» για να «επιληφθεί άμεσα επί του θέματος»; Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε σε πόσους έχετε ρεζιλευτεί.

      Δεν πρόκειται να συνεχίσω περισσότερο. Άλλωστε όλοι ξέρουν τι πραγματικά είστε. Και για όσους είναι καινούριοι ορίστε μια σύντομη ενημέρωση:
      https://uploads.disquscdn.com/images/acc80a4e146b0ac1538f2863fad2676d4402174ae2af344ec48ba0db15b12a19.png

 • Marina Tonti

  Δεν έχουμε εκτεθεί καθόλου, εσείς έχετε εκτεθεί… Ολος ο κόσμος έρχεται σε εμάς να θεραπευτεί… Καταφέρατε να ενημερώσετε περισσότερους, με τις κακοήθειές σας. Οποιος και να τα διαβάσει, κατανοεί, πως υπάρχουν κακόβουλοι, και παράλληλα συμφέροντα που επίτηδες συκοφαντούν, φυσικές θεραπείες, που σώζουν ζωές… Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο σε αυτό που κάνουμε, όπως έχετε καταθέσει παραπάνω υπάρχουν νόμιμες άδειες λειτουργίας του εργαστηρίου μας… Παράνομοι είστε εσείς για τις συκοφαντίες σας, και θα σας ενημερώσω, μια και είστε ασυνείδητοι και αμόρφωτοι, πως υπάρχει Κοσμική Δικαιοσύνη… ακόμα και αν δεν υπάρχει Ανθρώπινη… Οτι κακό κάνει ο καθένας μας το πληρώνει… Αναμένετε λοιπόν, να λάβετε και την δική σας ποινή σύντομα, για την κακοήθεια, την κακοβουλία σας, και την σκοπιμότητά σας, να συκοφαντείτε Αληθινές Φυσικές και 100% Εγγυημένες Θεραπείες, που σώζουν ανθρώπους από την Απάτη των Φαρμακοβιομηχανιών. Το Εργο μας είναι προστατευμένο πνευματικά, γιατί επιτελούμε μία Ιερή Αποστολής διάσωσης των Συνανθρώπων μας, σε πάρα πολλά επίπεδα, και της χώρας μας, και όλου του πλανήτη με την διάδωση της Αυτόχθονας Ελληνικής Σοφίας και Επιστήμης… Αρα λοιπόν, δεν μασάμε σε καμία απειλή από όπου και αν προέρχεται… Και γιατί να απειλούμαστε επειδή σώζουμε καθημερινά ανθρώπους από την ταλαιπωρία, και από το να κινδυνεύει η ζωή τους? Για αυτό το λόγο κακόβουλα όντα όπως εσείς πρέπει να μας κυνηγάτε? Αποδείξτε πως δεν λειτουργούν οι θεραπείες μας, και μετά μιλάτε… Αναμένουμε την Δημόσια Συγνώμη μας γιατί όλος ο κόσμος σας φασκελώνει… Ντροπή για την συνειδησιακή σας κατάντια…

  • John Smith

   Αν δεν είχατε εκτεθεί δεν θα επιμένατε τόσο. Και όσο για την «ιερή αποστολή» σας, αποδείξτε επιτέλους ότι όντως είναι έτσι. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε σαν στοιχείο είναι ένας ακόμα που βρίζει σαν και σας -αν δεν είστε εσείς με άλλο λογαριασμό- και που ισχυρίζεται ότι έμεινε ικανοποιημένος από τα προϊόντα τριχοφυΐας σας. Πού είναι οι «πάνω από 25.000» καρκινοπαθείς που ισχυρίζεστε ότι θεραπεύσατε; Μήπως θα πρέπει να ενημερώσουμε τον ΕΟΦ ή κάποιον εισαγγελέα για την «ιερή αποστολή» σας; Όχι τίποτα άλλο, να σας πάρει και κάποιος στα σοβαρά.

   • Marina Tonti

    Εχω αναφέρει τόσες φορές πως, δεν απαιτείται έγκριση για φυσικά σκευάσματα, γιατί είναι αγνά και φυσικά, αλλά αν θέλει κάποιος μπορεί να τα καταχωρήσει στον ΕΟΦ. Εχουμε ήδη αριθμό καταχώρησης… γιατί ετοιμαζόμαστε για διεθνές εμπόριο. Προς ενημέρωσή σας, οι κηραλοιφές κυκλοφορούν χωρίς ΕΟΦ, στο Αγιο Ορος, σε πολλά φαρμακεία, σε καταστήματα με τα βιολογικά προϊόντα, σε πλήθος eshop, και σε λαϊκές αγορές… ή μήπως ζείτε σε άλλο πλανήτη.

    http://www.ortf.eu/pages/150441.Pistopoiisi-Proionton.html
    Πιστοποίηση Προϊόντων
    Όλα τα προϊόντα του Ροδόκηπου είναι 100% αγνά και φυσικά προϊόντα, χωρίς παρενέργειες. Περιέχουν 100% αγνά έλαια και 100% αγνά αιθέρια έλαια τα οποία, όλα είναι Πιστοποιημένα, καθώς επίσης οι κηραλοιφές περιέχουν αγνό φυσικό μελισσοκέρι και πρόπολη (βλέπε θεραπεία κατακλίσεων). Οι Θεραπείες που παρέχονται μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων”, είναι εγγυημένες.
    DAS (ISO9001-2008)
    UKAS Management Systems
    CPNP Europa

    • John Smith

     Είπατε άραγε σ’ αυτούς που έκαναν την πιστοποίηση ότι αυτά τα πουλάτε σαν εγγυημένο φάρμακο κατά του καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών; Γιατί αν το είχατε κάνει μαντέψτε αν θα σας έδιναν άδεια -spoiler: δεν θα σας έδιναν, αντιθέτως θα είχατε και προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

     • Marina Tonti

      Εισαι βαθιά νυχτωμένος, και δεν ξέρεις τι σου γίνεται…
      Η τροφή είναι το φάρμακό σου – Ιπποκράτης…
      Επειδή βρίσκεσαι στον μεσαίωνα των Φαρμακοβιομηχανιών, δεν σημαίνει πως θα παίξουμε άλλο το παιχνιδάκι σου… Σου είπαμε μύριες φορές… Αι Μορφώσου… Τέλος… διαλόγου…

     • John Smith

      Γιατί δεν μας δείχνετε τις έρευνες που αποδεικνύουν τα όσα λέτε; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρείτε έστω και ένα στοιχείο που να μην προέρχεται από προβληματικές πηγές, όταν μάλιστα επαναλαμβάνετε διαρκώς το πόσους γιατρούς υποτίθεται ότι έχετε με το μέρος σας;

      Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα αστεία: είναι ξεκάθαρο ότι πουλάτε αμφιλεγόμενα σκευάσματα ως φάρμακα, και μάλιστα φάρμακα για ανίατες ασθένειες. Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι κάνετε χρήση -ή τουλάχιστον ισχυρίζεστε ότι κάνετε χρήση- μαγικών πρακτικών. Για να δικαιολογήσετε το γεγονός ότι δεν έχετε καμία σοβαρή τεκμηρίωση για τα όσα ισχυρίζεστε μιλάτε συνέχεια για «χιλιάδες άτομα που συμφωνούν» με τις πρακτικές σας, χωρίς όμως να έχετε δώσει ούτε ένα στοιχείο, και επικαλείστε αμφιλεγόμενες ιστοσελίδες «εναλλακτικών» και αποκρυφιστών. Προσπαθήσατε επανειλημμένα να μας κάνετε να σταματήσουμε να παρουσιάζουμε την αλήθεια, πότε απειλώντας μας με καταγγελίες, πότε παριστάνοντας ότι δήθεν σας διαφημίζουμε για να νιώσουμε άσχημα και να σταματήσουμε, και τις περισσότερες φορές βρίζοντάς μας. Όταν τίποτα από αυτά δεν έπιασε σταματήσατε το διάλογο και διαγράψατε τα σχόλιά σας, ελπίζοντας ότι έτσι δεν θα εκτεθείτε περισσότερο, αλλά επιστρέψατε όταν διαπιστώσατε ότι υπήρχαν αντίγραφα των σχολίων και συνεχίσατε την ίδια συμπεριφορά.

      Θα το πω λοιπόν για τελευταία φορά: δεν μας νοιάζει η γνώμη σας για το αν οι αποκρυφιστικές σας πρακτικές «δουλεύουν». Δεν μας νοιάζει το αν θεωρείτε ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία των γιατρών και των φαρμακοποιών ειδικά εναντίον σας. Δεν μας νοιάζει το αν πιστεύετε σοβαρά ότι η αλχημεία, η μαγεία, η αστρολογία, η ομοιοπαθητική και οι υπόλοιπες πρακτικές που κατά καιρούς αναφέρατε είναι η «μόνη αληθινή επιστήμη», ενώ η ιατρική ελέγχεται από Εβραίους -που για σας αποτελεί μομφή- και άρα είναι απάτη. Δεν μας νοιάζει το αν πιστεύετε ότι έχετε ιερό καθήκον να μεταδώσετε την «αλήθεια» σας -δηλαδή τις αποκρυφιστικές σας θέσεις και τις μαγικές σας πρακτικές- και ότι εμείς σας εμποδίζουμε. Δεν μας νοιάζει το αν πιστεύετε ότι έχετε με το μέρος σας «δικαστές, γιατρούς, δικηγόρους, χημικούς, πάσης φύσεως επιστήμονες, το στρατό, την αστυνομία, τους πολιτικούς, την ελίτ της Ελλάδας» και άλλα παρόμοια, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι διώκεστε από παντού -άρα ή λέτε ψέματα ή δεν αντιλαμβάνεστε τι γράφετε κάθε φορά. Πολύ περισσότερο δεν μας νοιάζουν οι δεκάδες φορές που μας βρίσατε και μας προσβάλλατε, αποδεικνύοντας έτσι ότι όχι μόνο δεν έχετε επιχειρήματα αλλά σας περισσεύει και το θράσος.

      Εάν πιστεύετε -όπως λέτε επανειλημμένα- ότι έχουμε κάποιον αγώνα και προσπαθείτε να τον κερδίσετε, σας έχω δυσάρεστα νέα: όχι μόνο χάσατε αλλά εξευτελιστήκατε εντελώς, και μάλιστα χωρίς εμείς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να υπενθυμίζουμε το αυτονόητο. Δεν έχει λοιπόν κανένα νόημα το να συνεχίσω το διάλογο μαζί σας, καθώς έχω στη διάθεσή μου ένα μεγάλο αριθμό δικών σας σχολίων που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας το χαρακτήρα και τις προθέσεις σας. Επειδή όμως ξέρω ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε και να μην απαντήσετε, θα βάλω ένα στοίχημα μαζί σας: στοιχηματίζω ότι η απάντησή σας θα είναι μια σειρά από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, απειλές, ψευτοθριαμβολογίες για το πόσο παντοδύναμοι είστε ώστε να μπορείτε να έχετε με το μέρος σας τους πάντες και πιθανώς και μερικά δήθεν «στοιχεία» από αποκρυφιστικά και «εναλλακτικά» sites -ενδεχομένως και από τα δικά σας- με τα οποία πιστεύετε ότι αποδεικνύετε «το ψέμα των φαρμακοβιομηχανιών και της ιατρικής» ενώ παράλληλα στηρίζετε τις θέσεις σας. Είστε λοιπόν ελεύθερη να απαντήσετε και να με δικαιώσετε. Εγώ πάντως από δω και πέρα θα απαντώ στα σχόλιά σας μόνο με τα προηγούμενα δικά σας σχόλια, καθώς δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να καταλάβει όποιος τα διαβάσει με ποιους έχει να κάνει.

     • Marina Tonti

      Πόσα σε πλήρωσαν και ποιοί λαμόγιο να μας καταδιώκεις? Για λέγε, παρακολουθεί ο κόσμος, και δεν τρώει κουτόχορτο… να είσαι σίγουρος… Και οι πάνω από 25000 θεραπευμένοι από εμάς στην Ελλάδα, υπάρχουν να είσαι σίγουρος για αυτό… Μία σπίθα θέλουμε και θα ξεσηκωθεί επανάσταση από όλους… Αν νομίζετε πως θα εκφοβίσετε με αυτόν τον τρόπο, τον κόσμο να αναζητά φυσικές θεραπείες είστε γελασμένοι… Η Δημόσια Καταγγελία εναντίον σας, έχει ήδη γίνει, και έχει καταλάβει ο κόσμος πως η κίνησή σας, είναι στοχευμένη.

     • John Smith
     • Marina Tonti

      Επειδή έχεις μεγάλο πρόβλημα νοημοσύνης, και επειδή δεν κατάλαβες ακόμα, Εμείς σε καταδιώκουμε πλέον…

     • John Smith
     • Marina Tonti

      Θοδωρής Δανιηλίδης – Ιδρυτής, Συντονιστής ερευνών

      Αυτός είσαι? Λέγε και τελείωνε, ή είσαι κότα?

     • John Smith

      Όχι.

     • Marina Tonti

      Έχω περιέργεια. Τι επαγγέλλεστε; – Είμαι Ναρκαλιευτής του Ελληνικού Στρατού. -Αλήθεια; – Ναι. Καθάριζα τα ελληνικά ναρκοπέδια για 20 χρόνια. Είναι τρομερά επικίνδυνο, και γι΄αυτό το λόγο ο ένας χρόνος εργασίας μετράει για δύο χρόνια. -Απίστευτο! Μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι εξουδετερώνετε νάρκες και στην πραγματική ζωή και στην διαδικτυακή. – Τώρα πια έχω αποστρατευθεί, είμαι ο πρώτος έλληνας ναρκαλιευτής που συγκέντρωσε τα χρόνια που χρειάζονται και αποστρατεύτηκε. http://www.lifo.gr/team/gnomes/46009

      Θοδωρή Δανιηλίδη δυστυχώς αυτή τη φορά πάτησες σε νάρκη, μια και αποδείχθηκε πως αυτό που κάνεις είναι ΑΠΑΤΗ.

     • John Smith

      https://uploads.disquscdn.com/images/84a97f8ff9f88615eb4ac0f376a154a56645971a704f4d4f54270c3ab78b3b90.png

      Απάτη είναι αυτά που εσείς ισχυρίζεστε.

     • Marina Tonti

      Ως Καραβανάς, με τι γνώσεις και προσόντα κρίνεις τις θεραπείες? Εχεις γνώσεις θεραπευτικής, παθολογίας, είσαι επιστήμονας?

     • John Smith
     • Marina Tonti

      Καραβανά είσαι αμόρφωτος και πληρωμένος… να κάνεις συκοφαντική δυσφήμιση… Το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος.

     • John Smith
     • Marina Tonti

      Εχετε δικηγόρο μαζί σας, να σας συμβουλέψει πως παρανομείτε, ή δεν σαν νοιάζει γιατί σας έχουν πληρώσει καλά τουλάχιστον οι Φαρμακοβιομηχανίες που εξυπηρετείτε?

      Θα ξεσηκώσω όλη την Ελλάδα εναντίον σας… αν στηρίζετε το έγκλημα των Φαρμακοβιομηχανιών, και κυνηγάτε εσκεμμένα τις φυσικές θεραπείες, συκοφαντώντας κόσμο, που σώζει ζωές…

      https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/620178424821659?pnref=story

      Δημόσια Καταγγελία κατά των ELLINIKA HOAXES

      Καταγγέλλουμε τους παρακάτω, διότι έχουν δημιουργήσει μία ιστοσελίδα και συκοφαντούν κόσμο… Δεν έχει καμία σχέση με ενημέρωση και προστασία του κοινού, αλλά για απλή συκοφαντία, από αμόρφωτα και κακόβουλα ανδρείκελα. Αν μας διαβάζουν οι Αρχές ή κάποιο Δικαστικό Οργανο, παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα, επί του θέματος, διότι απλώνουν στο διαδίκτυο ψευδές ειδήσεις, συκοφαντώντας κόσμο. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι κακοβουλία, συκοφαντία και διώκεται ποινικά.

      Εχουν κατασυκοφαντήσει το Εργο του Ροδόκηπου, και την Επιχείρησή μας, και με καταδιώκουν συκοφαντώντας με επί μέρες, παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος έτσι ώστε να κατεβεί η σελίδα τους.

      Σας ευχαριστώ.

      Η συντακτική ομάδα των Των Ελληνικών Hoaxes αποτελείται από τους:
      Θοδωρής Δανιηλίδης – Ιδρυτής, Συντονιστής ερευνών
      Γιώργος Ζαβοδημητράκης – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Θοδωρής Μαγουλάς – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Μάριος Φωτίου – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Γιώργος Γιώτης – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Σπύρος Αυγερινόπουλος – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Θάνος Επαχτίτης – Αρθρογράφος, Ερευνητής
      Δημήτρης Αλικάκος – Δημοσιογραφική επιμέλεια
      Άγγελος Ι. Αγγελέτος – Νομικός σύμβουλος
      Η σελίδα των Ελληνικών Hoaxes: http://ellinikahoaxes.gr
      https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes

     • John Smith

      http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/03/holistic-treatments/

      Απάτη είναι αυτό που κάνετε εσείς.

     • Marina Tonti

      Λέγε ρε ποιος σε πληρώνει να στήσεις μία σελίδα με HOAX, όταν ο ίδιος είσαι ένα HOAX κακουφλαρισμένο να συκοφαντείς φυσικές θεραπείες ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

     • John Smith

      Η σελίδα δεν είναι δική μου.

      https://uploads.disquscdn.com/images/acc80a4e146b0ac1538f2863fad2676d4402174ae2af344ec48ba0db15b12a19.png

      Επίσης αυτό που κάνετε είναι μαγεία και όχι «φυσική θεραπεία».

    • John Smith

     https://uploads.disquscdn.com/images/acc80a4e146b0ac1538f2863fad2676d4402174ae2af344ec48ba0db15b12a19.png

     Δεν είναι «αγνά και φυσικά προϊόντα». Είναι μαγικά σκευάσματα.

   • Marina Tonti

    John Smith Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε σαν στοιχείο είναι ένας ακόμα που βρίζει σαν και σας -αν δεν είστε εσείς με άλλο λογαριασμό- και που ισχυρίζεται ότι έμεινε ικανοποιημένος από τα προϊόντα τριχοφυΐας σας. – Οσες αποδείξεις και να σου φέρουν, έχεις διανοητικό πρόβλημα, τεράστιο… Και σου εξηγήσα, απλά και λαϊκά, μην νομίζεις πως δεν θα την πληρώσεις, όσο και να κρύβεσαι πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ… Ο γραφικός σου χαρακτήρας είναι ίδιος με τον Θάνο Επαχτίτη, και η Δίωξη σε παρακολουθεί ήδη. Αν νομίζεις πως μπορείς να συκοφαντείς, έτσι τον κόσμο, για να διασκεδάζεις τα φιλαράκια σου, και να γλυτώνεις είσαι γελασμένος…

    • John Smith

     Φέρτε μας εσείς αποδείξεις και μετά συζητάμε αν έχω πρόβλημα και πόσο τεράστιο είναι. Επίσης πάψτε να με προκαλείτε με τη Δίωξη, γιατί στο τέλος θα κάνω εγώ καταγγελία και θα τρέχετε. Πολύ περισσότερο αν όντως είπατε στη Δίωξη ότι εγώ και ο αρθρογράφος είμαστε το ίδιο πρόσωπο, οπότε θα έχουν καταλάβει πως δεν είστε σοβαρή.

     • Marina Tonti

      Γιατί δεν κάνεις καταγγελία, να μάθουμε και ποιος είσαι πραγματικά, να τελειώνει το παιχνίδι σου, ή μήπως φοβάσαι? Ολοι γνωρίζουν πως είσαι ένας δειλός, που θεωρείς πως καταξιώνεσαι συκοφαντώντας κόσμο… Φαίνεται η νοημοσύνη σου… iq ραδικιού… Προχώρα λοιπόν…

     • John Smith

      Γιατί δεν κάνω; Γιατί δεν σας θεωρώ αρκετά σημαντική ώστε να κάνω. Μπορεί όμως και να αλλάξω γνώμη αν συνεχίσετε να προκαλείτε.

     • Marina Tonti

      Εγώ να δεις πόσο ασήμαντο σε θεωρώ, αλλά επειδή θα το έχεις κάνει και σε άλλους, και πρέπει κάποιος να σε σταματήσει, έχεις απέναντί σου έναν δυνατό καθρέφτη… που ξεσκεπάζει ΑΠΑΤΕΣ, σαν του λόγου σου. Δυστυχώς για σένα, στην δική μας περίπτωση ήσουν λάθος, και ο Απατεώνας είσαι εσύ, και ενώ μας το παίζεις ιδεολόγος, πιθανότατα, είσαι απλά πληρωμένος.

     • John Smith
     • Marina Tonti

      Δεν το κάνεις γιατί ξέρεις πολύ καλά, και ρώτα και το δικηγόρο της παρέας σας, πως η κίνησή σου είναι ποινικά διώξιμη… γιατί συκοφάντησες μία νόμιμη επιχείρηση, που έχει πάρει ακόμα και επιδότηση από το κράτος, και έχει νόμιμες άδειες εργαστηρίου. Είσαι δηλαδή μεγάλο λαμόγιο… αλλά και χαζός… ταυτόχρονα… γιατί την πάτησες…

     • John Smith

      https://uploads.disquscdn.com/images/acc80a4e146b0ac1538f2863fad2676d4402174ae2af344ec48ba0db15b12a19.png

      Το κράτος δεν επιχορήγει μαγικά σκευάσματα.

     • Marina Tonti

      Συκοφαντείτε Νόμιμη Επιχείρηση, Εργαστήριο Παραγωγής Αρωμάτων και Παρασκευασμάτων Καλλωπισμού, με Νόμιμη Αδεια, που έχει εγκριθεί επιδότηση από το κράτος 2 φορές. Παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα του θέματος και να κατεβεί η συκοφαντία, εναντίον της Ατομικής μας Επιχείρησης, γιατί θα προβώ σε άμεση και προσωπική καταγγελία.

     • John Smith

      https://uploads.disquscdn.com/images/acc80a4e146b0ac1538f2863fad2676d4402174ae2af344ec48ba0db15b12a19.png

      Δεν δίνονται άδειες για χρήση μαγικών σκευασμάτων ως φάρμακα.

 • Βασικά εσύ τουλάχιστον δίνεις και παραδίνεις, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα.

 • leon06010

  Δηλαδή κατά την άποψή σου το CERN ανήκει στο Μεσαίωνα; Λόγω εβραιοχριστιανικής παιδείας; Κοπελιά, πολύ απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μέχρι τώρα γελούσα με τις βλακείες που λες αλλά σιγά-σιγά αρχίζω να τρομάζω με την πηχτή βλακεία που σε δέρνει.

  • Marina Tonti

   Και εγώ τελικά νόμιζα πως απλά έχω μπλέξει με αμόρφωτους, και κακόψυχους, αλλά κατανόησα τελικά, πως θίγονται τα συμφέροντά σας, χάνετε πελάτες, και επίτηδες Συκοφαντείτε. Οτι και να κάνετε όμως η Εποχή έχει αλλάξει, και η Ελληνική Σοφία και Επιστήμη, κερδίζει έδαφος καθημερινά… Προδότες της χώρας σαν του λόγου σας, δεν έχουν πλέον μέλλον εδώ… Θα σας κράζει όλος ο κόσμος…

  • Marina Tonti

   Δεν αναφέρθηκα στο CERN, αλλά σας αρέσει να παραποιείτε την Αλήθεια για εντυπώσεις. Αυτό που είπα, είναι πως, ανάμεσα στους πραγματικούς Επιστήμονες, υπάρχουν και απατεώνες και αμόρφωτοι, που παραποιούν την αλήθεια, είτε λόγω μη ορθής ενημέρωσης, είτε λόγω συμφερόντων. Τι δεν καταλαβαίνεις? Αυτά είναι γνωστά σε όλους.

   • leon06010

    Σωστά, εδώ αποκαλείς επιστήμες τη μαγεία κ την αλχημεία, πως να μην είναι στο Μεσαίωνα;

    • Marina Tonti

     http://www.pfy.gr/forum/index.php/topic,3147.msg26730.html#msg26730

     Παραθέτουμε κάποιες αρθρογραφίες, που καταδεικνύουν πως ο Πατέρας της Ιατρικής Επιστήμης, Ιπποκράτης, ήταν σύμφωνα με τις σύγχρονες ορολογίες, ένας Εναλλακτικός, ένας Εσωτεριστής, ένας Αποκρυφιστής, ένας Αστρολόγος, ή ακόμα ένας ειδωλολάτρης, ένας εθνικός, ένας δαιμονισμένος ή ένας σατανιστής (από μια θρησκευτική άποψη)1.

     Από το παρακάτω κείμενο…

     Ο Ιπποκράτης έλεγε ότι: «μόνο ένας μωρός θα θεράπευε ασθενείς χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί το ωροσκόπιό τους, διότι πρέπει να θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια».
     […]
     Στο σημαντικότερο κείμενο της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής, το περίφημο Coprus Hippocraticum, υπάρχει η εξής παράγραφος: «Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην Ανατολή των αστέρων, και Ιδιαίτερα του Σείριου και του Αρκτούρου, καθώς και στην δύση των Πλειάδων, γιατί οι περισσότερες αρρώστιες παρουσιάζουν κρίσεις σε αυτές τις περιόδους». Αλλού, στο ίδιο σύγγραμμα, υπενθυμίζεται στους γιατρούς ότι η αστρολογία «δεν είναι δευτερεύουσας αλλά ουσιαστικής σημασίας γνώση για την τέχνη της ιατρικής».

     Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η και Α Σ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Α
     Λίγα λόγια από τον Πέρρη Κρητικό

     • John Smith

      Σωστά, η αστρολογία αποτελεί και αυτή επιστήμη, όπως η αλχημεία, η μαγεία, η ομοιοπαθητική… Μόνο που η εν λόγω «ρήση» του Ιπποκράτη έχει την κακή συνήθεια να εμφανίζεται μόνο σε «εναλλακτικά» και αποκρυφιστικά sites. Αλλά μάλλον φταίει το γεγονός ότι οι επιστήμονες είναι κακοί και απατεώνες και δεν τα δημοσιεύουν.

     • Marina Tonti

      Ελα βλάκα, δεν ειναι για σένα η γνώση… ξέχνα το… Δεν έχεις κανένα προσόν διανοητικό ή γνωστικό να κρίνεις θεραπείες, άρα είσαι απλά πληρωμένος να συκοφαντείς… Καραβανά…

     • John Smith

      https://uploads.disquscdn.com/images/3a16afb13b8241065ad1a7dcaa4b304decc3d677ca9d6e83ff439f12d6d12863.png

      Ασχολείστε με μαγεία, αστρολογία, ομοιοπαθητική και κάνετε ανιστόρητους ισχυρισμούς. Δεν έχετε κάποια «γνώση», είστε αποκρυφίστρια και λέτε ψέματα στο κοινό σας.

     • leon06010

      Δε λυπάμαι κανέναν άλλο παρά τους δύστυχους που έρχονται σε επαφή μαζί σου και φεύγουν πιο άρρωστοι απ’ό,τι ήρθαν και κυρίως λυπάμαι τους δόλιους τους γονείς σου, που φτύσαν αίμα για να σε κάνουν άνθρωπο, για να τους βγεις εσύ τέτοιο βούρλο.
      Κάνε ό,τι καταγγελία θες. Μάθε μόνο ότι η συκοφάντηση εταιρείας, όπως λες, δε συνιστά αδίκημα, σε αντίθεση με την απατεωνιά.
      Αν απευθυνθείς στη Δίωξη, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας τρελό κάζο, αν όχι μια γερή κλωτσιά στον κώλο.

     • Marina Tonti

      Ελα τελειώσατε ξεπουλημένα καθάρματα, σας κατάλαβε ο κόσμος… Δεν θα καταφέρετε τίποτα… Εμείς προχωράμε το Εργο μας, και σας γράφει όλος ο κόσμος κανονικά… Μερικοί γραφικοί θα μείνετε να λέτε βλακείες μεταξύ σας…

     • Marina Tonti

      Οι Αρχές της χώρας είναι ήδη ενημερωμένες, και ο Κόσμος γνωρίζει πως υπηρετείτε, συμφέροντα και συκοφαντείτε εσκεμμένα… κατά των φυσικών θεραπειών και υπέρ της Μαφίας των Φαρμακοβιομηχανιών, που είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια θανάτους παγκόσμια. Οι καταγγελίες είναι ήδη δημοσιευμένες, προς έρευνα όλου του Κόσμου, να μάθει την Αλήθεια. Το μόνο που καταφέρνετε με αυτές τις ενέργειες, είναι να σας κράξει όλος ο κόσμος…

      Οι Ελληνικά hoaxes είναι ένα ΗΟΑΧ….

      https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/620438128129022?pnref=story

      https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/620238178149017?pnref=story

      https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/620178424821659?pnref=story

      https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/621159518056883?pnref=story

     • Marina Tonti

      Να λυπηθείς τον εαυτό σου, για την Συνειδησιακή σου κατάντια… Υπάρχει Δικαιοσύνη, και ήδη έχει επιτευχθεί… Σας φασκελώνει και σας κράζει όλος ο κόσμος, με την ψευτο-ακτιβιστική σας κίνηση… που είναι ΗOAX, στοχευμένη συκοφαντία κατά των φυσικών θεραπειών.

    • John Smith

     Είναι που είμαστε χασομέρηδες υδραυλικοί και δεν ξέρουμε κβαντική φυσική, αλλιώς θα καταλαβαίναμε ότι έχει δίκιο. Ναι, η έλλειψη λογικής ξεπερνά κάθε όριο.

     • leon06010

      Το συζητάς; Εγώ που είμαι καθηγητής έχω συγκλονιστεί από τις γνώσεις της. Δεν μπορώ να καταλάβω, μάγισσα είναι; Αλχημίστρια; Βοτανού; Κηροπλάστρια; Πουλάει πατσουλιά; Φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ελπίδα; Τρέλα; Διατηρεί το μυστήριο και με σέρνει απ’τη μύτη…

     • Marina Tonti

      Ψάξε ποιοι είναι οι Ροδόσταυροι, και θα καταλάβετε με ποιους τα βάλατε… Νούμερο 1 Σχολή Σοφίας στον Πλανήτη είναι το Κίνημά τους… Παν – επιστήμονες… είμαστε… Πνευματικοί Επιστήμονες… Δεν έχουμε σχέση με το ψευδο-εκπαιδευτικό σύστημα της ειδίκευσης… Πάτε να μορφωθείτε, και μετά κάνετε διάλογο…

    • Marina Tonti

     Είσαι αμόρφωτος και δεν γνωρίζεις πως η Μαγεία και η Αλχημεία, είναι Επιστήμες, και ο Ιπποκράτης ήταν και Αλχημιστής και Μάγος…

   • Αυτό που είπες είναι πως οι επιστήμονες σήμερα είναι στο μεσαίωνα ετκός από τους εσωτεριστές. Ή δεν ξέρεις καν να διαβάζεις αυτά που γράφεις;

 • John Smith

  Δηλαδή όλοι είναι λάθος, εκτός από όσους συμφωνούν μαζί σας. Πόσο παραλογισμό να αντέξει ένας άνθρωπος;

  Γιατί δεν δοκιμάζετε το εξής: ανοίξτε ένα λεξικό, διαβάστε τι γράφει δίπλα στη λέξη επιστήμη και σκεφτείτε πόσο σύμφωνο με τα πιστεύω σας είναι. Μετά μπορείτε να υπολογίζετε και τους συγγραφείς λεξικών ως μέλη της παγκόσμιας συνωμοσίας ενάντια σε ένα μαγαζί παρασκευής κεριών και αρωμάτων.

  • Marina Tonti

   Με αμόρφωτους και παράλογους σαν του λόγου σου, πολιτισμένος, και επιστημονικός διάλογος δεν είναι εφικτός…

 • dimitra

  Λιγο αιθεριο ελαιο λεβαντας στη κυρια γιατι, κροσια τα νευρα της 🙂

 • paraxenos

  Τώρα που τελείωσε, πείτε ειλικρινά, ήταν στημένο, έτσι δεν είναι; Κάτι σαν την Αννίτα Πάνια με αυτούς που φέρνει στην εκπομπή της; Δεν παίζει να ήταν αληθινό.

  • John Smith

   Και όμως ήταν αληθινό. 100% φρέσκο ροδοσταυρικό παραλήρημα, με έξτρα αερολογία για να χωνεύεται πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν είχες προλάβει τα σχόλιά της στο προηγούμενο άρθρο, αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο, αν όχι χειρότερο. Εκεί παραδεχόταν ότι αυτά που πουλάει είναι μαγικά σκευάσματα αλλά επέμενε να ονομάζει τον εαυτό της επιστήμονα.

   • Marina Tonti

    Σου λείπει η γνώση φίλε για να κατανοήσεις πάρα πολλά… Κάνε και καμιά έρευνα στο google, και αν δεν έχεις iq ραδικιού θα κατανοήσεις την Επιστήμη της Μαγείας και της Αλχημείας… Επειδή δεν κατανοείς κβαντική φυσική, και ότι η γη είναι στρόγγυλη, αντί να χλευάζεις, πήγαινε και μορφώσου.

    • John Smith

     Νόμιζα ότι είχατε τελειώσει μαζί μου. Δεν είναι σωστό να μην τηρείτε τις υποσχέσεις σας. Αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει η κουβέντα μαζί σας. Για πείτε μου λοιπόν, ποια σοβαρή επιστημονική κοινότητα αναγνωρίζει τη μαγεία και την αλχημεία ως επιστήμη; Και μη μου πείτε πάλι να ψάξω μόνος μου, δείξτε ότι έχετε έστω και ένα σοβαρό στοιχείο.

    • Ώ ρε φίλε κρίμα, πάνω που νόμιζα ότι θα υποστήριζες ότι η γή είναι επίπεδη το ξαναδιάβασα και είδα ότι δεν λες αυτό! Μα γιατί ρε Μαρινάκι, θα ταίριαζε τόσο, δεν ξέρεις ότι η θεωρία της Στρόγγυλης Γης είναι σκευωρία των φαρμ – εεεε, των αεροπορικών εταιρειών;

 • Φελέκι

  Kλαίω με λυγμούς από τα γέλια διαβάζοντας τους διαλόγους, ευχαριστώ , ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο αλλά τόσο καλό!
  Εβδομήντα ευρώ γίνεται γιατί μόλις πήρα τσιγάρα και αναπτήρα κι έφυγε ταληράκι;

 • Smeagol

  Ο Καλλιτζάκης.

 • Marina Tonti

  Σας ευχαριστώ για την κατάθεσή σας, και το θάρρος σας… Θα χρησιμοποιήσετε την Κόμη της Βερενίκης, όσο θέλετε μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνήθως σε 2-3 μήνες, το κεφάλι φουντώνει με μαλλιά, εφόσον δεν έχει καταστραφεί ο θύλακας της ρίζας. Για να μακρύνεται πιο γρήγορα τα μαλλιά σας, χρησιμοποιείστε μείγμα καστορέλαιου και ελαίου καρύδας… Οτι χρειαστείτε να επικοινωνείτε με τον Ροδόκηπο, και θα κάνουμε το μέγιστο δυνατό να βοηθήσουμε… Ευχαριστώ και πάλι για όλα…

  • John Smith

   Θα σας τη χαλάσω πάλι, αλλά δεν είναι θάρρος το να ρωτήσει κάποιος πως δουλεύει ένα σκεύασμα για τριχοφυΐα. Διαφήμιση κάνει ο άνθρωπος. Και τη στιγμή που γράφει με ψευδώνυμο κανείς δεν μπορεί να εξακριβώσει την αλήθεια των λεγομένων του, ούτε καν το αν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

   Και όσο για το λόγο που κάνει τη διαφήμιση, έχετε υπόψη σας ότι και πάλι δεν μας αποδείξατε ότι οι «θεραπείες» σας για τον καρκίνο δουλεύουν. Απλά το συγκεκριμένο προφίλ συνέχισε την τακτική σας: να βρίζει.

   • straniero

    Από τη μία επιστρατεύει στα επιχειρήματα της την ελληνική φιλοσοφία, από την άλλη βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο και όπως λες με ψευδώνυμο. Μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ.

 • Γέλασα τόσο που ήρθαν οι συνάδελφοι να δούνε 😀

 • Πάμε πάλι: όταν φέρνεις μία «θεραπεία» στην αγορά, ΕΣΥ οφείλεις να αποδείξεις ότι δουλεύει. Επιστήμη, you know?

  • John Smith

   Μα τώρα, εδώ συμφώνησε ολόκληρος δικαστής, τι να ξέρει η επιστήμη. Θα μου πεις βέβαια τι να ξέρει ο δικαστής για ένα θέμα που δεν είναι η ειδικότητά του, αλλά φαίνεται ότι το σημαντικό είναι να μας τρομάξει.

 • Λοιπόν, χωρίς πλάκα, κάθε φορά που διαβάζω τις ηλιθιότητές της και σκέφτομαι «snake oil», ο Λουκυ Λουκ μου έρχεται στο μυαλό!!!! Μα τον Τουτατίς!

 • John Smith

  Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάτε αποδείξεις ενώ τις έχετε ήδη. Δυσκολεύεστε τόσο πολύ να διαβάσετε το άρθρο;

 • John Smith

  Κάτσε να το δούμε: οι κακές φαρμακοβιομηχανίες κυνηγάνε ειδικά τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά αυτοί έχουν με το μέρος τους «ΔΙΚΑΣΤΕΣ, Γιατρούς, Δικηγόρους, Χημικούς, πάσης φύσεως επιστήμονες» και επίσης μαζί τους είναι «ο στρατός και η αστυνομία, και πολλοί που ασχολούνται με τα Κοινά, ακόμα και Πολιτικοί», και όλοι αυτοί θα ξεσπάσουν την οργή τους πάνω μας γιατί είμαστε τσιράκια των φαρμακοβιομηχανιών. Όχι, δε βγάζει νόημα.

 • John Smith

  Να κάνω μια ερώτηση εντελώς φιλικά: την απορία σας για το συγκεκριμένο σκεύασμα υπάρχει κάποιος λόγος που τη διατυπώσατε εδώ, και όχι σε κάποιον από τους επίσημους λογαριασμούς του καταστήματος;

  • nwntas

   θεωρω το σαιτ ελληνικα χοαξ βρωμερο γι αυτο και ρωτησα εδω

   • Η αλήθεια είναι πως δεν σφουγγαρίζουμε κάθε μέρα. Θα το διορθώσουμε.

    • nwntas

     εισαι γελοιος και βρωμερος

     • Είμαι και αντιπρόσωπος…
      https://www.youtube.com/watch?v=9ec75jTeT74

     • nwntas

      για το βρωμερο σου σαιτ παρθηκε η αποφαση να πεσει και θα πεσει

     • Να και οι απειλές… Ας πέσει, αρκεί να μη σπάσει τίποτα.

     • Έκανε συνέλευση το Ανώτατο Συμβούλιο των Ελ;

   • John Smith

    Άρα προσπαθείτε να κάνετε διαφήμιση των συγκεκριμένων σκευασμάτων. Και πάλι εντελώς φιλικά, μην το κάνετε. Υπάρχει κίνδυνος να βρείτε το μπελά σας επειδή προωθείτε -έστω άθελά σας- επικίνδυνες ψευδοθεραπείες.

   • leon06010

    Αφού είναι τόσο βρωμερό το σάιτ τι θες εσύ εδώ; Γιατί δε ρωτάς απ’ευθείας την κυρία να σου πει; Τι θες να μας δείξεις; Ότι είσαι τόσο τραγικά ευχαριστημένος με τα «προϊόντα» που θες να μας ταπώσεις; Άσε που υποπτεύομαι ότι δεν είσαι καν ο nwntas, αλλά η ίδια η Μαρίνα Τόντη και το παίζεις ευχαριστημένος πελάτης.

 • paraxenos

  Δεν σας συκοφάντησα κυρία μου, ούτε καν κριτική στη μέθοδό σας έκανα και τούτο γιατί δεν χρειάστηκε. Εκτίθεστε και αυταναιρείστε πριν καν μιλήσετε για την ουσία. Δεν αμφισβητώ αυτό που υπερασπίζεστε (ακόμη) αλλά αμφισβητώ τον τρόπο που το υπερασπίζεστε. Σκεφτείτε το λιγάκι.

  • Marina Tonti

   Αν σε έλεγαν εσένα Απατεώνα, και σε συκοφαντούσαν εσκεμμένα προσπαθώντας να ξεσηκώσουν τον κόσμο εναντίον σου, να σε κλείσουν φυλακή, να καταστραφείς κτλ… να δούμε πως θα αντιδρούσες… Ντροπή που φέρνετε τέτοιο Μεσαίωνα στην χώρα μας, να προσπαθούμε να σώσουμε ζωές, και εσείς να κατασυκοφαντείτε, χωρίς να γνωρίζετε αν όντως είναι Αλήθεια αυτά που έχουμε δημοσιεύσει… Επειδή είμαστε Διάνοιες και μπορούμε και θεραπεύουμε, έχουμε φέρει θεραπείες για ανίατα, πάμφθηνες, εγγυημένες, φυσικές, ακίνδυνες, να σωθεί όλος ο κόσμος, είμαστε Δημόσιος Κίνδυνος? Ποιον απειλούμε? Μάλλον την Μαφία των Φαρμακοβιομηχανιών, σώζοντας τον Κόσμο… Για αυτό λοιπόν έχετε την κατακραυγή όλων των Ελλήνων που σας διαβάζουν, να καταλαβαίνει ο κόσμος που έχουμε μπλέξει και γιατί δεν ελευθερωνόμαστε… Συγχαρητήρια… για το ήθος… και την Ασυνειδησία σας…

   • Θανος Επαχτιτης

    Κυρα Μαρινα, για τον πριαπισμό, τι δίνετε?

 • John Smith

  Το να καθυβρίζετε χωρίς στοιχεία όποιον σας ξεσκεπάζει με στοιχεία δεν είναι το ίδιο. Πρέπει λίγο να τα προσέχετε αυτά, γιατί στο τέλος θα βρείτε το μπελά σας και θα σταματήσει και το «κοσμοσωτήριο έργο» σας.

 • John Smith

  Εσείς πάντως συνεχίζετε να μας δίνετε. Μας φτάνει αυτό.

 • Γεώργιος

  Κύριοι, ασχολείστε τόσο επισταμένως με ένα συνοικιακό πρατήριο αρωματικών κεριών, που με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κάποιος περί τίνος πρόκειται και αφήνετε στο απυρόβλητο ολόκληρη βιομηχανία ματζουνιών, «διδακτόρων φυσιάτρων» (ναι στο Ελλάντα ούτως αυτοαποκαλούνται οι «naturopaths».
  Με μια απλή αναζήτηση στη μηχανή google για «όλη η αλήθεια για τα εμβόλια» και μια βόλτα σε τοπικά κανάλια, θα βλέπατε θάματα και πράματα …

  • Marina Tonti

   Ναι φιλαράκι, όμως το συνοικιακό πρατήριο αρωμάτων και καλλυντικών, φέρνει σε κίνδυνο αφάνισης την Μαφία των Φαρμακοβιομηχανιών, όλου του πλανήτη… Καλά το έπιασαν τα παιδάκια, αλλά τσάμπα φωνάζουν… Το παιχνίδι τελείωσε…

   • John Smith

    Δεν τελείωσε -αφού είστε ακόμα εδώ και προσπαθείτε να το σώσετε- αλλά ελπίζω ότι όπου να ‘ναι τελειώνει. Στα πόσα σχόλια παραιτείστε συνήθως;

    • Marina Tonti

     Ελα φεύγω… έχω και δουλειές… Καλή συνέχεια στην τρέλα σας… Και όποιος επιθυμεί, να ενημερωθεί υπάρχουν και τα τηλέφωνα… Αλλο δεν θα ασχοληθώ..

     • Τί, πάλι; Δεν βαρέθηκες να φεύγεις και νά’ρχεσαι;

     • John Smith

      Αλήθεια; Θα μας αφήσετε επιτέλους ήσυχους;

      Δε φαντάζομαι να το αλλάξετε πάλι και να ξαναρχίσετε;

     • …και ναι, ήρθες και πάλι. Δεν μπορεί, μία ελαφριά δόση μαζοχισμού ή OCD την έχεις.

   • Τρέμει η Πφάιζερ και η Τακέντα!

    Αχ Μαρινάκι μου, πρόσεχε γιατί φοβάμαι ότι θα σε βρουν αυτοκτονημένη από τους Εβραίους…

  • Θανος Επαχτιτης

   Γνωριζουμε πολυ καλα σε ποιον αναφερεστε και πιστεψτε με, δεν τον εχουμε αφησει στο απυροβλητο

 • John Smith

  Ορθολογισμός η αλχημεία και η μαγεία; Ρε τι μαθαίνει κανείς από το internet. Αλήθεια, αν εμείς ως υδραυλικοί δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, εσείς ως κηροπλάστρια πώς μπορείτε να έχετε;

  • Ξέρεις εσύ πόσα Post Docs έχει στην κυροπλαστική;

 • John Smith

  Θα αφήσετε και αυτό εδώ, για να βλέπει ο κόσμος πως καταδιώκετε εσείς εμάς; Αλήθεια, το «ραδίκια» από πότε θεωρείται προσβολή;

 • John Smith

  Γιατί; Μια χαρά βοηθάω τον κόσμο από εδώ. Απόδειξη οι αντιδράσεις σας.

 • Marina Tonti

  Τι θα κάνεις αν καταλάβεις πως ότι δημοσιεύσαμε, είναι Αλήθεια και Εγγυημένες θεραπείες? Θα το αντέξει η Συνείδησή σου, ή θα βγεις επώνυμα να ζητήσεις συγνώμη? Και εύχομαι να μην αναγκαστείς να ζητήσεις την βοήθειά μας, γιατί ήδη διαπιστώσαμε άτομα που μας συκοφαντούσαν, ήρθαν μετέπειτα και ζήτησαν βοήθεια να θεραπευτούν από εμάς, τους αγύρτες και τσαρλατάνους, μετά την ταλαιπωρία τους, και μετά που πέταξαν μερικά χιλιάρικα ακόμα… Μάθε στη ζωή σου, να προωθείς την Αλήθεια, και σε αυτή την περίπτωση την Αλήθεια δεν την γνωρίζεις, απλά Κυνηγάς κάποιους γιατί θεραπεύουν και σου φαίνεται απίστευτο, γιατί δεν υπάρχει θεραπεία αλλού, γιατί το Σύστημα της Φαρμακοβιομηχανίας θα έπρεπε να θεραπεύει… Ακόμα κοιμάσαι σε έναν παράλληλο κόσμο, εντός συστήματος και δεν γνωρίζεις πάρα πολλά… Υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν ξυπνήσει και είναι εκτός Συστήματος, και εργάζονται να Ελευθερώσουν και τους υπόλοιπους… Σε αυτούς λοιπόν πετάς πέτρες…

  • John Smith

   Τι θα κάνω αν το καταλάβω; Θα πάω μέχρι το Δαφνί και θα ζητήσω να με κλείσουν μέσα. γιατί προφανώς θα έχω τρελαθεί τελείως. Και μην ανησυχείτε, την αλήθεια προωθώ. Απλά δεν την αντέχει το στομάχι σας, οπότε διαμαρτύρεστε.

 • Marina Tonti

  Ο Ορφέας είναι επώνυμος, και τα τηλέφωνα μας είναι δημοσιευμένα… αλλά είπαμε είσαι διανοητικά ανάπηρος.

  • John Smith

   Επώνυμος άνευ επωνύμου. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 • Marina Tonti

  Για ποιο άρθρο μιλάς βρε Συκοφάντη, και τι σχέση έχουμε με τον Δρ.Χάμερ? Ούτε γνωρίζω πως θεραπεύει ο άνθρωπος… Πόσες φορές πρέπει να απαντάμε τα ίδια? Τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσεις, πως γίνεται μία ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού, το Καναβέλαιο σταματάει την καρκινογένεση, το Βερυκοκέλαιο καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, το ίδιο και η graviola, το σκόρδο, η σόδα, το cat’s claw και το N-tense, το λεμόνι δημιουργεί αλκαλικό περιβάλλον, το λινέλαιο είναι πλούσιο σε Ωμεγα 3, που χρειάζεται ο οργανισμός να ανακάμψει το ίδιο και οι βιταμίνες, το D3, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο, το Συνένζυμο Q10, το μαύρο κύμινο, και το κουρκούμι, για να ανακάμψει το ανοσοποιητικό, το γαϊδουράγκαθο καθαρίζει και θεραπεύει το συκώτι, ειδικά, από φυτοφάρμακα (κύρια αιτία καρκινογένεσης και φυσικά τις εγκληματικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας) όλα μαζί λειτουργούν συνεργατικά, να καθαρίσουμε τον καρκίνο και να δυναμώσει ο οργανισμός? Eλεος πια, επίτηδες το κάνετε ή είστε πραγματικά καμένοι? Διαβάστε κανένα βιβλίο καρκίνος και διατροφή να μορφωθείτε, και ύστερα κυνηγάτε τις Φυσικές και Ακίνδυνες Θεραπείες… γιατί είναι ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με 100 ευρώ συνολικό κόστος το μήνα, έχουμε Φυσική και Εγγυημένη θεραπεία για τον Καρκίνο, το δημοσιεύσαμε ανιδιοτελώς να σωθεί ο κόσμος, που δολοφονείτε καθημερινά, από το Λόμπι των Φαρμακοβιομηχανιών, και μιλάτε και από πάνω? Μα τόσο καθίκια είστε? Ντροπή σας.

  • John Smith

   Το τι σχέση έχετε το εξηγεί το άρθρο. Διαβάστε το.

   Τα σκευάσματά σας δεν λειτουργούν, στο άρθρο αναφέρονται οι επιστημονικές έρευνες. Διαβάστε τις.

   Τα «τρόφιμά» σας δεν είναι φάρμακα και δεν θεραπεύουν τον καρκίνο. Διαβάστε το.

   Οι ύβρεις προς τρίτους τιμωρούνται νομικά. Διαβάστε το.

   Αλλά νομίζω ότι εντόπισα το πρόβλημα: δεν ξέρετε να διαβάζετε.

   • Marina Tonti

    Παιδιά ειλικρινά, έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα νοημοσύνης…

  • Θανος Επαχτιτης
   • Ταπωμααααααααααα

  • Smeagol

   Εγώ τρώω πιτόγυρα με τζατζίκι (λαϊκιστί γιαουρτοΣΚΟΡΔΙΟΝ), μετά πίνω και μια σόδα (μαγειρική, με λεμόνι), γιατί 4 πιτόγυρα μου κάθονται βαριά. Είμαι καλυμμένος για τον καρκίνο;

   • Φελέκι

    Βερυκοκέλαιο δε βλεπω πουθενά και θα το μετανοιώσεις πικρά όταν θα ικετεύεις για μια σταγόνα. (εχω φυλάξει δυο νταμιτζάνες στην αποθήκη)

 • John Smith

  Το θέμα δεν είναι να μας εξηγήσετε, το θέμα είναι να μπορείτε και να αποδείξετε τα όσα λέτε. Η επιστήμη έχει δυστυχώς το κακό ότι ζητάει αποδείξεις, και οι ύβρεις σε σχόλια που μετά διαγράφονται δεν αποτελούν απόδειξη.

 • leon06010

  Αν κάνετε καταγγελία ειδοποιείστε και μας. Καιρό έχουμε να δούμε καμμιά καλή κωμωδία.

  • Marina Tonti

   Βλέπεις τον εαυτό σου κάθε μέρα στον καθρέφτη.. Δεν σου αρκεί?

   • leon06010

    Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι απατεώνας. Κ άμα μου λες ότι το λεμόνι δημιουργεί αλκαλικό περιβάλλον, περιμένεις αλήθεια να σε πάρω στα σοβαρά; Κ μετά θυμώνεις που σε θίγουμε.
    Πάντως πραγματικά επιτελείς έργο: έχω ρίξει τρελό γέλιο με τα χαζά σου.

 • Marina Tonti

  Εσύ είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, γιατί χωρίς να γνωρίζεις ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ… ΣΚΟΠΙΜΑ. Και επίσης είσαι ΔΕΙΛΟΣ, γιατί κρύβεσαι πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ, άρα η άποψη σου δεν μετράει… Πρώτα θα αποδείξεις πως δεν θεραπεύουμε και μετά θα μπορείς να το πεις… Δεν έχεις καμία απόδειξη στα χέρια σου… αλλά απεναντίας υπάρχουν πολλές χιλιάδες ανθρώπων ως αποδείξεις, που έχουν θεραπευτεί… Είστε ήδη στο Μεσαίωνα, και δεν έχει καμία σχέση ούτε με Επιστήμη, ούτε με προαγωγή της Αλήθειας… Και πάλι ξαναλέω… ο κόσμος έχει ξυπνήσει δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε μασάει σε αθλιότητες όπως οι δικές σας… Απλά κατανοεί, πόσο νύχτα υπάρχει ακόμα…

  • leon06010

   Δεν ξέρω από ιατρική αλλά από γλώσσα και ήθος ΣΚΙΖΕΙΣ μιλάμε!!!

  • Imperator Delta

   «Πρώτα θα αποδείξεις πως δεν θεραπεύουμε και μετά θα μπορείς να το πεις… Δεν έχεις καμία απόδειξη στα χέρια σου»

   Το άρθρο, τα link και την παγκόσμια επιστημονική βιβλιογραφία την κοιτάμε? Μπααα. Στο μόνο που μπορείτε να βοηθησετε εσύ και οι όμοιοι σου είναι να με διασκεδάζετε με την βλακεια σας και γι αυτό και ασχολούμαι. Όμως ανήκεις στην κατηγορια που τα εφαρμόζει και παίρνει κόσμο στον λαιμό του και γι αυτό αν πέρναγε απο το χέρι μου θα κάνετε παρέα στους τέσσερις τοίχους των φυλακών.

   • Marina Tonti

    Βρε δεν πας στο διάολο και εσύ και οι όμοιοι σου… Βλάκα…

 • leon06010

  Ίσα εσύ η σοβαρή…

 • John Smith

  Ωραία, θα παίξουμε τους σωτήρες του κόσμου από τους επικίνδυνους απατεώνες. Εσείς θα είστε οι κακοί.

 • Θανος Επαχτιτης

  Γιατί θα μας καταγγείλετε είπατε? Επειδή πουλάτε ψεύτικες θεραπείες? Επειδή έχετε άδεια αρωματοπωλείου και το έχετε κάνει εργαστήριο εμπορίου ανθρώπινης ελπίδας? Μήπως επειδή διαδίδεται ψευδοεπιστημονικές ιατρικές πρακτικές που βάζουν ζωές σε κίνδυνο? Μήπως επειδή συνεργάζεστε, κατά δήλωσή σας, παράνομα με γιατρούς που πουλάνε τα μαντζούνια σας? Μήπως επειδή υβρίζεται με τον χυδαιότερο τρόπο οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη? Μήπως επειδή ο αντισημιτισμός σας βγάζει μάτι? Παρακαλώ, κοπιάστε!

  • Imperator Delta

   Savage

  • Marina Tonti

   Αφού είσαι τόσο διανοητικά ανάπηρος και δεν κατανοείς ότι τα αιθέρια έλαια, ονομάζονται και αρωματικά έλαια.. Μόνο που τα αρωματικά έλαια, είναι και θεραπευτικά… Παράνομος είσαι εσύ και οι δηλώσεις σου που Συκοφαντείς ανθρώπους που σώζουν ζωές… Κόψε τις μαλακίες ρε, και παράτα μας ήσυχους…

   • Θανος Επαχτιτης

    Να σας παρατησω ησυχους τωρα που σας βρηκα? Δε μπορω, διοτι ειμαι διανοητικα αναπηρος. Τι μαντζουνι μπορειτε να μου δωσετε για τη παθηση μου? Απο τη στιγμη που εχεις το θρασος να μας απειλεις με μηνυσεις, μη περιμενεις να σταματησω να ασχολουμε μαζι σου. Το ακριβως αντιθετο…

    • John Smith

     Κράτα κάπου το post με την απειλή. Ίσως εντελώς τυχαία να εξαφανιστεί σε λίγο.

    • Marina Tonti

     Ασχολήσου όσο θες… Τσάμπα διαφήμιση μας κάνεις… Να μην πληρώνουμε κιόλας… Και το όνομα σου καταγράφεται, μια και με παρακολουθεί, όλη η Ελιτ, της Ελλάδας… Ηδη η Αστυνομία έχει διαβάσει τις αναρτήσεις σου, και πρόσεχε μην βρεις σύντομα τον μπελά σου…

     • leon06010

      Ποιά διαφήμιση ρε; Πας καλά;

      Θάνο, όλη η Ελίτ της Φρυγ… της Ελλάδος την παρακολουθεί. Δε ζηλεύεις λιγουλάκι; Πες

     • Marina Tonti

      Εσύ είσαι σε άλλο πλανήτη ακόμα, δεν προσγειώθηκες…

     • John Smith

      Είστε δηλαδή και εξωγηίνη; Γιατί νόμιζα ότι μένατε στη Θεσσαλονίκη. Πάντως εμείς εδώ στη γη καλοδεχόμαστε κάθε νοήμονα μορφή ζωής… ναι, νομίζω ότι βλέπω το πρόβλημά σας αλλά δεν πειράζει, για σας θα κάνουμε μια εξαίρεση.

     • leon06010

      Σε πλανήτη γεμάτο με απατεώνες σαν ελόγου σου τι δουλειά έχω εγώ; Μ’αρέσει που νομίζεις ότι μας βρίζεις ενώ εκτίθεσαι όλο και περισσότερο.

   • John Smith

    Και τα αιθέρια ή αρωματικά έλαια θεραπεύουν τον καρκίνο και άλλες ασθένειες να υποθέσω; Ξέρετε φαντάζομαι ότι μπορεί να βρεθείτε εσείς υπόλογη αν κάποιος από όσους επανειλημμένα βρίσατε αποφασίσει να κάνει καταγγελία. Εντελώς φιλικά σας λέω, μην προκαλείτε.

    • Marina Tonti

     Σκάσε βλάκα, που το παίζεις και μάγκας, δημοσιεύοντας με ψεύτικο προφίλ…

     • leon06010

      Θαυμάστε επίπεδο «κυρίας» που μοιράζει ελπίδα!
      Πάνω απ’όλα συγχαρητήρια για το επίπεδό σου. Πάντα τέτοια εύχομαι και να τα βρεις μπροστά σου.

 • John Smith

  Μπα, και τον ψυχίατρο θα τον τρελάνουν.

 • John Smith

  Εδώ συζητούσαν να αναγνωρίσουν επίσημα την ομοιοπαθητική, στους τρελούς με τα λαδάκια θα τους πιάσει ο ζήλος;

 • Εννοείται ότι είναι παράνομο, δεν χρειάζεται να θεσπιστεί ειδικός νόμος. Απλά εισαγγελέας να το πάρει χαμπάρι…

 • Giorgos Zoulis

  Ο κωδικός της Θεσ/νίκης είναι 2310 ενώ της Περαίας 23920. Παρόλο που η Περαία είναι κοντά στη Θεσ/νίκη και ανήκει στο νομό, δεν είναι μέρος της και θεωρείται διαφορετική πόλη. Είναι σαν κάποιος απο Μέγαρα να μετακόμιζε Αθήνα και να συνέχιζε να έχει 22960 ως κωδικό περιοχής.

  • A, άρα αλλάζει, οκ, αυτό ρώταγα 🙂

 • paraxenos

  Η φρασεολογία και μόνον αυτής της κυρίας αποτελεί ίσως το πιο δυνατό επιχείρημα ενάντια στη «μέθοδό» της. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σώφρων άνθρωπος που θα προστρέξει στην ανωτέρω μέθοδο μετά από αυτό.

 • leon06010

  Άλλη απορία: ο εν λόγω κήπος με τριαντάφυλλα/εργαστήριο κεριών, αρωμάτων και πασαλειμμάτων έχει ως διεύθυνση Πλ. Ιπποδρομίου, στο χάρτη φαίνεται να είναι κάπου προς Άνω Πόλη και το τηλέφωνο ανήκει στην Περαία. Πώς γίνεται αυτό; Κυρία Τόντη εδώ μου τα χαλάτε. Δώστε μου τα φώτα σας.