Ποιοι είμαστε
Αρχική Αντισημιτικό παραλήρημα και (Έλληνες)… πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγήςHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Αντισημιτικό παραλήρημα και (Έλληνες)… πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής

15 Νοε
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

 Τα ”αφυπνισμένα” δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών, αν όχι όλοι, είναι Εβραίοι είναι στη πραγματικότητα τόσο τραγικά, που κάνουν ακόμη και τους πιο στρατευμένους αντισημίτες να κοκκινίζουν από ντροπή.

ΨΕΥΔΕΣ

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που έχει αναπαραχθεί από δεκάδες, εναλλακτικά και μη ιστολόγια και που το είδαμε στο makeleio.gr,  thesecretrealtruth.blogspot.com,  cretanpatriot.wordpress.com  και πολλά άλλα.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση . Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα ! Ορκισμένοι εχθροί μας είναι!!!

Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος ;

  

Η Αλήθεια είναι η εξής : Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ; Εις τις Κεχριές !
Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος …
Απόγονος τούτου εγκατέλειψεν αργότερον τα Ιωάννινα και μετεκόμισεν εις την Αχαίαν, όπου και ευρέθη εις το γνωστόν Καλέντζι … Εξ απογόνου ……ονόματι Ανδρέα, όστις ήσκησεν το επάγγελμα του “παπά”, έλαβον το και εις την εποχήν ημών επώνυμον Παπανδρέου …

Η πρώτη εγκατάστασις των Παπανδρέου εις τις Κεχριές Κορίνθου φαίνεται, πως ήτο η συναισθηματική αιτία της αποκτήσεως … αγροτικής-εξοχικής οικίας εις … παρακείμενον χωρίον, το οποίον έως και σήμερον χρησιμοποιούν …

Τον, δε, Γεώργιον Παπανδρέου εισήγαγεν εις τον Δημόσιον Βιον της Χώρας, ως Νομάρχην, ο έτερος εβραίος … Μπενύ Σελόν ή … Βενιζέλος Ελευθέριος.
Και ποίον ήτο το εβραϊκόν επώνυμον των Παπανδρέου ;

 

 

 

    ήτο το Ζετκίν ή το Καψαλί …

 ο υιός αυτού

και ο υιός του υιού με … σηκωμένα μανίκια !

και ροδοσταυρίτης βεβαίως βεβαίως !

 

 

 

καταθέτει στεφάνι σε εβραϊκή γιορτή

με το εβραϊκό του καπελάκι (κιπά)

εδώ απονέμει τιμές στον μεγαλύτερο σφαγέα

των Ελλήνων , τον Κεμάλ Ατατούρκ

ο μεγάλος εθνάρχης … ο ντονμές

και ο ανηψούλης του ο μπουλούκος …

και αυτός με το καπελάκι του …

και πως του πααααααει !

και μία με καπελάκι … αμ πώς !

και ο … σπουδαρχίδης στο κόλπο , τι νομίσατε …

Είπε :”Τα εθνικά σύνορα κι ένα μέρος της εθνικής

κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης

και της ευημερίας”

Είπα : σάλτα και γαμήσου μωρή άλλη μια φορά

και μη μου πεις πως είσαι αγάμητη …

δεν λέω τιποτε γι΄αυτόν …

μπορεί να μου δώσει καμιά ευχή …

η … γράνα

 

 

 

από τους τότε γνωστούς άγνωστους

τι ωραίο χαμόγελο έχει το γαμημένο εξώγαμο του διαβόλου

μπουλούουουουουκοοοοο

ο κολοτούμπας Καρατζαφύρερ …

ο Αλογοσκούφης σε συνεδριο της γνωστης λεσχης

και ο Παυλόπουλος ρε παιδιά , μασόνος …

ο Προκόπης ! Τι τον βρήκατε ρε …

Ο πολύς Αβραμόπουλος … ομιλεί σε μασονική στοά

Αυτή η γαμημένη το δήλωσε ευθαρσώς μέσα στο

Ελληνικό κοινοβούλιο πως είναι Εβραία .

Επίσης λέει πως τα Ελληνικά είναι ξένη γλώσσα γι αυτήν !

φήμες το θέλουν εβραϊκής καταγωγής ,απ΄την

μητέρα του εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή.

υφυπουργός Εξωτερικών Ροζάκης …

εβραιοπουλάκι και αυτός

κούκου τζα !

πουλάκι μου … κι εσύ !

Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο «Bernando O’ Higgins»

 που ήταν Μασόνος της Στοάς του Λονδίνου

 ο Βούγιας παιδιά … καλέ συ !

