Το »εξωγήινο» διαστημόπλοιο του Σώρρα και το τέλος των ψευδαισθήσεων

16

Όλοι έχουν ακουστά για τον τρισεκατομμυριούχο Αρτέμη Σώρρα και τις δηλώσεις του πως είναι κάτοχος μιας αμύθητης περιουσίας. Μεγάλο μέρος αυτής της περιουσίας, σύμφωνα με κάποιους συνεργάτες του, προήλθε από τη πώληση στην Αμερικανική Κυβέρνηση, διαστημικής τεχνολογίας που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα. Στη πραγματικότητα, με αυτό τον αστείο ισχυρισμό, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα πλαστά ομόλογα του Wozny. Αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογίας ήταν η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου διαστημοπλοίου. Που τελειώνει όμως ο μύθος και που αρχίζει η αλήθεια;

Όλα ξεκίνησαν με μία ομιλία του αποκυρηχθεντα τέως υπαρχηγού του Σώρρα, Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται φυλακισμένος στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση 2,4 εκατομμυρίων χαπιών οξυκωδόνης την τελευταία πενταετία (σύμφωνα με το κατηγορητήριο).

Στην ομιλία Λαμπράκη, ήταν παρόν και ο Αρτέμης Σώρρας:

Στο alfeiospotamos.pblogs.gr που είναι συμφερόντων Σώρρα, διαβάζουμε:

  

Τι ισχύει

Αυτό που βλέπουμε στην εικόνα, είναι ένα πειραματικό τροχιακό σκάφος (Orbital Test Vehicle) με την ονομασία X-37 που κατασκευάστηκε από τη Boeing για λογαριασμό της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF).

Το γεγονός όμως ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν αποκαλύψει τι ακριβώς πειράματα διεξάγονται στα δύο αυτά σκάφη όταν βρέθηκαν σε τροχιά για μεγάλο διάστημα, έχει δώσει λαβή για να ξεδιπλωθούν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1999 με τη NASA που αρχικά σχεδίαζε να κατασκευάσει 2 οχήματα. Ένα δοκιμαστικό όχημα προσέγγισης και προσγείωσης (ALTV) και ένα τροχιακό σκάφος (OTV).Το πρόγραμμα πέρασε στα χέρια του Στρατού και συγκεκριμένα της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και από εκείνο το σημείο και μετά, χαρακτηρίστηκε ώς απόρρητο. Η DARPA ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ALTV το 2006 διεξάγοντας αριθμό πτητικών δοκιμών. Το 2ο σκέλος, δηλαδή το τροχιακό όχημα, δεν ολοκληρώθηκε, αλλά τα δεδομένα που είχαν συλλεχθεί μέχρι τότε, χρησίμευσαν στη μετέπειτα κατασκευή του X-37. Το πρόγραμμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό τον έλεγχο της USAF στη βάση Schriever στο Κολοράντο.

Συνολικά έχουν κατασκευαστεί 2 X-37B που έχουν εκτελέσει 3 αποστολές (OTV-1, OTV-2 και OTV-3), φτάνοντας σε τροχιακό ύψος με τη χρήση πυραύλου Atlas 5. Η OTV-1 έμεινε στο διάστημα 225 ημέρες, η OTV-2 για 469 ημέρες ( σε αυτή αναφέρεται ο Λαμπράκης) και η OTV-3 για 674 ημέρες.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το X-37 είναι μια πλατφόρμα δοκιμής νέων τεχνολογιών, όπως νέοι αισθητήρες, δορυφορική τεχνολογία και αντοχή υλικών και μέσων στο εχθρικό περιβάλλον του διαστήματος. Οι οπαδοί του Σώρρα ισχυρίζονται πως το διαστημόπλοιο χρησιμοποιεί κάποιο εξωτικό καύσιμο (ή καθόλου καύσιμο) και αυτό προέρχεται από αρχαία ελληνική τεχνολογία. Όπως προαναφέραμε, το όχημα φτάνει στο διάστημα με τη χρήση του πανίσχυρου Atlas 5. Την ίδια στιγμή, τα ηλεκτρονικά του τροφοδοτούνται με ενέργεια από ένα αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ. Κατόπιν, τίθεται σε τροχιά και ως γνωστόν, δε χρειάζονται καύσιμα για να διατηρηθεί ένα αντικείμενο σε τροχιά. Με τον ίδιο τρόπο, έχουμε σε τροχιά δορυφόρους και διαστημικά σκουπίδια άνω των 50 ετών.

Επιπλέον, το μέγεθος του X-37 και οι δυνατότητές του, είναι σχετικά περιορισμένες για να είναι το σούπερ υπερτεχνολογικό διαστημόπλοιο που ισχυρίζονται οι οπαδοί του Σώρρα. Έχει μήκος 8,9 μέτρα, ύψος 2,9 και εκπέτασμα πτερύγων 4,5 μέτρα. Το βάρος του δε ξεπερνά τα 4990 κιλά, ενώ μετά βίας μπορεί να μεταφέρει μικρό φορτίο στη διαστάσεων 2,1Χ1,2 μέτρων αποθήκη του. Έχει σχεδιαστεί να πετά σε ύψη μεταξύ 177 και 805 χιλιομέτρων.

Προέλευση

Όπως αναφέραμε, το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1999 με την υποκατασκευάστρια εταιρία Phantom Works της Boeing. Αντλήθηκε τεχνολογία και τεχνογνωσία από το πρόγραμμα του διαστημικού λεωφορείου [(Space Shuttle) – πρώτη πτήση: 1981] και για για αυτό το λόγο το X-37 έχει παρόμοια αναλογία άντωσης προς οπισθέλκουσα σύμφωνα με το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας DoD. Οι ομοιότητες των 2 σκαφών είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

Αρχαιοελληνικός κινητήρας;

Το X-37 φέρει κινητήρα AR2-3. Στο διαμέρισμα του ρύγχους φιλοξενούνται ο χώρος των ηλεκτρονικών και μια δεξαμενή κηροζίνης JP-8, ενώ στο πίσω διαμέρισμα υπάρχει μια δεξαμενή οξειδωτικού, στην μορφή υπεροξειδίου του υδρογόνου και ο κινητήρας. Σε διάφορα σημεία της ατράκτου είναι τοποθετημένοι «μικροκινητήρες» εκτόνωσης αερίου για τον έλεγχο εκτός ατμόσφαιρας, ενώ συμβατικές επιφάνειες αεροδυναμικού ελέγχου καθοδηγούν το σκάφος μέσα σε αυτήν (Πηγή: Πτήση & Διάστημα). Πρόκειται για κινητήρα »συμβατικής» προώθησης που χρησιμοποιεί – όπως προαναφέραμε- H2O2 (90%)  και JP-4 ή JP-5. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι τόσο παλιά, όσο το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, επομένως ο ισχυρισμός περί »ΕΛΛΑΝΙΑΣ» τεχνολογίας, είναι το λιγότερο αστείος.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με κινητήρα XR-5A της εταιρίας Aerojet Rocketdyne. Πρόκειται για έναν κινητήρα ιόντων τύπου Hall-effect.

Σε αντίθεση με τους πυραυλοκινητήρες, οι οποίοι προσφέρουν μεγάλη προωστική ισχύ αλλά λειτουργούν για μικρό χρονικό διάστημα, οι κινητήρες ιόντων λειτουργούν για πολλούς μήνες συνεχόμενα και εκπέμπουν έναν σταθερό αλλά αδύναμο πίδακα φορτισμένων ατόμων. Για παράδειγμα, ο κινητήρας NEXT (Εξελικτικός Προωστήρας Ξένου) που δοκιμάστηκε στο παρελθόν στο Ερευνητικό Εργαστήριο «Τζον Γκλεν» της NASA καταναλώνει 7 kilowatt ηλεκτρικής ενέργειας και είναι περίπου τρεις φορές ισχυρότερος από τον κινητήρα ιόντων της αποστολής Dawn.Στις 43.000 ώρες λειτουργίας του, ο νέος κινητήρας έχει καταναλώσει μόλις 770 κιλά αέριου ξένου και έχει προσφέρει συνολική ώση 30 εκατομμυρίων newton-second.

