Ποιοι είμαστε
Αρχική Clickbait: ΣΟΚ: Ιερέας κατηγορείται ότι οργάνωνε όργια!HOAXES FAKE NEWS ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Clickbait: ΣΟΚ: Ιερέας κατηγορείται ότι οργάνωνε όργια!

3 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Έναν έξυπνο, αλλά όχι πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε το tromaktiko.blogspot.gr για να αποσπάσει μερικά ακόμη ”κλικς”.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από την εικόνα ενός ορθόδοξου ιερέα, γεγονός που κάνει τον αναγνώστη να πιστεύει πως το περιστατικό έγινε κάπου στην Ελλάδα.

 

Για να ”διαβάσουμε περισσότερα” θα πρέπει να κλικάρουμε το λινκ που μας μεταφέρει στο sdna.gr, το οποίο προφανώς ”συνεργάζεται” με το Τρομακτικό, για να λαμβάνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Εκεί μαθαίνουμε πως όλα αυτά συνέβησαν στη Πάντοβα της βόρειας Ιταλίας.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/catholic-priest-orgies-rectory-church-andrea-contin-padua-padova-veneto-italy-a7505851.html

 

(Clickbait: Υποτιμητικός όρος που αναφέρεται σε εντυπωσιακούς τίτλους ή εικόνες που έχουν ως σκοπό να παραπλανήσουν το χρήστη του διαδικτύου ούτως ώστε να »κλικάρει» για να δει το περιεχόμενο που συνήθως δεν ανταποκρίνεται στον αρχικό τίτλο. Σκοπός αυτής της πρακτικής είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και των κερδών μέσω διαφημίσεων).

Fact-check for the sake of Democracy