7χρονη Ελληνίδα έκανε αυξητική στήθους σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο! Γράφτηκε στο Γκίνες!!!

In clickbait, Facebook, Fake, Fake news, Scam, Αερολογίες - μπούρδες., Αθλιότητες, Χωρίς κατηγορία by Θάνος Σιτίστας Επαχτίτης7 Comments

7χρονη Ελληνίδα έκανε αυξητική στήθους σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο; Αυτό διαβάζουμε σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Το είδαμε στο deite-to.com & aporito.gr.

 • ΨΕΥΔΕΣ

 

7χρονη Ελληνίδα έκανε αυξητική στήθους σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο! Γράφτηκε στο Γκίνες!!!

 

 

Η Μαρία Ελενίδη , από την Αθήνα , δέχτηκε ένα πολύ μεγάλο και περίεργο δώρο για τα Χριστούγεννα από την μητέρα της. Ένα ταξίδι στην Αλβανία για να υποβληθεί σε εγχείρηση πλαστικής αύξησης στο στήθος

Η 7χρονη ζητούσε από τους γονείς της καθημερινά εδώ και 3 χρόνια αυτό το δώρο , επιμένοντας ότι χρειάζεται μια εγχείρηση αύξησης στήθους.

Η μητέρα της, Παναγιώτα Ελενίδη, λέει ότι προσπάθησε πολλές φορές (ανεπιτυχώς) να πείσει την Μαρία ότι θα μεγαλώσει το στήθος με το καιρό αλλά η κόρη της είχε “πάθει ψύχωση” με την ιδέα να βάλει εμφυτευματα σιλικόνης και να μεγαλώσει έτσι το στήθος της.

 

“Το ζητούσε πολλές φορές κάθε μέρα, συνέχεια” είπε σε δημοσιογράφο που την ρώτησε για αυτήν την περίεργη απόφαση. Τίποτα δεν μπορούσε να σκεφτεί ή να κάνει χωρίς το μυαλό της να γυρίζει στο πως θα αποκτήσει στήθος.

Η κ. Ελενίδη είχε την καθοδήγηση ψυχιάτρου για την απόφαση της κόρης της, προσπαθώντας να κάνει την νεαρή να αλλάξει γνώμη και να θεραπευτεί από την ψύχωση που είχε αποκτήσει με το στήθος της. Το αποτέλεσμα όμως ήταν τελείως διαφορετικό από ότι περίμενε.

Μετά από 17 συνεδρίες με το νεαρό κορίτσι, ο ψυχίατρος – Καθηγητής παιδοψυχολογίας  Δρ. Βλαδίμηρος Γεωργίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μικρή πάσχει από οξεία κατάθλιψη και σοβαρή έλλειψη αυτοπεποίθησης , και συμβούλεψε την μητέρα ότι η εγχείρηση θα ήταν θετική για την ψυχοσύνθεση της Μαρίας

7yearoldpsy

Ακολουθώντας λοιπόν τις συμβουλές του ψυχιάτρου , η κ. Ελενίδη επικοινώνησε με πολλούς πλαστικούς χειρούργους στην Ελλάδα αλλά όλοι αρνήθηκαν την πραγματοποίηση μιας τέτοιας αισθητικής επέμβασης σε τόσο νεαρή ασθενή.

Τελικά εντόπισε μια κλινική στα Τίρανα, όπου Αλβανοί γιατροί ήταν θετικοί στο να πραγματοποιήσουν την εγχείρηση.

Η κ. Παναγιώτα αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ταξίδι στις χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με την κόρη της, και να θεωρήσει την κοσμητική εγχείρηση σαν “πρωτοχρονιάτικο” δώρο για την μικρή Μαρία.

Επισκεφθήκαν την Αλβανία στις 22 Δεκεμβρίου και η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε 2 μέρες μετά. Σύμφωνα με την κλινική , η εγχείρηση διήρκεσε 2 ώρες, έγινε με προσθήκη σιλικονούχων προσθέτων και όλα πήγαν καλά όπως ήταν αναμενόμενο.