Οι κινητήρες ιόντων δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Αμερικανών. Για παράδειγμα η Ιαπωνική Διαστημική Υπηρεσία  (JAXA), χρησιμοποίησε τέτοιο κινητήρα για το σκάφος Hayabusa, που εκτοξεύτηκε το 2003  και επέστρεψε στη Γη το 2010 με δείγματα από τον αστεροειδή 25143 Itokawa.

Κινητήρες ιόντων τύπου Hall-effect μελετήθηκαν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη πρώην ΕΣΣΔ και τη Ρωσία ήδη από τη δεκαετία του 1960. Είναι λίγο δύσκολο εκείνη την εποχή, όταν ο Σώρρας ήταν ακόμη παιδί, να κατείχε και να πούλησε τη σχετική τεχνολογία.

Επιπλέον

Το X-37 και το διαστημικό λεωφορείο, δεν είναι τα μοναδικά παραδείγματα σχετικής αμερικανικής τεχνολογίας. Σχετικά προγράμματα υπάρχουν ήδη από τη δεκαετία του 1960. Μερικά από αυτά είναι:

Boeing X-20 Dyna-Soar (1957-1963)

Rockwell X-30 (1990-1993)

NASA X-38 (1999-2002)

XS-1 (υπό ανάπτυξη)

Συμπέρασμα

Από τα ανωτέρω, προκύπτει πως η τεχνολογία του X-37, δεν είναι ούτε »εξωγήινη», ούτε αρχαιοελληνική. Η τεχνολογία του διαστημικού λεωφορείου, μεγάλο μέρος της οποίας ενσωματώθηκε στο X-37, πλησιάζει τα 40 χρόνια ζωής. Την ίδια στιγμή, ο Σώρρας και οι όμοιοί του, δεν έχουν παρουσιάσει τη παραμικρή απόδειξη πως κατέχουν απόκρυφη τεχνολογία, οπως  ένα πάπυρο, μια περγαμηνή, ή έστω μια σκαλιστή πέτρα που να περιέχει κάτι απλό. Για παράδειγμα το σχέδιο και τα υλικά κατασκευής της θερμικής ασπίδας επανόδου στην ατμόσφαιρα. Ή μια ακόμη πιο ασήμαντη πληροφορία, όπως τη γωνία επανεισόδου του οχήματος από το διάστημα στη Γη…

Οι ισχυρισμοί περί της αρχαίας διαστημικής για να δικαιολογηθεί η κατοχή των πλαστών ομολόγων του Wozny, μόνο γελοίοι μπορούν να χαρακτηριστούν.

EDIT: Μια εξαιρετική ανάλυση σχετικά με τη προέλευση του X-37, βρήκαμε στη Πτήση & Διάστημα:

http://www.ptisidiastima.com/x37/

via TNI

 • thakis88@hotmail.com

  Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοαποκαλούμενων ¨Ελλήνων¨ ( γιατί για να είσαι πραγματικός ΈΛΛΗΝ ¨ πρέπει να έχεις βαριά αρχ..δια και μυαλό ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟ¨ ..!!! ) είστε ανθρωπάκια ( αν όχι ανθρωπάρια..!!! ) , κουτοπόνηροι γεμάτοι ειρωνεία που ΔΕΝ βλέπουν ούτε γύρω και – φυσικά .! – ούτε μπροστά..!!! Έρχεται κάποιος που ζητάει να φύγει η λέρα και η δυσωδία από την Πατρίδα , να καθαριστεί το άγος και να πληρώσουν όλα αυτά τα σκουλήκια που επιβίωσαν ρουφώντας το ¨αίμα¨ της κι εσείς είστε ΜΟΝΟ ειρωνείες και το παίζετε ¨έξυπνοι¨κ ¨επιστήμονες¨ ..!!! Είστε τοοοόσο θρασύ ΔΕΙΛΟΙ που επειδή ΔΕΝ τολμάτε να αναφερθείτε καν στους ¨επίσημους¨ μεγαλοΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , τους δολοφόνους τοκο γλύφτες που όσο ¨χρήμα¨ είδατε από τον σώρα άλλο τοοοόσο είδατε και από δαύτους ( μας δουλεύουν με ¨χαρτάκια¨ ασήμαντης αξίας και μηδενικά στα pc των τραπεζών / σπιτιών τους ..!!! ) και ας σας έχουν υποδουλώσει και την ΨΥΧΗ και το ΠΝΕΥΜΑ ..!! Πως αλλιώς θα ¨ακουγόταν¨κάποιος αν ΔΕΝ χρησιμοποιούσε τρελά ποσά και απίθανες αλλά ¨αληθοφανείς¨ μυθ- ιστορίες ;;; Για σκεφθείτε αν ο Ελληνικός Λαός ¨πιανόταν¨ ( έστω με αφορμή τα παραμύθια του σώρα..!! ) και ΕΝΩΜΕΝΟΣ ζητούσε πίσω αυτά που του κλέβουν και ( κυρίως..! ) το ΔΙΚΑΙΟ για τους ανθρώπους και την πατρίδα του ;;; ( απλά θυμηθείτε τον ΤΡΟΜΟ τους , όταν πάνω από 5.000 συμπατριώτες μας είπαν στην ευραιο εφορία ¨πάρτε τα από τον σώρα ¨ τι έγινε στα βοθρο κάναλά τους ..!!! ) – αφορμή για σκέψεις ήταν το σχόλιο ..!!!

 • Hercules04!

  Μέσα σε τόσο πολλή και τόσο διαχρονική φαιδρότητα αυτού του χώρου (και επίσημα πλέον) της νότιας Βαλκανικής, δεν μου κάνει πια εντύπωση κανενός είδους μεσσία και σωτήρα. Κοινώς, τα θέλει ο κώλος μας!

 • Ex Ungue
 • ken

  Δεν θέλω να πληγώσω κανέναν αλλά δεν πρόκειται να διαβάσω αυτό το επιστημονικό κατεβατό για να πειστώ ότι ο Σώρρας λέει εξωφρενικά παραμύθια. Έχω πεισθεί.
  Τώρα λέει ότι είναι απόγονος του Ποσειδώνα. Τι να κάνουμε; Να φέρουμε βιολόγους να γράψουν χιλιάδες σελίδες προσπαθώντας να αποδείξουν ότι ο Σώρρας δεν είναι απόγονος κάποιου μυθολογικού πλάσματος; Και δώστου αναλύσεις DNA…

  • xi censored

   Άσχετε, το DNA του Αρτέμη έχει εφτά έλικες παραπάνω από το ανθρώπινο αφού είναι ημίθεος.
   Όσο για τον Ποσειδώνα, σαν δυο σταγόνες νερό…
   https://uploads.disquscdn.com/images/4174933e427e8682838732dedfab4724c1c9a7f4b3e13178413c692cd81ccdce.jpg

  • Ίον Αλαφουζέσκου

   Κανονικά έτσι θα έπρεπε,αλλά από την στιγμή που έχει εξαπλωθεί η ανοησία και υιοθετείται από όλο και ένα μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού,κάποιος πρέπει να κάνει την δύσκολη δουλειά και να αποδείξει την απάτη.

