Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Μέρκελ και το «βρώμικο»ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Μέρκελ και το «βρώμικο»

17 Δεκ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες  κυκλοφορούν από εχθές  φωτογραφίες της Ανγκελα Μέρκελ σε μία καντίνα με το ισχυρισμό ότι είναι από τη πρόσφατη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες. Ευχαριστούμε την φίλη αναγνώστρια που μας ενημέρωσε και προχωράμε σε μερικά από τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

 

EΘΝΟΣ: Η Μέρκελ τρώει «βρώμικο» μετά τη Σύνοδο Κορυφής [photos]

Star:  Η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής «χτύπησε» και ένα «βρώμικο»

iefimerida:  Η Aνγκελα Μέρκελ τρώει «βρώμικο» σε καντίνα μετά τη Σύνοδο [εικόνες]

ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Η Μέρκελ τρώει «βρώμικο» μετά τη Σύνοδο Κορυφής [photos]

Έχουμε θαυμάσει την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ να απολαμβάνει ένα ποτήρι μπίρα ουκ ολίγες φορές. Αυτή τη φορά η κάμερα την κατέγραψε να απολαμβάνει «βρώμικο» σε καντίνα στις Βρυξέλλες μετά τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής.
Στις φωτογραφίες, που τράβηξε η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται χαμογελαστή να τρώει τηγανιτές πατάτες.

Το ενσταντανέ καταγράφηκε στην καντίνα Friterie Maison Antoine, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. 

 

 Η αλήθεια είναι ότι η Μέρκελ έφαγε βρώμικο στη καντίνα Friterie Maison Antoine, δεν ξέρω αν την επισκέφθηκε και στη πρόσφατη σύνοδο κορυφής, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όμως, μας έρχονται από τον περασμένο Φεβρουάριο και τις συζητήσεις για το Brexit. Μπορείτε να τις δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Στο «βρώμικο» δεν μπορεί να αντισταθεί (σχεδόν) κανείς.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής