ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ….!!! (NOT!)

9

Πως κάνεις ένας άρθρο clickbait (οδηγός για αρχάριους): Χρησιμοποιείς όρους όπως »Παϊσιος, Πουτιν, λαθροεισβολείς ή σκέτο λαθρό, μουσουλμάνοι κτλ. Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα με πολλά θαυμαστικά, συνοδευόμενα με προτροπές όπως »ΔΙΑΔΟΣΤΕ», »ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ» κτλ, είναι επίσης απαραίτητο συστατικό. (Η σωστή ορθογραφία και το συντακτικό, δεν είναι απαραίτητα).

Μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που διαβάσαμε στο olagossip.gr (πέρυσι) και kwlohaneio.gr,  logia-tou-aera.blogspot.gr και taz.gr(φέτος).

Περσινά ξινά σταφύλια

Η »είδηση» δεν έχει υπόσταση, αφενός διότι υποτίθεται πως συνέβη πέρυσι, αφετέρου, επειδή δεν επιβεβαιώνεται από το ίδιο το άρθρο που κάνει λόγο για »καταστροφή (που) έγινε τα ξημερώματα από ομάδα ατόμων που δεν αναγνωρίστηκαν…»

Η φήμη για τους μουσουλμάνους ξεκίνησε από διαστρέβλωση ανάρτησης του αντιδημάρχου Σερρών, Ηλία Γκότση, πριν από ένα χρόνο:

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ουδέποτε μουσουλμάνοι βανδάλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στις Σέρρες. Μοναδικός σκοπός αυτών των αναρτήσεων, είναι η αποκομιδή »κλικς» κάτι που δυστυχώς πετυχαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία.

via TNI

Η »είδηση» διαψεύστηκε από τον αντιδήμαρχο Κο Γκότση σε σχετική αναφορά στα Σερραϊκά Νέα:

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Removed post Φελέκι

  Αιλυναις ξήλωσαν και πέταξαν τη λογική σε φρεάτιο αποβλήτων. Δεν διεξάγονται έρευνες.

  • leon06010

   Δεν τους πετούσαν κι αυτούς μέσα να ξεβρωμίσει ο τόπος;

 • The Dutch

  Σκοπός δεν είναι τα κλικ αλλά ο διχασμός της κοινωνίας,η εποχή των κλικ πέρασε (βασικά δεν πέρασε αλλά ξεκίνησε και άλλη εποχή ταυτόχρονα),τώρα είναι εποχή δημιουργίας εντυπώσεων και διχασμένων πολιτών..

 • Γεο

  Δυο μεθυσμενοι φοιτητες ηταν τελικα. Τους ειχαν πιασει

 • Greek Dragon

  Άραγε, αν αποδεικνυόταν ότι το βανδαλισμό τον προκάλεσαν Έλληνες, θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις η είδηση;

  • ΚΑΝΕΙΣ

   Οχι και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι άλλο να κάνεις εσύ ζημιά μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και άλλο να έρθει να κάνει κάποιος που δεν ανήκει στην οικογένειά σου και είναι φιλοξενούμενος.

   • Γεο

    Φοιτητες ηταν και δεν ηταν απο Σερρες

    • ΚΑΝΕΙΣ

     Ελληνες ήταν.

    • ΚΑΝΕΙΣ

     Ελληνες δηλαδή. Εκτός αν οι Σέρρες είναι ξεχωριστώ κράτος.