Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας

25

Στους κύκλους των »πεφωτισμένων» συμπολιτών μας, είναι γνωστό πως οι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους Μασόνους, ευθύνονται για όλα τα δεινά τούτης της χώρας. Από αρχαιοτάτων χρόνων, υπήρξαν το αντίπαλο δέος στον ελληνικό πολιτισμό και τη διαφώτιση. Στις μέρες μας, είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι όλων των κακώς κείμενων αυτής της χώρας που βρίσκεται στην άκρη της χερσονήσου του Αίμου και αναπολεί τα μεγαλεία του παρελθόντος.

  

Σύμφωνα με το global100.adl.org, η Ελλάδα είναι η πιο αντισημιτική χώρα της Ευρώπης με ποσοστό 67% των πολιτών να έχουν αρνητική γνώμη για τους Εβραίους. Την ίδια στιγμή, στο Ιράν που είναι φυσικός εχθρός του Ισραήλ, το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει μόλις στο 60%.

Ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα, φέρουν διάφορα εμπρηστικά και αναξιόπιστα δημοσιεύματα. Ένα παράδειγμα που αναπαράγεται τακτικά, είναι αυτό που είδαμε στο pentapostagma.gr.

 Η συνέχεια του άρθρου στο παρακάτω λινκ:

http://archive.is/AkmrI

Μερικά ακόμη παραδείγματα:

Το άρθρο που διαβάσαμε στο Πενταπόσταγμα αναφέρει περιστατικό συνάντησης του Σωκράτη με Εβραίους έμπορους:

»είπε: «Ιδού ο κίνδυνος» χωρίς όμως να συνεχίσει την ανάπτυξη της σκέψεώς του»

Όσο και αν ψάξαμε, δε μπορέσαμε να διασταυρώσουμε αυτή τη συνάντηση.

Η παλιότερη αναφορά της προέρχεται από ένα απόσπασμα βιβλίου του γνωστού αυριανιστή δημοσιογράφου Κυριάκου Διακογιάννη (βλ. σκυλάνθρωπους) με τίτλο «Οι σαρκοφάγοι του Ελληνισμού» από το 1979 στη σελ. 121.

 (Γιώργος Γιώτης – AntiChainLetter. antikleidi.com, ellinikahoaxes.gr)

Οι Εβραίοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την Σταύρωση του Χριστού, βάσει της ναζιστικής αρχής της συλλογικής ευθύνης. Ως εκ τούτου, οι εγχώριοι αντισημίτες, ξεχνώντας πως και ο Ιησούς είχε εβραϊκή καταγωγή, καθιστούν υπεύθυνη μια ολόκληρη φυλή, όχι μόνο για τη Σταύρωση, αλλά για όλα τα δεινά του Ελληνισμού στο πέρασμα των αιώνων.

Φτάνοντας στο σήμερα

Εν έτι 2016, η Ελλάδα έχει το προνόμιο να είναι η πιο αντισημιτική χώρα της Ευρώπης. Εμφύλιος, κομμουνισμός (συμμετοχή Εβραίων στην ίδρυση του ΚΚΕ), οικονομική δυσπραγία, (λαθρό)μεταναστευτικό, αλλοίωση της ιστορίας, Πρωτόκολα των Σοφών της Σιών, Έλληνες πολιτικοί με επερωτήσεις στη Βουλή για το ρόλο των Εβραίων την 9/11 και φυσικά τα άπειρα χαλκευμένα λιβελογραφήματα όπως τα παραπάνω, συνθέτουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής υποκουλτούρας.

Σε συνέντευξή του ο Ουμπέρτο Εκο είχε πει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» διαμορφώθηκαν μέσω μιας συσσώρευσης αντισημιτικών στερεοτύπων. Ποιο από αυτά είναι πλέον επικίνδυνο σήμερα;

«Αυτό που σίγουρα επιβιώνει σήμερα είναι η παράνοια ενός παγκόσμιου σχεδίου,ακόμη κι αν δεν αποδίδεται στους εβραίους αλλά σε άλλα μυστήρια κέντρα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας. Δείτε στο Διαδίκτυο ή επισκεφθείτε κάποιο βιβλιοπωλείο που εξειδικεύεται σε αποκρυφιστικά θέματα. Η παγκόσμια συνωμοσία είναι ένα φάντασμα που εξακολουθεί να στοιχειώνει πολλούς ανθρώπους. Ακόμη και ο αντισημιτισμός των ημερών μας παίρνει τη μορφή της αποκάλυψης μιας εβραϊκής-καπιταλιστικής συνωμοσίας- και για εβραϊκή καπιταλιστική συνωμοσία μίλησαν τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Μουσολίνι»

Ιστορικά προηγήθηκε ο θρησκευτικός αντισημιτισμός, ο οποίος μεταλλάχτηκε σε πολιτικό αντισημιτισμό. Ο πρώτος αναφέρεται στους Εβραίους ως «θεοκτόνους» και «αντίχριστους». Ο δεύτερος υποδεικνύει τον «ανατρεπτικό» ρόλο τους και υπαινίσσεται ότι «συνωμοτούν» κατά του έθνους και της κοινωνικής τάξης. Και οι δύο μορφές του αντισημιτισμού υπαινίσσονται ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η ύπαρξη των Εβραίων χωρίς τη λήψη ειδικών μέτρων περιορισμού τους (σε γκέτο), εκτόπισης ή εξόντωσής τους.

Στον αντίποδα, γνωστός Έλληνας τηλεβιβλιοπώλης έχει γράψει για τους Εβραίους:

»Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: α) Δεν απήλλαξε ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους. β) Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα που μόνο η Γερμανία διέθετε δια να νικήση».

Το συμπέρασμα βγαίνει μάλλον αβίαστα: Οι Εβραίοι ΔΕΝ φταίνε για τα δεινά του ελληνισμού. Θα ήταν ευχής έργο, οι διάφοροι φαντασιόπληκτοι αρθρογράφοι να κάνουν την αυτοκριτική τους, κάτι που γενικότερα αποφεύγουμε ως λαός, πριν αναζητήσουν ανύπαρκτες σκοτεινές συνωμοσίες.

via TNI

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε

Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης

Διαχειριστής - Συντονιστής at ellinika hoaxes
Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης
Ακολουθήστε
 • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

  περιεργο γιατι ειμαστε μεγαλη οικογενεια! :p

 • John Smith

  Μαντέψτε ποιος σας μελετάει πάλι:

  http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/12/ellinikahoaxes.html

  Κακοικακοικακοί συρυζαίοι εβραιόφιλοι δεν ντρέπεστε! Εσείς φταίτε για τα κακά του τόπου. Αλλά σας αποκάλυψε ο αετός χωρίς μυαλά, και τώρα θα αποδράσει -μάλλον απ’ το Δαφνί- και θα σας επιτεθεί με το στρατό του από Βριλ -είδες τελικά που είχε δίκιο η Φρικιπαίδεια- και θα πληρώσετε!

  Κάντε του καμιά καταγγελία ρε παιδιά. Κρίμα είναι να συνεχίζει ανενόχλητος.

  • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

   ο «George Meimetis» ή αλλιως mhpetastalefta. Ανορθογραφος , ασυντακτος , νεοναζι «αληθινος Ελληνας» με μονοψηφιο δεικτη νοημοσυνης. Τι να καταγγειλεις απο τον ερημο τον mhpetastalefta? Εδω ανακαλυψε οτι ο Αδολφος ηταν «φιλελληνας» , οτι στα Καλαβρυτα «καλα καναν οι Γερμανοι » και τα βαφεν ες ες ηταν απογονοι των αρχαιων Σπαρτιατων. Λες και τον γνωρισε ο Βαρναλης και εγραψε το «Οι Μοιραιοι»… http://users.sch.gr/symfo/sholio/kimena/varnalis_mirei.htm
   Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!

   – Φταίει ο Θεός που μας μισεί!

   – Φταίει το κεφάλι το κακό μας!

   – Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!

   Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα

   δεν το βρε και δεν το ‘πε ακόμα.

   Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα

   πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.

   Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα

   όπου μας εύρει μας πατεί.

   Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,

   προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

   • John Smith

    Μην ανησυχείς, τον ξέρω πολύ καλά τον τρελό αετό. Έχει τόσες ωραίες θεωρίες: ότι οι ναζί έσωσαν την Ελλάδα, ότι ο χάρος είναι εξωγήινος και ψεκάζει πανούκλα απ’ το δρεπάνι του, ότι όσοι κάνουν περιτομή μολύνουν με αλουμίνιο όσους έχουν σχέση μαζί τους και ότι ο ίδιος είναι φωτεινό πνευματικό ον που οι κακοί Εβραίοι θέλουν να μετατρέψουν σε ρομπότ για να τον ελέγχουν. Πηγή απείρου γέλιου για όλη την οικογένεια.

 • Bill

  Θα ήθελα να γενικεύσω λίγο ορμώμενος από αυτά που λέτε στην τελευταία σας παράγραφο:
  1. Δεν φταίνε οι άλλοι για τα χάλια μας. Εμείς και μόνο εμείς φταίμε.
  2. Δεν είμαστε οι εκλεκτοί του θεού (που μάλλον δεν υπάρχει), δεν είμαστε ανώτεροι από οποιονδήποτε δεν μιλάει ελληνικά. Άνθρωποι είμαστε όλοι.
  3. Η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αρθρογράφο ή μη. Ας την κάνουμε όλοι.

  Ευχές για μια καλύτερη χρονιά.

 • yanmyrat

  Ο αντισημιτισμός έχει καλλιεργηθεί τεχνηέντως από τα ίδια σιωνιστικά κέντρα καθώς εξυπηρετεί ίδια συμφέροντα. (θέλει πολύ ώρα η ανάλυση) Υπάρχει μια συνεχής και καλλιεργημένη σύγχυση των Εβραίων με τους Σιωνιστές που είναι παγκόσμια πολιτικο-οικονομική οργάνωση (Ο Τζο Μπάιντεν έχει δηλώσει δημόσια σιωνιστής και ότι σιωνιστής δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι). Ο ίδιος ο Εβραϊκός λαός υποφέρει από τους σιωνιστές, μάλιστα οι Ορθόδοξοι Εβραίοι το λένε ανοιχτά και ξεκάθαρα και τάσσονται ακόμα και κατά της ίδρυσης τους κράτους του Ισραήλ. Η σχέση σιωνιστών και μασονίας είναι τόσο γνωστή που καταντά γελοίο ακόμα και να το συζητάμε. Ο Χριστός ήταν Εβραίος, όμως δεν τα έβαλε με τους Εβραίους, αλλά με το κατεστημένο των Εβραίων, τους μετέπειτα ‘σιωνιστές’ οι οποίοι και τον εσταύρωσαν. Αντί λοιπόν να καταρρίπτετε μπούρδες γράφοντας νέες μπούρδες και να διαιωνίζετε τον αντισημιτισμό, καλά θα ήταν (αν σας το επιτρέπουν τα κέντρα σας) να ξεκαθαρίσετε τι είναι Εβραίος και τι Σιωνιστής. Μόνο έτσι θα πάψει ο άσκοπος αντισημιτισμός και θα επικεντρωθεί η προσοχή στους πραγματικούς ενόχους (ζητάω πολλά ε;) Πάντως το πιο εύκολο λάθος που μπορείτε να διορθώσετε είναι το «εν έτι» που γράφεται με «ει». Όχι τίποτ’ άλλο αλλά κατηγορείτε τους άλλους για αγράμματους….

  • Θανος Επαχτιτης

   Συγγνωμη Κυρα Γιαννα, αφενος δε τελειωσα το δημοτικο, αφετερου τωρα στα γεραματα δε μπορω να κατσω να μαθω ωρθωφραφεια. Παντως τις δικες σας θεσεις για τους Εβραιους-Σιωνιστες-Μασονους, τις ξερουμε απο παλια.

   • John Smith

    Για πες τι προτιμάς, Μυράτ ή Τόντη;

    • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

     δεν ξερω …η μια θεραπευει εμπολα με λαδακια , η αλλη λουζεται με ξυδι για να μη την πιανουν οι «ψεκαζμοι»…δυσκολο.

  • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

   Κα Μυρατ μας λειψατε. Μερικες ερωτησεις.
   Ποιες ειναι οι πηγες σας εκτος απο τα » Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων» και το «Ο Αγων Μου»?
   Το Ολοκαυτωμα ηταν «σιωνιστικο » δημιουργημα?
   Ποσοι εβραιοι εξοντωθηκαν κατα τη διαρκεια του?
   Τους Ελληνες εβραιους της Θεσαλλονικης οι «σιωνισται» τους εστειλαν στο Αουσβιτς Μπιρκεναου?
   Ποια ειναι η «αφυπνιζμενη» αποψη για τα Βαφεν Ες Ες?
   Στο Ανατολικο Μετωπο τα einsatzgruppen ηταν «σιωνισται»?

   ΥΓ με εκεινη τη μηνυσουλα για «διασπορα ψευδων ειδησεων» ξεμπερδαψατε?
   ΥΓ2 εκεινο το βιντεακι που ωρυοσασταν εξω απο σχολικη αυλη στο Βολο «Θα ερθει η δικαιοσυνη και θα ειναι μπαμ και μπαμ» και δειχνατε ενα αεροσκαφος ως «αποδειξη πσεκαζμων» γιατι το κατεβασατε?

   • yanmyrat

    Σε ευχαριστώ για το σχολιασμό σου. Δεν έχεις ιδέα πόσο με χαροποιεί. Και φυσικά μην περιμένεις απάντηση μιλάω μόνο με επώνυμους. Αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα μάθω το όνομα σου

    • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

     κοκοκο κυρα Γιαννα…. οσο για την αστεια «απειλη» σου , be my guest. Και μενα κατι μου λεει οτι ο εισαγγελεας θα εχει συνεχεια μαζι σου if you know what i mean. 😉

    • John Smith

     Εγώ είμαι επώνυμος. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία μου εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/John_Smith

     Αν σας παραξενεύει το ότι φαίνεται να είμαστε περισσότεροι από ένας, αυτό συμβαίνει γιατί είμαι ο Highlander και αναγκάζομαι να αλλάζω ταυτότητα για να μην καταλάβουν ότι είμαι αθάνατος. Επώνυμος πάντως είμαι, οπότε μπορούμε να μιλήσουμε.

    • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

     Φραου Γιαννα..λαδι πολυ και τηγανητα ντιπ εισαι. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ φραου Γιαννα ? ο αδολφος? τα «πρωτοκολλα»? Καταλαβαινεις οτι το παραληρημα σου ειναι ανυποστατο -οπως ολα τα παραληρηματα σου – και προσπαθεις να αποφυγεις να απαντησεις με «ελιγμους». Newsflash: Δεν ειναι εδω το χωραφι σου να μπλοκαρεις οποιον σε φερνει σε δυσκολη θεση και μετα να τον υβριζεις -οπως ειναι η τακτικη σου στο FB- εδω ΟΦΕΙΛΕΙΣ να προσκομισεις πηγες για οσα ισχυριζεσαι, ΑΝ θες να σε παρει κανενας στα σοβαρα. Μπορεις να ξαναγυρισεις στη σελιδουλα σου να αλυχτας να απειλεις και να κατηγορεις ανυποστατα οσο θελεις , αλλα εδω αστειες απειλες τυπου «θα σε βρω συντομα» (ε και ? και τι δηλαδη θα σε φοβηθω?) και ελιγμοι δεν πιανουν. Νικος Εοταξιτης aka Iλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστης.

  • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

   κυρα Γιαννα πως παει? βγαινει κανα φραγκο απο τις διαφημισεις της κακιας google ?
   Να θυμηθουμε μηπως οτι αδικα κατηγορουσες αυτο το site οτι «φτιαχνει» ειδησεις ωστε να τις καταρριψει για τις διαφημισεις , εστω αν δεν εχουν ουτε ειχαν ποτε?
   Να υποθεσουμε οτι εχεις το «αφυπνιζμενο» καθαρο ωστε να κατηγορεις ελευθερα και τις διαφημισεις στο αλλο -το γατι ντε – αλλα «τυχαια» το διαφημιζεις απο την προσωπικη σου σελιδα στο ΦΒ και απο την σελιδα του «αφυπνιζμενου»?
   Κυρα Γιαννα οταν η google υποσχεται φραγκα απο views ειναι καλη αλλα οταν τα views δεν ερχονται (και πως να ερθουν με τις μπουρδες που βαζεις) τοτε ειναι «οργανο του σατανα» και την κραζουμε?
   https://uploads.disquscdn.com/images/146cd746f0b8bf522cb472893066bbb91f68e32149e79b92a6ea5961501b9355.jpg

   Εχω μαζεμενα πολλα για τη γουνα σου κυρα Γιαννα….οσο και να «αλυχτας». 😉

  • John Smith

   Και αυτά όλα που κολλάνε στο άρθρο; Υπήρχε σιωνισμός την εποχή του Σωκράτη, ώστε η συγκεκριμένη φράση να αφορά ειδικά τους σιωνιστές; Όχι. Άρα αυτός που έγραψε την εν λόγω μπαρούφα ή δεν ήξερε να ξεχωρίσει τις δύο ομάδες ή δεν τον ένοιαζε να το κάνει.

  • Ιλουμινατος Ψεκαστης/Χααρπιστη

   οχι οτι προκειται να μας απαντησει ποτε η κυρα Γιαννα…εδω δεν μπορει να μπλοκαρει οποιον δεν συμφωνει μαζι της , οποτε θα κανει την -τοσο προσφιλη της – κοτουλα.

 • Marios Xidous

  Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις (υπάρχουν πολλοί τηλεβιβλιοπώλες), η συγκεκριμένη φράση αποδίδεται στον Κ. Πλεύρη.

 • ΚΑΝΕΙΣ

  Το τραγικό είναι πως ο θεός που πιστεύουν οι νεοέλληνες είναι Εβραίος.
  Απο την άλλη βέβαια, καθώς δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, είναι γεγονός πως και οι Εβραίοι λειτουργούσαν παρασιτικά και δεν ενσωματώνονταν στις κοινωνίες που βρισκόντουσαν, λειτουργώντας πολλές φορές εις βάρος τον τοπικών κοινωνιών αρνούμενοι να πληρώσουν φόρους και δημιουργώντας ιδιότυπα γκέτο, με αποτέλεσμα να έχουν υποστεί διωγμούς γι αυτό.
  Μερικά παραδείγματα της ιστορίας: Η Μεγάλη Εβραϊκή Εξέγερση κατά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η Πρώτη Σταυροφορία που κατέληξε στη σφαγή των Εβραίων, η Ισπανική Ιερά Εξέταση καθοδηγούμενη από τον Τορκεμάδα και το Auto da fé εναντίον των Εβραίων Μαράνος, οι σφαγές στην Ουκρανία, τα πογκρόμ με την υποστήριξη των Τσάρων της Ρωσίας, όπως και οι εκτοπισμοί από την Ισπανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και από άλλα κράτη στα οποία είχαν εγκατασταθεί Εβραίοι.
  Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ιστορικά παραδείγματα όπου οι Εβραίοι παρασιτούσαν κερδοσκοπώντας εις βάρος των τοπικών πληθυσμών. Η εκκαθάριση των Εβραίων μετά την άλωση της Τριπολιτσάς είναι ένα από αυτά, καθώς είχαν κάνει μια ιδιότυπη συμμαχία με τον Μεχμέτ Σαλήχ Κεχαγιάμπεη κερδοσκοπώντας εις βάρος των Ελλήνων, χωρίς οι ίδιοι να έχουν καμία συνέπεια, αλλά και κρατώντας ουδέτερη στάση στον αγώνα των καταπιεσμένων.
  Απο την άλλη ακόμα και ΑΝ δεχθούμε ότι είναι αλήθεια πως κυβερνούν τον κόσμο με το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, νομίζω πως αυτό τους τιμάει αφού καταφέρνουν κάτι τέτοιο, και σίγουρα πάντως τους κάνει ανώτερους και οχι κατώτερους.

  • leon06010

   Σε διακρίνει φρικώδης άγνοια από την αρχή ως το τέλος του σχολίου σου.

 • Removed post Φελέκι

  «γνωστος έλληνας τηλεβιβλιοπώλης» αχαχαχα εξοχο,έξοχο.

  • Marios Xidous

   Βασικά αποδίδεται στον Πλεύρη…

 • Kim Jong-un

  Γνωστός Έλληνας τηλεβιβλιοπώλης όνομα;φοβάστε μυνησούλα του για δυσφήμιση;

  • Marios Xidous

   Βασικά η φράση αποδίδεται στον Πλεύρη…

   • Kim Jong-un

    Το ξέρω απλά δεν το αναφέρει <>Αγνοεί ότι ο Πλεύρης αθωώθηκε τελεσίδικα για το βιβλίο με τους Εβραίους…