 

Ολόκληρο το άρθρο με τους δήθεν Εβραίους πολιτικούς στο παρακάτω λινκ:

http://archive.is/3brY3

Τι ισχύει

Ενώ κανονικά οποιοσδήποτε άνθρωπος με στοιχειώδη λογική θα έπρεπε να απορρίψει τα λεγόμενα του άρθρου ως αστεία στη καλύτερη περίπτωση, ένεκα του γεγονότος πως κάποιοι τα πιστεύουν, θα παρουσιάσουμε τις πραγματικές καταγωγές μερικών από τους ανωτέρω πολιτικούς, αφενός για να δείξουμε κατά πόσο υπάρχει βάση στα γραφόμενα και αφετέρου, να διαλύσουμε ένα μύθο που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια, ενοχοποιώντας αδίκως, μια συγκεκριμένη εθνολογική ομάδα. Για αυτούς τους λόγους, θα εξετάσουμε τα πιο ”βαριά” ονόματα που εμπλέκονται στην υποτιθέμενη σιωνιστική ”συνωμοσία”. (Προφανώς, το υπάρχει Έλληνας πολιτικός, ισραηλινής καταγωγής, δεν είναι ούτε μεμπτό, ούτε κατακριτέο).

Γεώργιος Παπανδρέου

Ο Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1888 στο Καλέντζι Αχαΐας. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και πολιτικές επιστήμες στο Βερολίνο. Ο πατέρας του, Ανδρέας, ήταν πρωτοπρεσβύτερος. Παντρεύτηκε τη Σοφία Μινέικο (κόρη του Σιγισμούνδου Μινέικο, Πολωνού αριστοκράτη, και της Περσεφόνης Μανάρη) με την οποία απέκτησε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η οικογένεια Μινέικο κατηγορήθηκε πως είχε εβραϊκή καταγωγή από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ιστορική πηγή να επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό.

https://www.britannica.com/biography/Georgios-Papandreou

http://www.ahistoryofgreece.com/biography/papandreou.htm

Ελευθέριος Βενιζέλος

Η καταγωγή των προγόνων του ήταν από τη Μάνη. Κατά τις οθωμανικές επιδρομές του 1770, ο πρόγονός του Βενιζέλος Κρεβατάς, διέφυγε στη Κρήτη και οι απόγονοί του κράτησαν το μικρό του όνομα, ως επίθετο. Ο πατέρας του, ονόματι Κυριάκος Βενιζέλος, εξορίστηκε για 19 χρόνια στη Σύρο από τις τουρκικές αρχές, λόγω της επαναστατικής του δράσης. Δεν υπάρχει καμία πηγή που να βεβαιώνει πως είχε εβραϊκή καταγωγή.

https://www.britannica.com/biography/Eleutherios-Venizelos

http://www.firstworldwar.com/bio/venizelos.htm

https://www.sansimera.gr/biographies/939

Ανδρέας Γεώργιος Παπανδρέου και Γιώργος Παπανδρέου

Ομοίως, δεν υπάρχουν πηγές που να ισχυρίζονται πως έχουν εβραϊκή καταγωγή. Ο πρώτος όπως προαναφέραμε ήταν γιος του Γεωργίου με τη Σοφία Μινέικο και ο δεύτερος, γιος του Ανδρέα με την Αμερικανίδα Μάργκαρετ Τσαντ.

https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:VCXD-KMN

https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:VCXD-KMV

https://www.britannica.com/biography/George-Papandreou

Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής

Γεννήθηκε στην τουρκοκρατούμενη ακόμα Πρώτη Σερρών το 1907. Ήταν πρωτότοκος γιος δημοδιδασκάλου, του Γεώργιου Καραμανλή και της Φωτεινής Δαλόγλου, ο οποίος πολέμησε στο Μακεδονικό Αγώνα.  Όσον αφορά τον Κώστα Καραμανλή,  γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 στην Αθήνα και είναι γιος του Αλέξανδρου Καραμανλή, αδελφού του  Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή. Κανείς εκ των δύο, δεν έχει εβραϊκή καταγωγή.

http://biography.yourdictionary.com/constantine-karamanlis

https://www.britannica.com/biography/Konstantinos-Karamanlis

http://fletcher.tufts.edu/KaramanlisChair/Constantine-Karamanlis

https://www.sansimera.gr/biographies/242

http://www.historyextra.com/article/international-history/life-week-constantine-karamanlis

Αντώνης Σαμαράς

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 1951. Πατέρας του ήταν ο καρδιολόγος Κων/νος Σαμαράς. Αν και είναι γνωστό ότι κατάγεται από την Πύλο, οι ρίζες της οικογένειάς του κρατάνε από την Αρκαδία, και συγκεκριμένα από την ιστορική Στεμνίτσα. Η καταγωγή του από την πλευρά της μητέρας του Ελένης Ζάννα είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η γενεαλογική του σχέση με την Πηνελόπη Δέλτα. Από την πλευρά του πατέρα του είναι ανιψιός του παλιού βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά.

https://www.britannica.com/biography/Antonis-Samaras

http://greek-lastnames.blogspot.gr/2012/12/blog-post_24.html

https://www.sansimera.gr/biographies/487

Κώστας Σημίτης

Ο Κωνσταντίνος Γ. Σημίτης (Πειραιάς, 23 Ιουνίου 1936) είναι Έλληνας καθηγητής πανεπιστημίου και πολιτικός, πολλές φορές υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1996 ως το 2004. Πατέρας του ήταν ο Γεώργιος Σημίτης, δικηγόρος, καθηγητής της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., επί σειρά ετών πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, αντιπρόσωπος του Πειραιά στην Εθνοσυνέλευση στους Κορυσχάδες και γενικός διοικητής Ρούμελης στην κυβέρνηση της .Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (1944). Ο συσχετισμός του επιθέτου του πρώην πρωθυπουργού (Σημίτης) με τους λαούς που φέρουν το ίδιο όνομα (Σημίτες – Ομάδες λαών, που κατοικούν στην Αραβική χερσόνησο και που φέρνουν φανερά τα χαρακτηριστικά της μεσογειακής φυλής. στου οποίους ανήκουν οι Ασσυροβαβυλώνιοι, οι Φοίνικες, οι βόρειοι Εβραίοι και οι νότιοι Άραβες),  είναι  τυχαίος και δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματική καταγωγή του Κ. Σημίτη. Οι σημερινοί Άραβες αλλά κοι οι Εβραίοι ανήκουν σε αυτή την οικογένεια.

https://www.britannica.com/biography/Konstantinos-Simitis

http://www.nato.int/cv/hsg/gr/simitis.htm

http://jcpa.org/article/anti-semitism-in-greece-embedded-in-society/

https://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντίνος_Σημίτης

http://foundationstone.com.au/FoundationStone.html?./HtmlSupport/WebPage/semiticGenetics.html

Κάρολος Παπούλιας

Ο Κάρολος Παπούλιας γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1929 στα Γιάννινα και ήταν γιος του υποστράτηγου Γρηγόρη Παπούλια, που πέθανε το 1936 από τις κακουχίες της Μικρασιατικής εκστρατείας. Το όνομά του Κάρολος το οφείλει στον αυστριακό σοσιαλιστή Καρλ Κάουτσκι. Ο νονός του, στρατηγός Βλάχος, επιστήθιος φίλος του πατέρα του, ήταν οπαδός του Κάουτσκι και αποφάσισε να δώσει το μικρό όνομά του στον βαφτισιμιό του.

http://www.famousbirthdays.com/people/karolos-papoulias.html

https://www.sansimera.gr/biographies/232

Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Δεν έχει καμία συγγένεια με τον Ελευθέριο Βενιζέλο.  Η πατρική του καταγωγή είναι από το Αλιβέρι Ευβοίας. Η ιστορία του επιθέτου ”Τούρκογλου” φαίνεται να προέρχεται από τουρκικά δημοσιεύματα που επικαλούνται τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου 2009 και αναγνωριστικό 09ATHENS1535_a. Το τηλεγράφημα αναφέρει χαρακτηριστικά: ”A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007”. Ωστόσο, ο ίδιος έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες, αποδίδοντάς σε εσωκομματικές σκοπιμότητες. Η λέξη ”nee”, είναι γαλλικής προελεύσεως και υποδηλώνει το επίθετο που προέρχεται από τη πλευρά της μητέρας. Δεν υπάρχει καμία άλλη πηγή που να επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό, πόσο μάλλον πως ο Ε. Βενιζέλος έχει εβραϊκή καταγωγή.

http://www.famousbirthdays.com/people/evangelos-venizelos.html

http://kurir.mk/en/?p=13484

https://wikileaks.org/plusd/cables/09ATHENS1535_a.html

Επίλογος

Με βάση τα ανωτέρω, δεν θα ήταν γόνιμο να εξετάσουμε τα ονόματα όλων των Ελλήνων πολιτικών ένα προς ένα διότι είναι εμφανής η ”αξιοπιστία” και η σκοπιμότητα αυτών των άρθρων. Προκύπτει πως οι ισχυρισμοί περί εβραϊκής καταγωγής των Ελλήνων πολιτικών στερούνται αξιόπιστων πηγών και μοναδικός σκοπός τους είναι η πρόκληση αντισημιτικών αισθημάτων στους αναγνώστες.

via TNI

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.