Τραγούδησε ο Πούτιν στο ρωσικό »The Voice»; – Έμειναν άφωνοι οι κριτές;

0

Ο Πούτιν αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ελλάδα σε βαθμό τέτοιο που αστεία δημοσιεύματα όπως το παρακάτω, αποτελούν το κανόνα και όχι την εξαίρεση.

 

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Ένα ακόμη δείγμα »πουτινολατρείας» που προσφέρθηκε πως κατανάλωση στο ελληνικό κοινό, είναι αυτό που διαβάσαμε στο pronews.grmakeleio.gr, i-eidisi.gr, tompriki.gr, cyprusnews.eu κτλ.

https://www.youtube.com/watch?v=cGwR1dEKvlQ

Μετά από απανωτά facepalms, και μια κοπιαστική έρευνα διαρκείας 3′, διαπιστώσαμε τα εξής: Το βίντεο που παρουσιάζει το makeleio.gr, αποτελεί συρραφή 2 βίντεο. Το ένα είναι από το ρωσικό The Voice και το 2ο από φιλανθρωπική εκδήλωση που έλαβε χώρα το 2010, όπου ο Β. Πούτιν, τραγούδησε το »Blueberry Hill» των Fats Domino με όχι και ιδιαίτερη επιτυχία μιας και τα αγγλικά δεν είναι η μητρική γλώσσα του Βλαδίμηρου.

Με ελάχιστες γνώσεις editing λοιπόν, έχουμε ως αποτέλεσμα ένα fake βίντεο το οποίο φυσικά δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και καταρρίπτεται.

via TNI