Ποιοι είμαστε
Αρχική Μουσουλμάνοι καίνε 16χρονο κοριτσι – ΚαταρρίπτεταιHOAXES ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μουσουλμάνοι καίνε 16χρονο κοριτσι – Καταρρίπτεται

16 Νοε
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ένα blog (kwloxaneio.gr) από τα πολλά που μας σερβίρουν σκουπίδια, ανέβασε ένα φρικιαστικό βίντεο με τίτλο δημοσίευσης “ΣΟΚ : Μουσουλμάνοι Καίνε 16 Χρονό Κοριτσι Και Το Απολαμβάνουν Με Γέλια Και Χαρές ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ”

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Το είδαμε στο kwloxaneio.groparlapipas.graetos-apokalypsis.comcityeye.gr, olanews.euparatolmosblog.blogspot.gretsimravo.blogspot.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βίντεο είναι φρικιαστικό, απομακρύνετε τα παιδιά πριν το δείτε. 

ΣΟΚ : Μουσουλμάνοι Καίνε 16 Χρονό Κοριτσι Και Το Απολαμβάνουν Με Γέλια Και Χαρές ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

46301

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από blogs που σερβίρουν σκουπίδια και δεν σέβονται τους αναγνώστες τους. Ο μοναδικός στόχος πολλών blogs είναι τα έσοδα από τις διαφημίσεις και δεν τους ενδιαφέρει τι θα δημοσιεύσουν, απλά αναπαράγουν ότι εντυπωσιακό βρεθεί μπροστά τους.

Το βίντεο είναι πραγματικό, αλλά δεν έχει καμιά σχέση με μουσουλμάνους ή με κάποια άλλη θρησκεία. Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβει στις 12 Μαΐου 2015, στο χωριό Río Bravo, στη Γουατεμάλα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τo κορίτσι ήταν μέλος συμμορίας και πριν το λιντσάρισμα είχε σκοτώσει μαζί με δύο συνεργούς τον 68χρονο οδηγό ταξί, Carlos Enrique González Noriega. Μετά τη δολοφονία οι δύο άνδρες διέφυγαν, αλλά το κορίτσι πιάστηκε με ένα όπλο στα χέρια της.

46302

http://www.liveleak.com/view?i=af8_1432409736

http://www.telegraph.co.uk/

http://www.prensalibre.com/

http://www.dailymail.co.uk/

Η Γουατεμάλα μαστίζεται από την εγκληματικότητα (16 δολοφονίες την ημέρα το 2014). Λόγω της αναποτελεσματικής και συχνά, διεφθαρμένης αστυνομίας οι περισσότερες δολοφονίες δεν διαλευκάνονται και μόνο το 6% των υποθέσεων φτάνουν σε κάποια καταδίκη. Η αποτυχία του κράτους και της αστυνομίας να φέρει τους εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης, έχει αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά λιντσαρίσματος όπως το παραπάνω.

http://www.cicig.org/index.php?page=guatemala

Ο ισχυρισμός πως οι δράστες τις αποτρόπαιης δολοφονίας του 16χρονου κοριτσιού είναι μουσουλμάνοι, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.