Ποιοι είμαστε
Αρχική Επίθεση στο Βερολίνο: Σιωνισμός, 666 και ελληνικό ”αφυπνισμένο” διαδίκτυοHOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επίθεση στο Βερολίνο: Σιωνισμός, 666 και ελληνικό ”αφυπνισμένο” διαδίκτυο

1 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Στο ιστολόγιο του δημοσιογράφου-συγγραφέα-τουρκολόγου κου Χειλαδάκη, διαβάζουμε πως πίσω από τη πρόσφατη επίθεση στο Βερολίνο, κρύβεται μια σιωνιστική συνωμοσία και ο αριθμός… 666.

ΨΕΥΔΕΣ

Η λογική του άρθρου του κου Χειλαδάκη περιστρέφεται γύρω από τις συμπτώσεις των γεγονότων με τον αριθμό 666.

 

Η πινακίδα του φορτηγού

Δε γνωρίζουμε πως προέκυψε ο αριθμός που παραθέτει το άρθρο (που ούτως ή άλλως δεν ειναι 666), αλλά ο πραγματικός είναι GDA 08J5.

Θύματα

Σκοτώθηκαν 12, αλλά πως από αυτό τον αριθμό προκύπτει το 666, μόνο ο αρθρογράφος μπορεί να μας το πει. Το ίδιο ισχύει και για τους 48 τραυματίες. 6Χ8=48. Μέχρι το 666, λείπουν ακόμη 618 τραυματίες. Ψιλοπράγματα δηλαδή. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 56 τραυματίες τελικά, αλλά με λίγη φαντασία, μπορείς και από εκεί να βγάλεις ότι νούμερο θες [6+6+6+6+6+6+6+6+6+2 = 3 φορές το 666 (το 2 είναι τα κέρατα του θηρίου και το κρατάμε, κάβα) = σιωνιστική συνωμοσία!].

Για να μην σας κουράζουμε πρωτοχρονιάτικα, θα σταματήσουμε εδώ με τα νούμερα. Είναι προφανές πως τέτοια άρθρα κανείς δεν πρέπει να τα λαμβάνει σοβαρά και δημοσιεύονται για λόγους κλικοθηρίας, αλλά το γεγονός ότι αναπαράγονται από αρκετούς χρήστες θα πρέπει να μας προβληματίσει.

via TNI

Fact-check for the sake of Democracy