Ποιοι είμαστε
Αρχική Ολοι οι κριτές γύρισαν στο ελληνικό τραγούδι στο τουρκικό The Voice.ΔΙΑΦΟΡΑ

Ολοι οι κριτές γύρισαν στο ελληνικό τραγούδι στο τουρκικό The Voice.

3 Ιαν
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Συζήτηση γίνεται για το τούρκικο The Voice και την ερμηνεία του τραγουδιού Ολα σε Θυμίζουν, τα δημοσιεύματα θέλουν τους κριτές του τηλεπαιχνιδιού να την αντιμετώπισαν με ξινίλα και να γύρισε μόνο ένας.

 

Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

Το άρθρο του Newsit παραπέμεπει στο Zappit για να διαβάσουμε ολόκληρο το άρθρο.

Aς δούμε και το άρθρο στο Zappit με τίτλο: Ελληνίδα στο τουρκικό The Voice με ελληνικό τραγούδι! Απίστευτη «ξινίλα» της επιτροπής!

 Ελληνίδα στο τουρκικό The Voice με ελληνικό τραγούδι! Απίστευτη «ξινίλα» της επιτροπής!

The Voice

Η ελληνικής καταγωγής παίκτρια του τουρκικού The Voice ανέβηκε στη σκηνή του show με το «Όλα σε θυμίζουν» της Χάρις Αλεξίου. Το κοινό ενθουσιάστηκε από την ερμηνεία της. Δε φαίνεται να συνέβη το ίδιο, όμως, με τους κριτές.

Η διαγωνιζόμενη που είναι από την Ελλάδα, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, δεν κατάφερε να πείσει τους περισσότερους κριτές. Στην εκπνοή του τραγουδιού γύρισε μόνο μία καρέκλα που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ωστόσο, χαρακτηριστική είναι οι έκφραση ορισμένων από τα μέλη της επιτροπής κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της παίκτριας. Η ξινίλα περισσεύει…

 

 

 

 

Ακόμα ένα παράδειγμα στο iefimerida με την επισήμανση ότι δεν έπεισε τους κρίτες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

Δεν ξέρω που είδαν την ξινίλα και πως έφτασαν στο συμπέρασμα ότι μόνο ένας κριτής γύρισε, δεν θα ασχοληθώ και παραπάνω. Αν δούμε ολόκληρο το βίντεο, το οποίο μας έρχεται από τον Νοέμβριο του 2016, θα διαπιστώσουμε ότι στο τέλος του τραγουδιού όλοι οι κριτές γύρισαν.

https://www.youtube.com/watch?v=DzeWtW1aUw0&app=desktop

 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας ενημέρωσε.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής