Ποιοι είμαστε
Αρχική Τρομολαγνεία και παραπληροφόρηση με το όνομα του Σάκη Αρναούτογλου.HOAXES FAKE NEWS

Τρομολαγνεία και παραπληροφόρηση με το όνομα του Σάκη Αρναούτογλου.

21 Οκτ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Εδώ και λίγο διάστημα εμφανίζονται τρομολαγνικά δημοσιέυματα σε blogs και σελίδες με το όνομα και τη φωτογραφία του Σάκη Αρναούτογλου. 

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Το είδαμε στο eimaste-edo.blogspot.grallothema.commatrixxakos.com

 

45201b

Όπως μπορείτε να δείτε στα παραπάνω links, εκμεταλλεύονται το όνομα και τη φωτογραφία του Σάκη Αρναούτογλου για να κερδίσουν επισκεψιμότητα. Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν δήλωσε πως “τη νύχτα θα βουλιάξουν οι παρακάτω περιοχές” και αν δείτε τα δημοσιέυματα έχουν μόνο το δελτίο καιρού της ΕΜΥ και βίντεο με την πρόβλεψη του καιρού από τον Σακη Αρναούτογλου. Ο τίτλος και η ψεύτικη δήλωση του Σάκη Αρναούτογλου, μπήκε μόνο για να τραβήξει τα κλικ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Αν πάμε λίγο πιο πίσω, ακριβώς τα ίδια δημοσιέυματα με τις ίδιες ψευδείς δηλώσεις, είχαν εμφανιστεί και το Σεπτέμβριο.

21/9/2016 vip-news.gr 

45202

Αν πάμε πιο πίσω, πάλι τα ίδια. 4/9/2016 vip-news.gr 

45203

Ακόμη πιο πίσω, ξανά τα ίδια. Μα πόσες φορές θα βουλιάξουμε; 24/8/2016 vip-news.gr

45204

Είναι πολύ λογικό που ο Σάκης Αρναούτογλου αγανάκτησε με αυτή την ιστορία.

45205

Μην εμπιστεύεστε σελίδες που σας εξαπατούν με τρομοκρατία και παραπληροφόρηση. Ενημερωθείτε για τον καιρό μέσα από αξιόπιστες σελίδες που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο και όχι από από κοινούς απατεώνες του διαδικτύου, που για να κερδίσουν μερικά κλικ παραπάνω τρομοκρατούν με άσχετους τίτλους, δηλώσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ και εκμεταλλεύονται ονόματα και φωτογραφίες δημοφιλών προσώπων.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.