Η νεαρή κοπέλα τώρα έχει στήθος 30C και η μητέρα της δηλώνει ότι “είναι πιο χαρούμενη από ποτέ με το καινούριο της στήθος”

 

breasts

Η ιστορία του μικρού κοριτσιού τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ , όταν η ίδια ανέβασε πολλές φωτογραφίες, ώρες μετά την εγχείρηση στο Facebook και το Instagram , προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις

Πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν αυτήν την απόφαση των γονέων της να επιτρέψουν στην κόρη τους να υποστεί αυτήν την εγχείρηση , ενώ άλλοι κατηγορούν τον ψυχίατρο για την παρότρυνση του.

Παρ όλες τις κριτικές, η Παναγιωτα Ελενίδη απαντάει ότι έκανε “αυτό που θεωρούσε πιο υγιές και σωστό για την ψυχοσύνθεση του παιδιού της” και δεν μετανιώνει

Ποια είναι η δική σας άποψη?

 

Το δημοσίευμα προέρχεται από το worldnewsdailyreport.com, το οποιο είναι σατιρικό και έφτασε στην Ελλάδα με κάποιες »παραλλαγές». Στο disclaimer της ιστοσελίδας, διαβάζουμε πως ο σκοπός της είναι ψυχαγωγικός.

 

Η Juliet Manson, από το Glendale της California, έγινε Μαρία Ελενίδη , από την Αθήνα.

 

Ένα ακόμη παράδειγμα από την ίδια σελίδα.

Η φωτογραφία είναι ενήλικης γυναίκας, αλλά κατόπιν επεξεργασίας, τοποθετήθηκε το πρόσωπο ενός παιδιού.

Με βάση τα ανωτέρω, η είδηση πως 7χρονη Ελληνίδα έκανε αυξητική στήθους, καταρρίπτεται.

 

Εάν αναρωτιέστε για ποιο λόγο ασχοληθήκαμε με ένα τόσο προφανές hoax, η απάντηση συνοψίζεται στα παρακάτω σχόλια ορισμένων χρηστών του facebook που διάβασαν το άρθρο.

 

 • Niki Haralambidou

  Μακάρι να μου έκαναν κι εμένα δώρο μια αυξητική στήθους, όλο κάτι χαζά κουκλάκια έπαιρνα…

 • Removed post Φελέκι

  Αυτή η ανάγκη να πιστέψουμε την κάθε μπαρούφα πως προέκυψε διάολε;

 • Giorgos Zoulis

  Το πρόβλημα είναι οτι οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν ένα άρθρο και μένουν στον τίτλο. Αν δεν ήταν προφανές δηλαδή απο τη φωτογραφία οτι το σώμα είναι ενήλικης γυναίκας, το κείμενο έχει πολλά σημεία που δείχνουν οτι είναι προϊόν φαντασίας.
  Για κάποιο λόγο η Αλβανία θεωρείται ως το δικό μας Μεξικό απο κάποιους, όπου με αρκετά χρήματα κάποιος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ιατρική επέμβαση θα απαγορευόταν στις «πολιτισμένες» χώρες.
  Τέλος γιατί Μαρία Ελενίδη και όχι Παπαδοπούλου να είναι πιο κοινότυπο το όνομα της;

 • Ποια είναι η κοπέλα στην πραγματική φωτογραφία;
  Ρωτάω για έναν φίλο μου, που ενδιαφέρεται 😛

  • Sir Maybach

   Πες στον φίλο σου, ότι είναι η Katee Owen.. αλλά για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθεί στην διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια του Pornhub… 😉

 • Sir Maybach

  2/6, ήτοι το 30% δεν έφαγε τον παπά… καλά πάμε…

  • Smeagol

   Το λες και πρόοδο