   • ken

    Υποθέτω ότι όποιος πιστεύει τα παραμύθια του Σώρρα, δεν θα το διαβάσει αυτό. Πάντως αυτός που έκανε την έρευνα εδώ, έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά τη βρίσκω λίγο άστοχη. Ο Σώρρας απορρίπτει την θεωρία της εξέλιξης. Τι θα πρέπει να κάνουν επιστήμονες και δημοσιογράφοι; Να προσπαθήσουν να πείσουν με στοιχεία και επιχειρήματα τους παρανοϊκούς και αμόρφωτους οπαδούς του Σώρρα;

    • Ίον Αλαφουζέσκου

     Πρέπει να προσπαθούμε να προλαμβάνουμε καταστάσεις,όπως τον κόσμο που ίσως πιστέψει στα παραμύθια.
     Μην ξεχνάς ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας,ο άλλος είναι ικανός να πιστέψει τον «Σωτήρα» και ό,τι αυτός του τάξει.
     Επίσης,μιλάμε για έναν βαθιά θρησκόληπτο λαό που ακούει σχεδόν καθημερινά την Εκκλησία να… μοιράζει αγάπη με τα λόγια της προς τους συνανθρώπους μας.Μην ξεχνάς και τον υπέρμετρο πατριωτισμό του Έλληνα,που πιστεύει πως όταν εμείς είχαμε πολιτισμό,οι άλλοι ήταν στα δέντρα.Επίσης,μην ξεχνάς και τον βαθιά ριζωμένο αντισημιτισμό στην ψυχή πολλών Ελλήνων.
     Δεν είναι τυχαίο,λοιπόν,που αρκετοί πιστεύουν στον Σώρρα.Έξυπνος είναι,ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι.
     Όταν όμως βλέπεις πως αυτός ο κόσμος αυξάνεται και δίνεται βήμα στον απατεώνα από διάφορα ΜΜΕ,το πράγμα ξεφεύγει πλέον από μια απλή πλάκα και γίνεται σοβαρό.
     Είναι όπως οι άλλες ειδήσεις στο ellinikahoaxes.
     Το site υπάρχει επειδή ολοένα και περισσότερος κόσμος πιστεύει στους αεροψεκασμούς,στους εξωγήινους και διάφορες άλλες συνωμοσίες και κυρίως επειδή όσοι διακινούν και πιστεύουν τέτοιες ειδήσεις,επηρεάζουν κόσμο με τα παραμύθια τους.
     Καλή η πλάκα,λοιπόν,αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
     Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις με σκοπό το κέρδος και να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις.
     Ακόμη και σε μια τόσο εξώφθαλμη περίπτωση όπως αυτή του Σώρρα και των δισεκατομμυρίων του,πρέπει κάποιος να κάνει την «βρώμικη» δουλειά και να ξεσκεπάσει την απάτη.
     Λυπάμαι τους αρθρογράφους,επειδή σπαταλάνε ώρες ψάχνοντας να βρουν στοιχεία και να αποδείξουν την απάτη,ενώ αυτός που «κάνει την αποκάλυψη»,απλά γράφει την είδηση,χωρίς πηγές,χωρίς στοιχεία,χωρίς επιχειρήματα.
     Αυτό είναι το γαμώτο,αλλά αυτός είναι και ο λόγος που το ellinikahoaxes είναι τόσο δημοφιλές!

     • Ex Ungue

      Προσωπικά πάντα με παραξενεύει όταν τα «γνήσια τέκνα» του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και του Ποσειδώνα γράφουν κάπως έτσι:

      «Artemis Sorras
      ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΚΗΝΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΓΥΦΤΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΒΛΑΧΟΣΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΙ Ο ΔΙΚΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΦΥΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ [ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ ] ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΜΕ [ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΝΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ] ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ Κ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ [ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΣΤΕΝΟ ΝΑ ΜΕ ΛΑΒΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ] ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΕΥΔΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΙΣΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΟΦΑΛΤΣΗ ΘΑ ΛΑΔΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ»

      Από εδώ: https://www.facebook.com/groups/1713341098889763/?__mref=message_bubble

      Αλλά εντάξει, αφού κλείνει με το ελληνικότατο «ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ», με έπεισε. Πάω να γραφτώ χτες κιόλας.

      Επίσης αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι γνήσιοι ΕΛ καταδέχονται να χρησιμοποιούν το εργαλείο ενός «μίερου Οβραίου» για να μεταδώσουν την μοναδική γνώση που κατέχουν…Τόσες ερωτήσεις…

     • ken

      Εμένα αυτό που με προβληματίζει δεν είναι τόσο ο τρελο- Σώρρας όσο οι λειτουργοί της δικαιοσύνης που τον νομιμοποίησαν. Είναι συνεργοί του απατεώνα; Προφανώς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πλανήθηκαν.
      Η δικαστική απόφαση είναι το μόνο «στοιχείο» που έχει στα χέρια του και γι αυτό συνεχίζει να μαζεύει πρόβατα στο μαντρί.
      https://www.dropbox.com/s/8tuw2kxsne2ees5/sorras_chrima.jpg?dl=0 (στο πάνω μέρος ο Σώρρας συνδέει τα χρήματά του με το αμερικανικό υπουργείο μεταφορών που χρωστάει σε μια ανύπαρκτη εταιρεία που τον έχρισε διαχειριστή. Στο κάτω μέρος βλέπουμε απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση) Αυτά τα «αποδείχθηκε […] ότι τυγχάνει διαχειριστής» είναι τα εξωφρενικά!

      Ποια ήταν η σύνθεση του Πρωτοδικείου Αθηνών; Αικατερίνη Τσέλιου, πλημμελειοδίκης (σε αντικατάσταση Εύας Ναστούλα λόγω κωλύματος), Δημήτριος Νομικός, αντεισαγγελέας, Μαρία Αντωνοπούλου (γραμματέας).
      http://www.topontiki.gr/article/201152/i-dikastiki-apofasi-poy-dikaionei-ton-sorra-gia-ta-600-dis-dolaria-photos

      Αυτό το θέμα χρειάζεται σοβαρή έρευνα και όχι η κάθε απίθανη μαλακίa που πετάει (και θα πετάει) ο Σώρρας.

     • Dr^5 Ex Ungue

      Πολλά και βρώμικα παιχνίδια.

   • Ex Ungue

    Δεν χρειάζεται τόσο κόπος για να καταλάβει κανείς πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

 • Removed post Φελέκι

  Θα σέβεστε τον Αρτέμη κι αυτα που δεν καταλαβαίνετε. Είναι υπερόπλο των Ελ-Βριλ καμουφλαρισμένο σε X-37 (κάθετος 12 τελεία 8 ανάστροφη κάθετος 129921)

 • Φασολάδας

  Δηλαδιε, δεν ειναι Βριλ, ειναι απλο γηινο κατασκευασμα; Και πως θα νικησουμε τουες Δρακονιανοιυς αμαμας την πέσουν;

 • OANNHSEA

  Με την περίπτωση Σώρρα έχουμε φτάσει στα όρια της λέξεως απάτης!!!
  Πρέπει να βρούμε άλλη λέξη για να τον χαρακτηρίζει – για την ακρίβεια έχει ξεπεράσει και τον Καματερό!!!
  Δεν πρέπει λοιπόν απλώς να τον χαϊδεύουμε!!!
  Άκου αρχαιοελληνικός κινητήρας!!! Κάποιος πρέπει κάποια στιγμή να πει στους αμόρφωτους που τον ακολουθούν τι σημαίνει τεχνολογική εξέλιξη, πως επηρεάζει τον άνθρωπο και πως προκύπτει – ίσως τότε καταλάβουν οι αμόρφωτοι ότι δεν μπορεί να έχεις διαστημική τεχνολογία και να μην έχεις σύστημα αποχέτευσης!!!