Τραγούδησε ο Πούτιν στο ρωσικό »The Voice»; – Έμειναν άφωνοι οι κριτές;

In clickbait, Fake, Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Γκάφες, Λίγο χιούμορ, Την πάτησα by Θάνος Επαχτίτης0 Comments

Ο Πούτιν αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στην Ελλάδα σε βαθμό τέτοιο που αστεία δημοσιεύματα όπως το παρακάτω, αποτελούν το κανόνα και όχι την εξαίρεση.

 

  • ΨΕΥΔΕΣ

Ένα ακόμη δείγμα »πουτινολατρείας» που προσφέρθηκε πως κατανάλωση στο ελληνικό κοινό, είναι αυτό που διαβάσαμε στο pronews.grmakeleio.gr, i-eidisi.gr, tompriki.gr, cyprusnews.eu κτλ.

Μετά από απανωτά facepalms, και μια κοπιαστική έρευνα διαρκείας 3′, διαπιστώσαμε τα εξής: Το βίντεο που παρουσιάζει το makeleio.gr, αποτελεί συρραφή 2 βίντεο. Το ένα είναι από το ρωσικό The Voice και το 2ο από φιλανθρωπική εκδήλωση που έλαβε χώρα το 2010, όπου ο Β. Πούτιν, τραγούδησε το »Blueberry Hill» των Fats Domino με όχι και ιδιαίτερη επιτυχία μιας και τα αγγλικά δεν είναι η μητρική γλώσσα του Βλαδίμηρου.

Με ελάχιστες γνώσεις editing λοιπόν, έχουμε ως αποτέλεσμα ένα fake βίντεο το οποίο φυσικά δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και καταρρίπτεται.

via TNI

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.