Ποιοι είμαστε
Αρχική Εξωγήινος στόλος φτάνει στη Γη το Σεπτέμβριο του 2017;HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εξωγήινος στόλος φτάνει στη Γη το Σεπτέμβριο του 2017;

1 Δεκ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

 

Οι εξωγήινοι, εκτός από αγαπημένο αντικείμενο των συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας, αποτελούν και αγαπημένο θέμα των ανά της Γης συνομωσιολόγων. Πολλά είναι τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη τεράστια αρμάδα εξωγήινων σκαφών που πλησιάζει το πλανήτη μας.

Για παράδειγμα, στο makeleio.gr, διαβάζουμε:

Η πηγή του άρθρου, είναι το inquisitr.com, που είναι ένας ακόμη news aggregator, δηλαδή ιστότοπος που αναδημοσιεύει ειδήσεις άλλων, χωρίς να τις ελέγχει. Χαρακτηριστικά, είναι τα δημοσιεύματα που ακολουθούν.

Το σχετικό δημοσίευμα κυκλοφόρησε σε πολλά ενημερωτικά σάιτ:

 Πρόκειται όμως για ένα hoax που αναπαράγεται ανά χρονικά διαστήματα, με μικρές παραλλαγές:

 

 

Το άρθρο αναφέρει συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας, χωρίς να παραθέτει ντοκουμέντα και παραδέχεται πως ο στόλος έχει εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα και πλέον είναι ορατός σε ερασιτέχνες αστρονόμους (το υποτιθέμενο έγγραφο που αναφέρει το inquisitr, δεν υπάρχει). Είναι γεγονός πως ορισμένοι από τους τελευταίους, διαθέτουν τηλεσκόπια (που πωλούνται στο εμπόριο), που κάνουν ακόμη και τους επαγγελματίες να κοκκινίζουν από ντροπή και να πρασινίζουν από ζήλια. Με τόσα μάτια στον ουρανό λοιπόν, ένας τεράστιος στόλος θα ήταν πανεύκολα ορατός από κάθε ερασιτέχνη αστρονόμο με καλό τηλεσκόπιο και οι σχετικές εικόνες, θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια του πλανήτη. Βέβαια, το άρθρο δε διευκρινίζει αν οι εξωγήινοι είναι Κλίγκονς, που ως γνωστόν, διαθέτουν τεχνολογία αορατότητας. Αλλά αν ήταν έτσι, ούτε η NASA, θα τους είχε δει.

Η εκτόξευση των 3 πυραύλων

Στις 15/1/14, εκτοξεύτηκαν 3 πύραυλοι Terrier-Orion, στα πλαίσια απόρρητου προγράμματος του Αμερικανικού ΥΠ.ΑΜ. Οι δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων από το Wallops Flight Facility ωστόσο, δεν είναι κάτι σπάνιο. Από το 1945 έως σήμερα, έχουν γίνει 16.000 εκτοξεύσεις, πολλές εκ των οποίων για λογαριασμό του στρατού που ως συνήθως, είναι απόρρητες. Ο Terrier-Orion ένας σχετικά μικροσκοπικός πύραυλος, βάρους 1.350 κιλών, που μετά βίας μπορεί να σηκώσει 400 κιλά στο υποτροχιακό ύψος των 80 χιλιομέτρων. Αν οι Αμερικανοί ήθελα να στείλουν στο διάστημα ερευνητικό εξοπλισμό για τον επερχόμενο εξωγήινο στόλο, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για παράδειγμα έναν Atlas V που μπορεί να σηκώσει έως 9 τόνους σε γεωσύγχρονη τροχιά (με απλά λόγια, πολύ ψηλότερα!

http://www.space.com/24261-military-rocket-launches-east-coast-visibility.html

Ο εξωγήινος στόλος έχει ήδη εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα. Γιατί όμως μετά από τόσο μεγάλο ταξίδι στο διαστρικό κενό με ασύλληπτες ταχύτητες, χρειάζεται τόσους πολλούς μήνες για να φτάσει στη Γη; Μήπως τα UFO’s δεν έχουν φρένα; Μήπως δεν έχουν όπισθεν; Μήπως σβήσαν τις μηχανές χωρίς να βγάλουν ταχύτητα και περιμένουν να σταματήσουν; Τουλάχιστον, θυμήθηκαν να αφήσουν το συμπλέκτη; Αυτά και πολλά ακόμη σοβαρά ερωτήματα, κάνουν την ιστορία να μοιάζει λιγότερο αληθινή.

d8d4cc1c20c04e64b33c91ace2c2ba1e

Η συνάντηση Πούτιν – Μπάιντεν

Πρόκειται για μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ. Πάντως, ύστερα από πολύ ψάξιμο στα συνομωσιολογικά φόρα, ανακαλύψαμε ένα υποτιθέμενο απόρρητο έγγραφο της επίσης υποτιθέμενης συνάντησης μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, το οποίο, όχι μόνο είναι δυσανάγνωστο, αλλά φέρει ημερομηνία του 1963, όταν ο Πούτιν ήταν 11 χρονών… Επίσης το έγγραφο παρατίθεται μόνο σε ένα βίντεο για μόλις 1 δευτερόλεπτο…

 Με βάση τα ανωτέρω, η είδηση πως εξωγήινος στόλος έχει εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα και θα φτάσει στη Γη το Σεπτέμβρη του 2017, καταρρίπτεται.

via TNI

Fact-check for the sake of Democracy