Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι Simpsons δεν προέβλεψαν την εκλογή του Τραμπ.ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Simpsons δεν προέβλεψαν την εκλογή του Τραμπ.

9 Νοε
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Μετά την εκλογή του Τραμπ άρχισε να παίζει και πάλι το επεισόδιο των Simpsons που υποτίθεται προέβλεπε την εκλογή του Τραμπ από το 2000. Δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο, παίζει πλέον παντού, ακόμα και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

simpsonstrumpepisode2000-1

 

Ας δούμε όμως δύο γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν το προφητικό της υπόθεσης.

Το 2000 όντως είχε βγει το επεισόδιο « Bart to the Future » και είχε αναφερθεί ο Τραμπ ως αστείο, η Λίζα εξελέγη πρόεδρος αντικαθιστώντας στην προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό το επεισόδιο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί προφητικό και αυτό γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ εκείνη την εποχή έδινε ξανά την μάχη του για την προεδρία των Η.Π.Α.

https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_presidential_campaign,_2000

https://www.youtube.com/watch?v=hMlz4J4tYbM

 

Κυκλοφορεί όμως ακόμα ένα βίντεο το οποίο το χρησιμοποιούν για να δείξουν το προφητικό χαρακτήρα των Simpsons και δείχνει τον Τραμπ στα σκαλιά ενός εμπορικού κέντρου.

 

https://www.youtube.com/watch?v=irrbuaiUMVw

 

Το βίντεο αυτό  κακώς συνδέεται με το αρχικό βίντεο του 2000 και αυτό γιατί είναι από επεισόδιο του 2015 με τίτλο « Trumptastic Voyage » και βγήκε τον Ιούλιο του 2015.

http://www.imdb.com/title/tt4854334/

 

 

Τίποτα δεν μοιάζει προφητικό πια.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής