Η Μέρκελ και το «βρώμικο»

In Άλλα θέματα, Διάφορα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης0 Comments

Σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες  κυκλοφορούν από εχθές  φωτογραφίες της Ανγκελα Μέρκελ σε μία καντίνα με το ισχυρισμό ότι είναι από τη πρόσφατη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες. Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια που μας ενημέρωσε και προχωράμε σε μερικά από τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

 

EΘΝΟΣ: Η Μέρκελ τρώει «βρώμικο» μετά τη Σύνοδο Κορυφής [photos]

Star:  Η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής «χτύπησε» και ένα «βρώμικο»

iefimerida:  Η Aνγκελα Μέρκελ τρώει «βρώμικο» σε καντίνα μετά τη Σύνοδο [εικόνες]

ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Η Μέρκελ τρώει «βρώμικο» μετά τη Σύνοδο Κορυφής [photos]

Έχουμε θαυμάσει την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ να απολαμβάνει ένα ποτήρι μπίρα ουκ ολίγες φορές. Αυτή τη φορά η κάμερα την κατέγραψε να απολαμβάνει «βρώμικο» σε καντίνα στις Βρυξέλλες μετά τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής.
Στις φωτογραφίες, που τράβηξε η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται χαμογελαστή να τρώει τηγανιτές πατάτες.

Το ενσταντανέ καταγράφηκε στην καντίνα Friterie Maison Antoine, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. 

 

 Η αλήθεια είναι ότι η Μέρκελ έφαγε βρώμικο στη καντίνα Friterie Maison Antoine, δεν ξέρω αν την επισκέφθηκε και στη πρόσφατη σύνοδο κορυφής, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όμως, μας έρχονται από τον περασμένο Φεβρουάριο και τις συζητήσεις για το Brexit. Μπορείτε να τις δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Στο «βρώμικο» δεν μπορεί να αντισταθεί (σχεδόν) κανείς.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.