Ποιοι είμαστε
Αρχική ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑHOAXES FAKE NEWS

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ

11 Οκτ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ένα βίντεο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναδημοσιεύεται σε ιστολογία αυτές τις μέρες με παραποιημένα τα όσα αναφέρει.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο arpaktiko.grpress-news.grolastifora.gr,

ΣΟΚ : ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ … ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ- ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η….

%cf%83%ce%bf%ce%b9%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b5

…. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ??? ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ
Β.ΣΟΙΜΠΛΕ

ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ … ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δ.ΡΟΚΦΕΛΕΡΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το παραπάνω βίντεο με την συνομιλία του Σόιμπλε, είναι από την συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης το Φεβρουάριο του 2012 και όσα λένε δεν έχουν καμιά σχέση με το κείμενο του παραπάνω δημοσιέυματος.

Ο Πορτογάλος υπουργός οικονομικών, Βίτορ Γκασπάρ, συζητάει με τον Σόιμπλε για τη βελτίωση του πακέτου βοήθειας της Πορτογαλίας. Ο Σόιμπλε αναφέρει πως η κυβέρνησή του έχει προετοιμαστεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα διάσωσης της Πορτογαλίας, μόλις ληφθούν οι βασικές αποφάσεις για την Ελλάδα.

Μετάφραση του βίντεο:

Σόιμπλε -Χρειαζόμαστε μια προσαρμογή του προγράμματος, μετά από τις σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα. Αυτό είναι το κλειδί. Όταν θα είναι αναγκαίες οι προσαρμογές στο πρόγραμμα για την Πορτογαλία, ειμαστε έτοιμοι για αυτό.
Γκασπάρ -Αυτό το εκτιμούμε πολύ.
Σοιμπλε -Αλλά οι συνάδελφοι μου βουλευτές στην βουλή και η κοινή γνώμη στην Γερμανία πρέπει να πιστέψουν ότι το εννοούμε σοβαρά. Επειδή δεν εμπιστεύονται πλέον τις αποφάσεις μας για την Ελλάδα.
Γκασπαπ -Έχουμε κάνει μεγάλες προόδους στην Ευρώπη.
Σόιμπλε -Αυτό είναι αλήθεια.
Γκασπάρ -Τώρα πρέπει να συνεργαστούμε.
Σόιμπλε -Ναι

Αυτός είναι ο διάλογος μεταξύ του Γκασπάρ και του Σόιμπλε το Φεβρουάριο 2012, και οποιοδήποτε άλλο κείμενο είναι απλά ψευδές. Μιλάνε μπροστά σε δημοσιογράφους που τους καταγράφουν και τους φωτογραφίζουν και η αναφορά για κρυφή κάμερα είναι απλά μια ακόμη ανοησία.

https://archive.is/8boDL

https://archive.is/VmJq5

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.