Το ζεϊμπέκικο του «Καρά Σεβντά»

4

Μια φάρσα της Victory Entertainment S.A. ήταν αρκετή για να την πατήσουν σε πρωινή εκπομπή και να αρχίσουν τα δημοσιεύματα στα ελληνικά blogs.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»smile-o»]ΦΑΡΣΑ[/icon_list_item][/icon_list]

Tο είδαμε στο 24wro.com.grepikairo.com και trelokouneli.gr

456853-capture

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]Άγριο χώσιμο στον «Kara Sevda» για το ζεϊμπέκικο:«Χοροπηδά σαν αρκούδα,είναι σα να είναι σε τσίρκο»[/custom_headline]

Ο Burak Ozcivit ο Κεμάλ της σειράς «Kara Sevda» έχει δει το τελευταίο διάστημα τις μετοχές του να ανεβαίνουν αφού γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Τουρκία όσο και στην χώρα μας.

Σε εκπομπή που βρέθηκε χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο και το βίντεο προβλήθηκε στο Πρωινό, όπου τον έκραξαν… Μεταξύ άλλων είπαν για τον νεαρό ηθοποιό: «Χοροπηδά σαν αρκούδα, είναι σα να είναι σε τσίρκο, δε χορεύει ο άνθρωπος… Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το νιώθεις». Δείτε τον ηθοποιό να χορεύει αλλά και το κράξιμο της ομάδας του πρωινού!

[/content_band]

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το παραπάνω βίντεο είναι μια φάρσα της Victory Entertainment S.A.
Ο Burak Ozcivit στην πραγματικότητα δεν χόρεψε ζεϊμπέκικο, απλά πέρασαν τον ήχο από το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας στο παρακάτω βίντεο, που είναι και το πραγματικό.

https://www.facebook.com/victoryenter.gr/videos

Αυτό ήταν αρκετό για να την πατήσουν τηλεοπτικές εκπομπές και να αρχίσουν τα δημοσιεύματα στα blogs.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Ι Π

  Ο κύριος χορεύει απλούστατα ΤΟΥΡΚΙΚΟ ζεϊμπέκικο.
  π.χ:

  https://www.youtube.com/watch?v=cH7IwWX7rOY

  Το μέτρο είναι φυσικά εννεάσημο, αλλά το κινησιολογικό στυλ εντελώς διαφορετικό από την ρωμεϊκη εξέλιξη του συγκεκριμένου χορού. Τώρα, αν «χοροπηδάει σαν αρκούδα» είναι θέμα υποκειμενικής αισθητικής κρίσης.
  Κατά τ’ άλλα θα είχε ενδιαφέρον να ασχοληθείτε και και με τον μύθο (μάλλον) περί αρχαιοελληνικής προελεύσεως του ζεϊμπέκικου… (Σας το προτείνει ένας επαγγελματίας θεράπων του είδους, -μπουζουξής ;-Ρ)

 • Φελέκι

  Τα προβλήματα των Ελληναραίων συμπυκνώνονται στο τι ζεϊμπεκικο χορεύει ο καθένας. Τα υπόλοιπα τα έχουν λύσει έτσι κι αλλιώς.

 • Αυτοί εκεί του πρωινού, ξεχάσανε τα δικά τους;

  https://m.youtube.com/watch?v=BNKjdLVqJsU

  • Konstas

   Χα χα το πιο ταιριαστό σχόλιο !!!!