Επίθεση στο Βερολίνο: Σιωνισμός, 666 και ελληνικό »αφυπνισμένο» διαδίκτυο

7

Στο ιστολόγιο του δημοσιογράφου-συγγραφέα-τουρκολόγου κου Χειλαδάκη, διαβάζουμε πως πίσω από τη πρόσφατη επίθεση στο Βερολίνο, κρύβεται μια σιωνιστική συνωμοσία και ο αριθμός… 666.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Η λογική του άρθρου του κου Χειλαδάκη περιστρέφεται γύρω από τις συμπτώσεις των γεγονότων με τον αριθμό 666.

 

Η πινακίδα του φορτηγού

Δε γνωρίζουμε πως προέκυψε ο αριθμός που παραθέτει το άρθρο (που ούτως ή άλλως δεν ειναι 666), αλλά ο πραγματικός είναι GDA 08J5.

Θύματα

Σκοτώθηκαν 12, αλλά πως από αυτό τον αριθμό προκύπτει το 666, μόνο ο αρθρογράφος μπορεί να μας το πει. Το ίδιο ισχύει και για τους 48 τραυματίες. 6Χ8=48. Μέχρι το 666, λείπουν ακόμη 618 τραυματίες. Ψιλοπράγματα δηλαδή. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 56 τραυματίες τελικά, αλλά με λίγη φαντασία, μπορείς και από εκεί να βγάλεις ότι νούμερο θες [6+6+6+6+6+6+6+6+6+2 = 3 φορές το 666 (το 2 είναι τα κέρατα του θηρίου και το κρατάμε, κάβα) = σιωνιστική συνωμοσία!].

Για να μην σας κουράζουμε πρωτοχρονιάτικα, θα σταματήσουμε εδώ με τα νούμερα. Είναι προφανές πως τέτοια άρθρα κανείς δεν πρέπει να τα λαμβάνει σοβαρά και δημοσιεύονται για λόγους κλικοθηρίας, αλλά το γεγονός ότι αναπαράγονται από αρκετούς χρήστες θα πρέπει να μας προβληματίσει.

via TNI

 • MpouRmpounaki Mpour

  το 666 δεν σημαίνει τίποτα απολύτως , γιατί πολύ απλά όταν γραφόταν η αποκάλυψη , δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα οι αριθμοί που χρησιμοποιούμε σήμερα (1,2,3,4 …κλπ)
  ως μονάδες μέτρησης χρησιμοποιούνται τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου
  με βάση τη «γεματρία» (η λέξη πιστεύεται οτι προέρχεται απο την ελληνική γεωμετρία)
  έστω λοιπόν οτι δεχόμαστε οτι η σωστή πινακίδα ειναι η zgr us 66
  στην προσμέτρηση χρησιμοποιούνται μονο τα γράμματα
  Z=156
  G=42
  R=108
  U=126
  S=114
  Z+G+R+U+S=546

  η άλλη πινακίδα περιέχει τα γράμματα GDAJ
  ώπου
  G=42
  D=24
  A=6
  J=60
  G+D+A+J=132

  • Τότε είναι απλό:
   546 + 132 = 678, μείον 12 που είναι οι μαθητές του Χριστού, άρα 666.

 • leon06010

  Ο κώ…ος του να φέξει, σόρι κιόλας!

 • Chris

  Όσα άρθρα του έχω διαβάσει, βρίθουν από μαξιμαλιστικες φράσεις κι εκφράσεις που τίνουν στο ανόητο. Κοινώς, κάνει την τρίχα τριχιά προκειμένου να γράψει ένα «»πιασάρικο»» κείμενο. Μ’ αυτό δε που είναι να γελά είναι ο σιβιλλικός τρόπος με τον οπόιο κλείνει τα άρθρα του.

 • OANNHSEA

  Τελικά δεν έχουμε μυαλό…
  Αυτοί λένε την μία αηδία μετά την άλλη και τα οικονομούν χοντρά, οι εισαγγελείς απλά χτυπάνε «φραπέ» και εμείς στην άλλη άκρη προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε «σκοταδιστές και πράκτορες»!!!
  Ρε δεν ξεκινάμε κάνα στέκι με παρόμοια ψέματα να βγάλουμε κάνα φράγκο;;;

 • Θανάσης Κλεφτάρας

  Ο κύριος Χειλαδάκης πάντα προσφέρει ενημέρωση αξιόπιστη και έγκυρη(XD)! Πόσο φαντασία έχει πια αυτός ο άνθρωπος για να τα γράφει όλα αυτά…..

  • Σακης προιος

   είδες αν δεν γα..ς γράφεις ότι μαλ…ια σου έρθει στο κεφάλι.μαματε Γιατί χανόμαστε