Ποιοι είμαστε
Αρχική Μην σταματήσετε ότι και αν κάνετε! Τα σήματα του δορυφόρου, δεν είναι περίεργα!HOAXES FAKE NEWS ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μην σταματήσετε ότι και αν κάνετε! Τα σήματα του δορυφόρου, δεν είναι περίεργα!

29 Νοε
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Ένα άρθρο που κυκλοφορεί πολύ αυτές τις ημέρες, έχει να κάνει με ένα (γήινο) δορυφόρο, που έπειτα από δεκαετίες σιωπής, άρχισε να στέλνει μυστηριώδη σήματα στη Γη. Ας δούμε τι λέει το tromaktiko.blogspot.gr:

 24

Η είδηση για τη ”μυστηριώδη” εκπομπή του δορυφόρου LES 1 (Lincoln Experimental Satellite 1), μόνο καινούργια δεν είναι. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Βρετανό ερασιτέχνη ραδιοαστρονόμο Phil Williams το 2013. Ο LES 1, ήταν ο πρώτος από μια σειρά συσκευών (LES 1 έως 9) που κατασκευάστηκαν από το MIT, με σκοπό τη μελέτη μέσων και τεχνικών επικοινωνίας μεταξύ δορυφόρων μεταξύ του 1965 και 1976. Ο LES 1, λόγω βλάβης στο σύστημα εκτόξευσης, δε κατάφερε να φτάσει στο σχεδιαζόμενο ύψος τροχιάς. Στα χρόνια που μεσολάβησαν, οι μπαταρίες του αχρηστεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο αναμεταδότης του, να λαμβάνει απευθείας ηλεκτρική ενέργεια από τα ηλιακά του πάνελ. Επειδή όμως ο δορυφόρος περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του ανά 4 δευτερόλεπτα, το ηλιακό φως μπλοκάρεται από το σώμα του δορυφόρου, προκαλώντας διακεκομμένη παροχή ρεύματος, με αποτέλεσμα το σήμα που φτάνει στη Γη, να ακούγεται απόκοσμο στον ”απαίδευτο” ακροατή.

http://amsat.org/pipermail/ans/2013/000698.html

Επίσης, ο δορυφόρος αν και απέτυχε, ουδέποτε ”εξαφανίστηκε”. Η ακριβής τροχιά του είναι γνωστή:

http://www.satflare.com/home.asp

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο LES 1, περνάει πάνω από τον Ειρηνικό.

26

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούστε το επίμαχο σήμα:

https://www.youtube.com/watch?v=8eINYeju4S0

 Οι εξωγήινες ”ραδιοφωνικές” εκπομπές δεν είναι κάτι άγνωστο. Για παράδειγμα, όταν η διαστημοσυσκευή JUNO, έκανε πριν λίγους μήνες το πρώτο κοντινό πέρασμά του από τον Δία κατέγραψε τις εκπομπές που παράγονται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, που ηχογραφήθηκαν με το όργανο WAVE (Radio/Plasma Wave Experiment). Οι επιστήμονες γνωρίζουν για αυτές τις εκπομπές από τη δεκαετία του 1950, ποτέ όμως δεν είχαν ηχογραφηθεί από τόσο κοντά. Αν νομίζεται πως η εκπομπή του LES 1, είναι τρομακτική, που να ακούσετε και αυτό:

 Ή αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=kabL9Z3ObUs

 Σας θυμίζει κάτι;

Από τα ανωτέρω, προκύπτει πως τα δημοσιεύματα για διαστημικά σήματα από εξαφανισμένους δορυφόρους, μόνο μυστηριώδη δεν είναι και δεν έχουν τη παραμικρή υπόσταση.. Εάν οι εξωγήινοι, με την υπερεξελιγμένη τεχνολογία τους αποφάσιζαν να επιστρατεύσουν ένα διαστημικό σκουπίδι για να επικοινωνήσουν μαζί μας, αφενός θα ήταν άξιοι της μοίρας τους, αφετέρου, θα ακούγαμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό που φτάνει στα αυτιά μας και μοιάζει με high pitched θόρυβο υποβάθρου.

via TNI

Fact-check for the sake of Democracy