Ποιοι είμαστε
Αρχική Και άλλα παραδείγματα Like Farming.HOAXES LIKE FARMING

Και άλλα παραδείγματα Like Farming.

18 Δεκ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε μιλήσει (ξανά) για το Like farming, την μέθοδο που διάφοροι επιτήδειοι χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν το like από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στην σελίδα του facebook  με το όνομα Η Agaph Einai Makria είχε εμφανιστεί παραποιημένη φωτογραφία μιας πορνοστάρ,ο διαχειριστής ή οι διαχειριστές της σελίδας ζητούσαν τα likes πατώντας επάνω στις ευαισθησίες του κόσμου.

 

 

Ας δούμε τώρα και άλλα παραδείγματα like farming από την ίδια σελίδα, που όλως τυχαίως, χρησιμοποίησε και πάλι μία πορνοστάρ.

 

Πρόκειται για την Ναταλί (Νάντια) Σουλεϊμάν που με τα καμώματα της έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ. Τα οχτάδυμα τα απέκτησε το 2009 ενώ είχε ήδη άλλα 6 παιδιά. Το 2013 βραβεύτηκε και για το καλύτερο sex tape διασημότητας με τον τίτλο Octomom Home Alone

 

 

Τα οκτάδυμα σε λίγο θα παντρευτούν, τρόπος του λέγειν, αλλά αυτό δεν πτοεί τους διαχειριστές – διαχειριστή της σελίδας να χρησιμοποιούν παλιές φωτογραφίες για να πετύχουν το σκοπό τους. Mπρος στα likes, τι είναι ο πόνος.

 

 

Αυτά για την πορνοστάρ με τα οκτάδυμα, ας περάσουμε τώρα και σε άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα like farming, στη παρακάτω φωτογραφία, παρά την λεζάντα και την ιστορία που έπλεξαν οι διαχειριστές ή ο διαχειριστής της σελίδας, δεν βλέπετε τον ήρωα της ημέρας που μόλις έσωσε το μωράκι από τις φλόγες.

 

 

Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μπορείτε να την βρείτε στο pinterest μαζί και με άλλες φωτογραφίες με πυροσβέστες και παιδιά, το θέμα έχει τίτλο Newborn Firefighters. Αν επιχειρήσουμε μια ελεύθερη μετάφραση θα λέγαμε Πυροσβέστες από κούνια.

https://gr.pinterest.com/explore/newborn-firefighter/

Η σελίδα αυτή είναι ο ορισμός του like farming αλλά δεν μασάνε, τώρα τι σημαίνει το λικεεεε μόνο οι αναγνώστες της και οι διαχειριστές – διαχειριστής γνωρίζουν.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής