Ποιοι είμαστε
Αρχική Δεν έκανε σεξ με χιονάνθρωπο.HOAXES FAKE NEWS

Δεν έκανε σεξ με χιονάνθρωπο.

30 Δεκ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Η αστεία αυτή είδηση φιλοξενείται ως αληθινό γεγονός και τιμάται δεόντως και από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη αν φιλοξενηθεί και σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. Δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο, ενδεικτικά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στους κάτωθι συνδέσμους.

ΨΕΥΔΕΣ

Star: ΕΛΕΟΣ! Έπαθε κρυοπαγήματα στο πέος μετά από sex με χιονάνθρωπο

Newsit:  Έπαθε κρυοπαγήματα στο πέος μετά από σεξ με… χιονάνθρωπο! [pics]

 

H ας το πούμε είδηση δημοσιεύτηκε  πρόσφατα στο Thug life videos, μία πηγή που δίνει πολλές σατιρικές ειδήσεις και το ξεκαθαρίζουν και οι ίδιοι, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

http://thuglifevideos.com/about-us/

 

Το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο Thug Life Videos

http://thuglifevideos.com/drunk-man-makes-love-to-snowman-gets-frostbite/

 

Στο εξωτερικό έχουν παίξει και άλλες ειδήσεις από τη συγκεκριμένη σελίδα ως αληθινές και το snopes έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα.

http://www.snopes.com/tag/thug-life-videos/

Η ιστορία αυτή έρχεται απότο 2013 από την Sunday Sport, πρόκειται για μία ταμπλόιντ εφημερίδα η οποια δημοσιεύει γελοίες ιστορίες και ιδρύθηκε το 1986. Την ιστορία μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.pressreader.com/uk/sunday-sport/20130120/281719791946133

Πρόκειται για μία ακόμα σατιρική είδηση η οποία φιλοξενείται ως αληθινή και στο δικό μας διαδίκτυο και κοσμεί ακόμα και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Εκτός και αν κάνουμε λάθος και όντως βρέθηκε γερμανικό βομβαρδιστικό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στο φεγγάρι.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής