Ποιοι είμαστε
Αρχική Βίντεο των ποδοσφαιριστών της Τσαπεκοένσε που ΔΕΝ είναι μέσα από το μοιραίο αεροσκάφοςΔΙΑΦΟΡΑ

Βίντεο των ποδοσφαιριστών της Τσαπεκοένσε που ΔΕΝ είναι μέσα από το μοιραίο αεροσκάφος

30 Νοε
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Μετά από κάθε αεροπορική τραγωδία είθισται να εμφανίζονται στο διαδίκτυο άρθρα με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν τις τελευταίες στιγμές των επιβαινόντων. Το ίδιο συνέβη και με τη χθεσινή αεροπορική τραγωδία όπου επέβαινε η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσαπεκοένσε.

2016-11-28-cp-2933_rj-85_lamiamedellin-area_team2

Aς δούμε δύο από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, το πρώτο από το Sport 24 το οποίο αναπαράγει βίντεο που ανέβηκε στην Daily mail και το δεύτερο από το iefimerida.gr το οποίο αναπαράγει βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter!!!

VIDEO: Χαμόγελα και χαρά στη μοιραία πτήση

Adtech Ad

Δείτε το video που τράβηξε ο Αλάν Ρουσέλ μέσα από την καμπίνα του αεροσκάφους λίγο πριν την μοιραία πτώση. Χαμόγελα και στιγμές ξεγνοιασιάς και ενώ ο Χάρος παραμόνευε.

ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Λίγο πριν τη μοιραία πτήση -Χαμόγελα και πειράγματα από τους ποδοσφαιριστές στο αεροσκάφος [βίντεο]

Σοκ προκαλεί ένα βιντεάκι με τους άτυχους ποδοσφαιριστές και στελέχη της Τσαπεκοένσε.

Το βιντεάκι γυρίστηκε από έναν από τους ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης ομάδας που επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη σήμερα το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί, δείχνει τους επιβαίνοντες στις θέσεις τους να χαμογελούν και να αστειεύονται, λίγα λεπτά πριν από την απογείωση. 

 https://twitter.com/andresmunoza/status/803573484089700354?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ο ίδιος χρήστης του twitter  που χρησιμοποιεί το iefimerida.gr,  ξεκαθαρίζει ότι το βίντεο δεν είναι μέσα από το μοιραίο αεροσκάφος.

Κανένα από τα δύο αυτά βίντεο δεν είναι λίγο πριν τη συντριβή του αεροσκάφους. Το αεροσκάφος που συνετρίβη είναι ένα AVRO JR 85.

http://www.jacdec.de/2016/11/29/2016-11-28-lamia-avro-rj-85-crashed-near-medellin-with-81-on-board/

Aν παρατηρήσετε τα βίντεο και μετά τα συγκρίνετε με το εσωτερικό του AVRO JR 85 θα καταλάβετε αμέσως τις διαφορές. Το εσωτερικό του αποτελείται από δύο σειρές των τριών καθισμάτων με έναν διάδρομο στο κέντρο. Στα βίντεο δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

nintchdbpict000285478203

http://www.abcorporate-aviation.com/Avro-RJ85?page=plane

avro-rj85-cabin

http://www.airliners.net/photo/Lufthansa-%28Lufthansa-CityLine%29/British-Aerospace-Avro-146-RJ85/1030885

Ο ίδιος χρήστης του twitter  που χρησιμοποιεί το iefimerida.gr,  ξεκαθαρίζει ότι το βίντεο δεν είναι μέσα από το μοιραίο αεροσκάφος.

Τα βίντεο δεν είναι μέσα από το αεροσκάφος που έπεσε αλλά από προηγούμενη πτήση, η ομάδα πριν επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση είχε ταξιδέψει μέχρι τη Βολιβία με άλλο αεροσκάφος και αυτό γιατί οι αρχές της Βραζιλίας δεν επέτρεψαν την απευθείας πτήση για το αεροδρόμιο Μεντεγίν της Κολομβίας.

http://www.eltiempo.com/deportes/futbol/equipo-chapecoense-cambio-de-vuelo-por-decision-de-aviacion-brasilena/16761425

https://en.wikipedia.org/wiki/LaMia_Airlines_Flight_2933

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής